ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Пак съм аз другите май не са толкова редовни.

Днес го карам на смокини и малко айрян. И двете ги обожавам и понеже реших че ще се наям един два дни с тях, прецених че е най добре да хапвам само това.
Ще видя утре какъв ще е ефекта, не че очаквам нещо различно от обичайното,но може да съм свалила някой грам.

# 316
  • Велико Търново
Сега се връщам от тренировка.Кардио 55 минути, само вървене-наклон 15, скорост 8 км. защото имам проблем с единия пръст на крака и ми е трудно да бягам.
На база многогодишен опит обобщавам-"Сиска не отслабва, защото яде много".
Хич не са ми виновни въглехидрати, мазнини или протеини, виновни са ми количествата, ама пусти лаком телец.
Вече ме срам да ходя и по ресторанти, защото сервитьорите се дивят колко ям, а колко съм слаба, а аз слаба не съм.
Храната днес:
10.30-20 грама масло и 1 доза протеин
13.00-телешка кайма печена+3 яйца върху нея/общо беше 250 грама изпечено/
17.30-3 яйца/малки/+3 белтъка+1 доза протеин... и измих зъбите.

За утре си купих прошуто и ще е с яйца/единия път варени, след това на омлет/

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 08:21 от siska79

# 317
Сиска, аз виждам една супер стегната и изглеждаща здрава Сиска Grinning Не знам колко искаш да отслабнеш, не си спомням. За  мен изглеждаш супер!
Аз за сега не спазвам режим, но ще ми се наложи…Другата седмица заминаваме на семейна почивка с Ултра Ол инклузив в Турция…За първи път ще ми е, но се надявам да не се освиня адски много. Заканила съм се всеки ден да спортувам и там.

# 318
Сиска, при това трениране се храниш точно колкото трябва. Не виждам и накъде да отслабва поне от това което си показала. Ако мръднеш още надолу... Няма да е ок за лицето и бюста.

Аз съм малко гладна, ама няма да ям друго. И без това е сто часа, та ще си лягам.
Може и утре да изкарам на смокини, ще видим. Изяла съм около 800гр днес.
Това не го бях правила от години.

# 319
  • Велико Търново
Аз бюст нямам, не ми е драма, обаче отпускането на лицето ме убива.

# 320
Аз бюст нямам, не ми е драма, обаче отпускането на лицето ме убива.

Смятам че си в чудесна форма и изглеждаш супер. Не ти трябва отслабване повече.

# 321
  • Велико Търново
Благодаря, имам, но в долната част на тялото.Винаги съм с дълги поли и рокли за да се прикривам.

# 322
Siska, трепач си ! Разбира се, ти си знаеш как се чувстваш най- добре, но според мен си внушаваш 🤗😊

# 323
Както си и знаех.... И грам не съм мръднала след цял ден на плодове. Няма такъв изрод като мен... Хаха.

Сиска, тези кусури съм сигурна че само ти си ги виждаш.

# 324
В продължение на няколко месеца наблюдавах как ми влияе спирането на приема на отделни храни. При ограничаване на ориз, картофи, месо, млечни, плодове няма голям ефект върху чувството ми за тежест и подутост. Обаче тези пусти тестени изделия, дето толкова ги обичам са моят бич. Трябва да си го призная публично тук, за да имам отговорността, че съм го осъзнала и нося вина за всяка злоупотреба.
Тази седмица минавам на зеленчуци под всякаква форма и ще опитам максимално да огранича всичко с каквото и да е брашно.

# 325

Medika, аз тестени храни за тези 3месеца си позволявам супер рядко и в много ограничено количество.
Писала съм, че няколко пъти съм хапвала по 1-2парчета от пицата на децата (при малка пица нарязана на 8парчета). Веднъж правих бутер банички и съм изяла една.
Веднъж месечно си правя от лаваш с яйце и сирене в тостера (1лист). И 1-2пъти месечно съм хапвала 1филийка (30гр) хляб с лимец.
Без хляб и всякакви тестени се чувствам супер, няма го подутия корем, чувство за тежест....няма го и зверския глад за сладко 20-30мин след като изям нещо такова.

Днес кантара ме зарадва, изглежда при мен промените се случват след ден, два.
Чак ме е яд, че вчера не изкарах пак целия ден на смокини, хехе. Simple Smile

# 326
Днес съм рожденичка и ще си пожелая с лекота да сваля тези 40 кг, които са ми излишни, това да ми донесе здраве, самочувствие и вътрешна хармония! Да се отърва от всеки излишен товар в живота си, който ме кара да се чувствам зле! Хахаха, как си поздравих...

# 327
Здравейте, и аз спазвам мой си режим, измислен от мен, днес ми е 6 ден. Покрай лятото сложих 2-3 кила, а като цяло имам 9 - 10 излишни. Понеже съм 164 см, личат си. При мен хубавото е, че почна ли някакъв, какъвто и да е режим, резултата се вижда много бързо. Надявам се да се похваля след месец с реални постижения.

Относно тестеното - според мен ако много обичате, поне си препичайте филийките. Аз рядко ям хляб, но задължително препечен, отразява ми се много добре. Тестени закуски - 2 пъти годишно буквално. Пица ям около веднъж на месец. Няма как да си ги позволим тези неща ежедневно след една възраст нататък май. Общо взето на 30 г. не ми трябваше отслабване, на 40 свалях бързо, но на 47 съм сега и нещата изискват повече усилия.

# 328
ЧРД, Вивала 🎈🎈🎈
пижелавам ти да си здрава и щастлива и с кеф да се отървеш от излишния товар!

аз съм на море, тестени закуски всички ядат, отнасям си подигравките как се мъча да съм на диета

# 329
  • София
Здравейте, момичета! Честит рожден ден, Вивала!
И аз ще пиша. Имам нужда от морална подкрепа. Започвам диета от 2 месеца. Карам по 2 дена и на 3тият си хапвам по нещо забранено и си ям каквото ми падне за около седмица... И после отначало. Аз. Съм така от 4 години, от както родих, с малки изключения от по няколко месеца в които пазех режим и тренира и да имаше резултат... И после пак ги качвах. Имах много, много, стрес от както родих до сега. Сегашният момент в живота ми е спокоен и мисля, че единственото оправдание е лакомия, мързел и липса на воля. Имам да свалям 20 кг. Вчера видях своя снимка от преди бременността... Ами бях си много хубава... Не много слаба, но се харесвах, имах самочувствие, сега не се снимам. Като се видя на снимка на какво прилича и лошо ми става. Дори с детето нямам снимки... За самочувствието изобщо не ми се говори... И така, споделената мъка, половин мъка. Ще опитам, от днес, стъпка по стъпка, пък да видим.
Желая Ви прекрасен ден.!

Общи условия

Активация на акаунт