Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 748
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Дайте мнение за ЖК Сезони възраждане. Какво мислите освен, че от входната врата влизаш във всекидневната.

# 136
Поредното общежитие!

# 137
  • Варна
Не знам как ви се живее в такива сгради…. Аз търсех малка тиха сграда, с малко съседи. Например:
В квартирата бяхме панел на 9 етажа и асансьора беше нон стоп на 9 ет. Постоянно работеше и чакаш за асансьор. Хич не е работа да живееш на такова място. Няма да забравя брокерката като ме вкара в епк-то до техническия. Лелее страх ме хвана от тъмницата ппсред бял ден, от стария асансьор и 10-те апартамента на етаж. Повече в епк не влязох и не искам…

# 138
  • Варна
Хубаво, ама някои хора са притиснати я от време, я от бюджет...

Хора разни - едни за нищо на света не биха купили на първи или последен етаж, други - със северно изложение, трети - в определен квартал и т.н.

# 139
  • Варна
Специално за Сезони те са по 18 апартамента във вход, шест етажа с по три апартамента така, че тоя проблем го няма. Вярно влиза се директно в хола, но може да се сложи и врата, при двустайните е оформено и само вратата я няма, при тристайните е малко по-сложно. Така или иначе и там има-няма останали 10на апартамента от целия комплекс.

# 140
И аз гледах сезоните, но само тристаини. не ми харесаха разположението на стаите. Дневната е от дългият тип тоест дълга и тясна и прозорците са на тясната страна. Едната спалня също изглеждаше някак не добре оформена и мъничка. Ренесанс ми хареса повече. Обаче хората бяха много учтиви каквото исках показаха, трябва да се види ще те разведат, покажат ако ценста ти харесва отиди и виж а после отскочи и до ренесанс те са съседни.

# 141
Между Ренесанс и Парк Вю какво мислите плюсове и минуси на тристайните

# 142
Аз слагам знак за равенство. Единствено бих казал като предимство за ренесанса че има разнообразие на тристайни, има по малки и по-големи. Но ако си решил да вземаш голям тристаен няма разлика. Също ренесанса е на около 2 месеца напред в строежа ама това е нищо.

# 143
Благодаря за мнението мойта лична борба в мен е Харесвами локацията и изложението на големите тристайни в Парк Вю но тази какафония която са измислили с паркирането на две нива ми е голям минис и липсата на маза също докато в ренеснса това е в плюс

# 144
Парк вю е с по-добра локация ,както и изнасянето към булеварда е по лесно.

# 145
Благодаря за мнението мойта лична борба в мен е Харесвами локацията и изложението на големите тристайни в Парк Вю но тази какафония която са измислили с паркирането на две нива ми е голям минис и липсата на маза също докато в ренеснса това е в плюс
Какъв проблем е локацията че те са на 500 метра. Даже ренесанс не е на главният път. Отиваш на феликсова и от там на 3ти март или Царя. Долната част на феликсова ще я разширят, скоро започва ремонт на царя. Парквю е точно на пътя, но ако апартамента гледа навътре няма проблем. Щом ти харесва парквю вземай. Едва ли паркирането може да те спре. Ренесанса няма вече външни паркоместа само подземни. Подземните са огромни и има гаражи и места.

# 146
Какъв проблем е локацията че те са на 500 метра. Даже ренесанс не е на главният път. Отиваш на феликсова и от там на 3ти март или Царя. Долната част на феликсова ще я разширят, скоро започва ремонт на царя. Парквю е точно на пътя, но ако апартамента гледа навътре няма проблем.

Тия истории дето скоро ще ремонтират Цар Освободител и ще разширят Ана Феликсова са градски легенди от преди двайсет години. Който не е опитвал да излезе по Феликсова в час пик, той не знае в какво се забърква. Разликата между двете е по половин час загуба на време всеки ден относно достъпност с автомобил.

# 147
  • Варна
Легендите една по една се сбъдват - бул. Левски, ул. Флора... а на Феликсова ще има такъв натиск, и със сигурност не един или двама важни или с връзки хора са си купили там, та лично аз очаквам да не се забавят много.

# 148
  • Варна
И аз така мисля, седиш, седиш, нищо и изведнъж бул.Левски. Току виж са прекарали и ВиК по вилните зони!

# 149
Що бе, за внуците като дойде ред да се женят може и да има!
Като гледам бясното строителство и 0 инвестиции в разширяване и модернизиране на ВиК мрежата .. май-май и в града ще се молим да имаме редовно вода

В този ред на мисли/мечти - Втори Аспарухов мост, магистрала Черно море и Хемус поне до Търново

Общи условия

Активация на акаунт