Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 71

• 38 128
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Нямам никакви оплаквания. Чувала съм, че го назначават профилактично, но в по-малка доза

# 121
Нямам никакви оплаквания. Чувала съм, че го назначават профилактично, но в по-малка доза
Няма такова нещо - утрогестан е прогестеронов препарат, само в България изписват хормонални хапченца като за световно - без преглед и без нужда. В коя седмица сте?

# 122
Няма такова нещо - утрогестан е прогестеронов препарат, само в България изписват хормонални хапченца като за световно - без преглед и без нужда. В коя седмица сте?
На своя глава реших да не го слагам, освен ако след прегледа не ми кажат, че се налага. 5 г.с. и 6 дни.

# 123
Здравейте дами, вече влезнах в 4ти месец и онзи ден бях на преглед последно с вагинален видеозон каза доктора, но след прегледа имам зацапване по салфетката кафяво на цвят. Казах му каза, че е нормално. Случвало ли се е и при други да има зацапване след преглед?
  Аз бях така след един от прегледите. Зацапването беше съвсем леко и кафеникаво.

# 124
Моля, за мнение момичета! Това са снимките в 5 г.с. и 4 дни. Според вас размерите наред ли са? Сакче - 1,27см и ж.м.- 0,34 см. Предстои ми преглед да видим и чуем ембрион и сърдечна дейност и все си мисля дали се развива дали всичко е наред?🤔

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 12:50 от Murkata

# 125
В толкова ранен етап няма какво повече да се види. Аз към 6г.с. също на ехограф видях само това кръгче или плоден сак.

# 126
Скрит текст:
Моля, за мнение момичета! Това са снимките в 5 г.с. и 4 дни. Според вас размерите наред ли са? Сакче - 1,27см и ж.м.- 0,34 см. Предстои ми преглед да видим и чуем ембрион и сърдечна дейност и все си мисля дали се развива дали всичко е наред?🤔

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 17:49 от bubanka

# 127
Два поста по-нагоре сте публикувала същия пост, а и в друга тема също. Стига сте спамили, отговориха ви вече. Какво очаквате да видите в пета седмица, че сте се притеснила?

# 128
Виждаме страшно притеснена жена, дето вместо на доктора си да вярва е седнала да търси под вола теле в бг-мама. Това виждаме.

Не е лошо да се успокоите, така вредите на бебето. Ако нямате доверие на лекаря си, сменете го или идете на второ мнение.

# 129

Не търся никакво теле под вол, а исках сходни стойности да обсъдим. Както и да е нито съм притеснена нито недоверчива. Нямам тренинга да пиша тук и съм публикувала няколко пъти поста си. За съжаление не мога да го изтрия. Голямо нападане голямо нещо. Не желая да пиша повече. Не знаех, че тук е така и съжалявам за регистрацията, която си направих. Хубав ден!

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 17:49 от bubanka

# 130
Мурката, в началото не мисля, че има значение размера на плодното сакче. Смисъл, всяко бебе и бременност е различна. Както не всички бебета се раждат баш 50см, така и на всеки етап от бременността е различен размера на плодното сакче и ембриона вътре. Важното е Вие да сте спокойна. Ако има нещо АГ ще Ви каже.

Някой да има идеи как може да се оправя с този косопад след бременността?? 4м по-късно и вече почвам да се притеснявам сериозно, че в скоро време ще имам прическа Ам-гъл 🙈 Такова чудо не съм виждала през живота си. Някои дни направо ме е страх дори да пипна косата си, защото само от леко пипане и ресане е такъв ад... 😭 Знам, че хормоните са йойо, ще ходя щитовидната да гледам пак въпреки че там уж ок нещата (без тсх, то падна яко надолу). Има ли някое масло или маска или шампоан или аз не знам вече какво, което да намали този кошмар?

# 131
Мохито, нищо не помага за косопада. Дължи се на това, че през бременността се променя цикъла на растеж на косъма (сигурно си забелязала, че тогава почти не ти е капака косата) и сега се връща към нормалния си цикъл. Няма да останеш с по- рядка коса, но ще отнеме време да се възстанови. Май около три месеца...

# 132
  • София
Аз правих терапия за косопада и много бързо влезе в нормалните граници от преди това, за около 10 дни. Иначе целият курс беше 6 седмици, миризмата от ампулите ужасна, а парите не коментирам, но накрая си заслужаваше.

Сега единствено ми се струва, че е по-тънка и ще търся терапия за сгъстяване.

# 133
  • Седмото небе
Аз правих терапия за косопада и много бързо влезе в нормалните граници от преди това, за около 10 дни. Иначе целият курс беше 6 седмици, миризмата от ампулите ужасна, а парите не коментирам, но накрая си заслужаваше.

Сега единствено ми се струва, че е по-тънка и ще търся терапия за сгъстяване.
А сега моля, кажи кои са тия смрадливи, но помагащи ампули! Благодаря!

# 134
  • София
А сега моля, кажи кои са тия смрадливи, но помагащи ампули! Благодаря!

От Златна рибка поръчах. На Napura. Ползват се заедно с шампоанът от серията.  В зависимост от коса/скалп има няколко вида. Но бебето в друга стая, проветряване и много внимаване с очи/ръце, че щипе ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт