Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА-какво се случва реално? - 12-та тема

• 46 798
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, успях да намеря строителя, но естествено всичко, което е с по-добри параметри за мен е продадено Simple Smile. Продължаваме търсенето..

И кой е строителя все пак?

# 571
Sea_fox, квартала по мое мнение е много добре. Цената, която ти е заявена е горе -долу нормална за района, но на мен ми се вижда малко жилището. Попитай го и каква е месечната такса за поддръжка в комплекса. Защо не поживееш първо няколко месеца под наем там и да видиш дали ще ти хареса?

# 572
  • Варна
Здравейте, интересува ме колко евро/кв.м вървят апартаментите за продажба в к-с Вива и района около него. Имам колега купил навремето там, който ми предлага 3стаен апарт.под наем, тъй-като имам намерение да се изместя към Варна, учил съм там 5 години и града ми харесва. За момента се чудя дали да купя или под наем. На шега го попитах колко го продава и ми каза че минимум струва 132000 с обзавеждането, но като за мен щял да го даде за 128000евро Апартамента е без паркомясто, но аз не се нуждая тъй-като нямам нужда от кола. Мога да си позволя тази цена,но ми е чудно не са ли високи цените във Варна. Като местоположение ме устройва има детски градини и училища наблизо, до морската градина е и до Техническия университет . А и ако реша мога да го отдам под наем. Попринцип все още не ми се налага да купувам собствено жилище, но се замислям, а и чувам че жилищата се вдигнали. Какво бихте ме посъветвали добре ли е като строителство.Тъй-като ще се прибера в България след месец, месец и половина ми изпрати линк към снимките на имота Stoyan sam izprashtam ti link na obiavata. https://www.imoti.net/bg/obiava/dava-pod-naem/varna/varna-levski … tristaen/3250238/    По принцип аз търся под наем обзаведен с една спалня апартамент, но и този ми харесва,заради местоположението. Колко вървят наемите на подобно обзаведено жилище само че с 1 спалня в или около тази сграда. Ще бъда благодарен ако някой ме посъветва. Благодаря.
Цената и и местоположението са си много добре. Те още на времето си бяха на по- висока цена. Тази в момента ми се струва нормална. Трябва ти паркомясто обаче. Може би има под наем.

# 573
Благодаря, успях да намеря строителя, но естествено всичко, което е с по-добри параметри за мен е продадено Simple Smile. Продължаваме търсенето..

И кой е строителя все пак?
https://www.msbildinvest.bg/project/3/info
 Намерих го от стари мнения по темата.
ЗА Пчелина винаги съм се чудила как се навиват хората да купуват и строят там ...

# 574
Намерих го от стари мнения по темата.
ЗА Пчелина винаги съм се чудила как се навиват хората да купуват и строят там ...
Това съм го изтървала нещо. Преди доста време и аз се интересувах от този проект. Досега все от агенции гледах продажби. Като гледам е доста разпродадено и нормално. Цените бяха примамливи. А някой да е закупил апартамент директно от строителя?

# 575
Васи а разгледахте ли сградара до парк музей Владислав която сега ще се строи? Може би има нещо подходящо за вас.

# 576
Някой знае ли какво ще се строи на цирковата площадка? Вече я разчистват.

# 577
  • Варна
Къде разчистват? На Цар Освободител или на Сливница?

# 578
Старата циркова в Трошево, на бул. Х. Смирненски. Дървените бараки, има срок до 18-октомври, хората да се преместят от там.
Щяха да правят Съдебна палата, но проекта вече не бил актуален.

# 579
  • Варна
Ох, тез бараки... от дете искам да ги махнат. Страшничко си е да минава човек от там по тъмно.

# 580
То и преди бараките си беше страшно. 😐

# 581
  • Варна
Какво е имало там преди бараките?

# 582
Беше си гол плац, където през повечето време имаше се военни, новобранци и маршруваха или опъваха палатки, пак ги прибираха, по няколко пъти на ден😂.И за да се прибереш трябваше да се минава от там. Вечер си беше по страшно, стадиона беше запуснат, гробището нямаше огради и подобни.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:39 от Тумбел Нехранимайски

# 583
Васи а разгледахте ли сградара до парк музей Владислав която сега ще се строи? Може би има нещо подходящо за вас.

За коя сграда става въпрос  ?

# 584

За коя сграда става въпрос  ?
Сградата я има в комфорт брокерс, там има разположение на апартаментите и цена. Води се в Младост 2 до парк музей Владислав. Дано да си харесаш нещо. Иначе строителят не го знам, ако си харесаш нещо все ще се намери кой е.

Общи условия

Активация на акаунт