ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 109
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Вижте дали това върши работа
https://youtu.be/qyKjcBALrTA
Аз харесвам и този младеж
https://youtu.be/4JE2bJ-vaZc

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 09:25 от tania6

# 121
Благодаря за предложенията, дами Flowers Bouquet !
evenfall, точно Mrs Muscle е. Намерих програмата. Благодаря!
Момчето от предложението на tania6 ми хареса с темпото Simple Smile , ще го прегледам и него.
Искам да сваля 10кг до края на годината.
Имах рязък скок в килограмите преди около 2 години след период на силен стрес, без да променям режима на хранене. По препоръка на лекар трябваше да пусна хормони на ЩЖ, но така и не го направих, защото от тогава задържам килограмите, ако не съм стриктна или свалям по малко, ако спортувам и се ограничавам.
Сега съм ограничила доста калории те, ходя да плувам, остана да намеря време за програмата и дано има резултат. Ще пиша.

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 11:07 от Dari_77

# 122
  • София
Отключих ИР точно след силен стрес. 20 кг. за 2 месеца без промяна в храненето. Не е лошо да се пуснат изледвания.

# 123
Отключих ИР точно след силен стрес. 20 кг. за 2 месеца без промяна в храненето. Не е лошо да се пуснат изледвания.
Да Ви кажа, вече го мисля, че нещо свалянето не върви според очакванията Sad . Аз качих около 10 кг. за около 3 месеца,  въпреки, че се храних нормално, само може би водих по-заседнал начин на живот в сравнение с нормалното, но 10 кг. на 56 за такъв срок не са малко. Ще прегледам другата тема какво да пусна точно за ИР и ще видя.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 19:41 от Dari_77

# 124
  • София
За ИР обременяване с глюкоза се прави. Моите кг не вървят много добре, но пък съм много редовна с тренировките, за 8 дни съм пропуснала само 1 ден и то защото нямаше кой да гледа детето. ММ ми е треньор. 🤣 Започваме със загрявка и упражнения, понякога скачам малко на въже и правим различни комбинации между ходене и бягане. Яденето не ми е изчистено на 100%, но се надявам лека по-лека да се случат нещата. Предполагам, че и хормоните след раждането не са ми много ок още и цикъл нямам.

# 125
Наистина ли е възможно пилешко филе да се окрехкоти така че да има вкус сочен почти като пилешко бутче , без да има добавени сосове,мазнини и подобни, които му повишават калориите?За първи път опитвам такова, взето е в сурово състояние, охладено, от месарница, така като се гледа няма вид да му е добавяно нещо но за такъв сочен вкус чак не ми се вярва да няма нищо добавено, а все пак ми е важно да знам колко калории поемам Grinning Може би има такива специални уреди или?

# 126
Ако го ядеш сурово, сигурно е възможно да ти е сочно. Как така знаеш, че е взето в сурово състояние, охладено, от месарница, а не знаеш как е готвено? Питай какво има вътре и как е приготвено, този, при когото си го яла.

# 127
Ако го ядеш сурово, сигурно е възможно да ти е сочно. Как така знаеш, че е взето в сурово състояние, охладено, от месарница, а не знаеш как е готвено? Питай какво има вътре и как е приготвено, този, при когото си го яла.
Имах предвид, че го взех в сурово състояние именно.Някои сурови меса ги продават директно мариновани и готови за печене.Питах си на място и твърдят ,че просто е очукано и омекотено и нямало добавки.Просто след като го опекох вкусът ме впечатли много.Не бях очаквала ,че бяло месо може да е толкова сочно и вкусно и в същото време да си е диетично по абсолютно същия начин без никакви добавени калории от сосове и мазнини.Явно е възможно със специални машини и уреди.Изненадах се, защото филетата винаги са ми били жилави и безвкусни.

# 128
Има леекичък риск да е томблирано, но щом хората казват, че не е, не си го слагай толкова на сърцето.
За жалост, аз не мърдам с никакви килограми, даже и с грами Grinning
Не прекалявам с храната, подбирам си хубави продукти, приготвям си домашна диетична храна, въпреки жегата и.. нищо. Все си викам, че задържам вода, ама то пък в някой ден не се ли отводних, та да спадне някой грам.
Е, продължаваме, поне още не съм си казала - като не става, давай през просото Joy

# 129
На мен ми е много дебело в тези жеги, имам чувство, че всичко ми стяга и лепне постоянно, когато излезна извън климатизирана среда.
Какво значи "томблирано"?

# 130
Може и да задържаш вода без да имаш дискомфорт в стомаха, просто количеството не е толкова голямо. Често се случва в жегите, пробвай един ден да намалиш въглехидратите и солта и да пиеш много вода.

# 131
Корекция. Тумблиране е правилното изписване и означава, вкарване на разтвори в месото, с цел увеличаване на теглото и окрехкотяване. Обикновено е вода, соли, понякога Е-та и не е забранено от закона. Виждала съм го в производство, точно на пилешки разфасовки, затова предположих.

# 132
  • София
Привет. Не съм  писала отдавна. Включвам се отново с поне 25-30кг за сваляне. Още се чудя какво да подбера . Това всъщност ми е основен проблем всеки път. Не мога да избера моята диета, моят начин на хранене.

# 133
Здравейте, дами!

Реших, че е време и аз да се включа.
65кг., 163см. съм. Имам нужда да сваля поне 5-6кг.
Преди 1 година бях 55кг., но с тази пандемия вече работя онлайн и нямам никакво движение... А в тази жега дори пеш не ми се ходи и постоянно се придвижвам с кола, дори до някой магазин на близо.

Днес започнах леки упражнения вкъщи, съчетани с йога.
По принцип не ям какъвто и да било хляб, но обичам сладко и съм заменила всичко със SugarFree. Започвам да внимавам с калориите (за сега дневния ми прием е около 1800) и мисля да ги намалям със 100 на седмица. На ден пия по 3L вода и 2 кафета.

Като за първи ден не ми беше трудно... мотивирам се като си гледам умалелите роклички Satisfied

# 134
mochi.sa, поздравления, много добре си се ориентирала. Само внимавай със "sugar free" нещата, доста често са същите калории както другите, чети внимателно етикетите.  Успех!

Общи условия

Активация на акаунт