ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз съм на - 2 кг, ама без особен зор и диети. Но мога да се похваля, че вчера ми беше първата по-сериозна тренировка. ММ е любител спортист, даже може да се каже и че е професионален донякъде, понеже е в 1 клуб по триатлон. Най-много бяга, иначе и плува от време на време. Та вчера излязохме с количката с бебето, първо правихме упражнения пред блока, после в парка редувахме 20 минути ходене и бягане. Днес пак. 😀 За съжаление няма как да е всяка вечер, понеже скоро и каката се връща и стават по-сложни нещата. 😀

# 76
Essential, не го мисли. Вода е, ще се оправи.
За упоритите мазнини - след 2 седмици имам час за криолиполиза. След още 2 седмици трябва уж да се видят първите резултати. Ще пиша началото на септември до къде съм го докарала. Алена в темата за целулита и естетичните корекции беше споделила много добри отзиви.
Започнах и l-carnitine, от който съм доста доволна. Ако не друго, поне отводняването е очевидно. 53.500.
Признавам, че ММ ми е по-голямата гордост, но няма да спамя с отчети за него, защото е мъж и, както обсъдихме, там всичко работи различно.

# 77
какъв ти е л-карнитина?

# 78
какъв ти е л-карнитина?
EVERBUILD Liquid L-Carnitine 3000mg + Green Tea
Аз пия половин доза (1500mg) преди тренировка.

Редактирам се, за да не са 2 последователни поста:
Не е само вода сваленото - 53.300 днес, но по-важното още минус 0.5 на ханш, бричове и бедро. Карнитин + ежедневни тренировки + дефицит + ниски въглехидрати (50-80)

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 09:15 от evenfall

# 79
  • Plovdiv, Bulgaria
- 2кг съм за няма и 4 дни. Знам, че е вода, но си доказвам за пореден път, че с ранно последно хранене и ниски въглехидрати кантара веднага започва да мърда. Сега се надявам и занапред да продължи да мърда надолу..

# 80
  • София
И аз трети ден успявам да вечерям до 18.00 ч. 😀

# 81
Момичета, как се справяте с мислите за храна? Постоянно пред очите ми се визуализират пици Sweat Smile Каквото и да отворя в мрежата, дори книга да чета, отново реклами на храни... За сега се удържам, но не се славя с особена воля в това отношение и вече започвам да се чудя дали ще издържа...

# 82
Като започна така да си фантазирам за определена храна търся в интернет някоя нискокалорична рецепта за нея. Или пък си правя няколко дни без да съм в дефицит, просто поддържащите калории.

# 83
Като започна така да си фантазирам за определена храна търся в интернет някоя нискокалорична рецепта за нея. Или пък си правя няколко дни без да съм в дефицит, просто поддържащите калории.
Точно. Пицата, например, може да се прави с лаваш. Слага си се отгоре доматен сос, някакво филе, риба тон, яйце, кой каквото обича, зеленчуци и аз слагам вместо кашкавал, скирела. Подобно е на моцарелата и го има в Лидъл. Така става много по - малко калорично, а също толкова вкусно. Приготвя се и много по - бързо, защото печенето отнема около 10-15 Мин.

# 84
Момичета, как се справяте с мислите за храна? Постоянно пред очите ми се визуализират пици Sweat Smile Каквото и да отворя в мрежата, дори книга да чета, отново реклами на храни... За сега се удържам, но не се славя с особена воля в това отношение и вече започвам да се чудя дали ще издържа...
Пица= надиплен целулит.
И везнага ти се отяжда.

На мен не ми се привиждат пици.
Ям си протеина, той ме засища.
На фаст съм днес.

# 85
Точно. Пицата, например, може да се прави с лаваш. Слага си се отгоре доматен сос, някакво филе, риба тон, яйце, кой каквото обича, зеленчуци и аз слагам вместо кашкавал, скирела. Подобно е на моцарелата и го има в Лидъл. Така става много по - малко калорично, а също толкова вкусно. Приготвя се и много по - бързо, защото печенето отнема около 10-15 Мин.

И аз си правя с такива тортилени питки, в тостер фурната стават много бързо. Като цяло на пицата проблема ти е прекалено голямото количество тесто и мазния кашкавал, като решиш тези проблеми не е някакво висококалорично ястие.

# 86
И на мен не ми се прияжда нищо, което го няма вкъщи. Особено веднъж избутам ли първите ден-два абстиненция.
Не разглеждай лошите щандове в магазина, скролвай бързо като мернеш, че се задава реклама на храна и се храни пълноценно.

# 87
Добро утро,

На мен много рядко ми се прияжда нещо, а при положение, че съм на 1000ккл горе-долу, веднъж на 10тина дни хапвам някое парче пица.

Днес съм още 200гр. нагоре, хаха. Просто нямам думи...
Нищо не съм променяла, ям изцяло изчистено...но от седмица кантара върви само нагоре. Откачам вече и страшно се дразня.

# 88
Essentiall, колко кг си?

# 89

О, много съм и имам много за сваляне. Не е като да искам да сваля 2-3кг и да съм 50кила.
167см, 79кг.

Общи условия

Активация на акаунт