ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 261
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Заповядайте една сигурна рецепта да намразите шоколада завинаги за тези които смятат че това им е слабост и е невъзможно: направете си шоколад от 100 грама кокосово масло и 100 грама какао.Вярно че е страшно много калории (аз съм за покачване и ми беше предвидено за калориите за деня) но после в близките 24 часа така ще ви се гнуси не само от сладкото ами и от всякаква храна ,че диетите ще ви се струват приказка и всяко ядене ще го чувствате насилствено /не знам само на мен ли ми действа така...чак ми се вие свят и чувствам че ще припадна дано е внушение защото имам паник атаките и слабост към страха от припадане и от тоалетната не мога да изляза/

# 556
Има ли трик как да намразим пастърма и суджук Simple Smile

# 557
Всякаква храна ще намразите ако направите каквото аз.Не бойте с. Толкова ми е раздразнен стомаха в момента и такива паник атаки ми се отключиха че от всяка храна ми се гнуси дето бях чревоугодничка която обожаваше да преяжда.Моля се само да ми мине и да успея да се прибера вкъщи успешно без припадане и повръщания по пътя...не искам да ям нищо и не знам кога и дали изобщо ще поискам.

# 558
Има ли трик как да намразим пастърма и суджук Simple Smile

Пробвай да караш 1 месец на тях и ще ги намразиш завинаги. Аз така намразих готвеното зеле, бананите и пилешкото месо. Ама с шоколада що не става така, нямам идея хахахахаха

# 559
Взимаш си възможно най-сладкия и ще го намразиш доживот Grinning

# 560
Има един на линд 99 процента какао той също хахах

# 561
Има един на линд 99 процента какао той също хахах

Ауууу, веднъж един благодарен клиент ни купи по един такъв в работата. Като го хапнах не разбрах благодарен ли е бил или недоволен хахахаха. По-гадно нещо през живота си не бях яла

# 562
За мен е детска работа този Линд Laughing Личи ли си колко съм сладкохолик, всичко меля Grinning На едната ми ръка се броят сладките неща, които не обичам.

Отслабването при мен е мираж, угаждам си често. Сефте..

# 563
На мен ми помага един конфитюр за диабетици от Кауфланд. Има 28 калории на 100гр. Като си сложа две три лъжици от него + горски плодове и всичко е точно 😋 За 100 калории се подслаждам доволно.

# 564
Хубава тема.....беше.
Силно се надявам да не се превърне в тема за " как да стигнем до хранително разстройство " или "безумни и опасни начини за отвращение към храната и отслабване".

# 565
Що бе, Таня. Всеки споделя своя си начин. Дни дълги, все трябва да седнеш на маса. Ако всеки е намерил своето, което работи...
Аз умишлено не казвам какво ям. Не е за форум. Но не мърдам от 52-те си кила, години наред.

# 566
  • Варна
Хубава тема.....беше.
Силно се надявам да не се превърне в тема за " как да стигнем до хранително разстройство " или "безумни и опасни начини за отвращение към храната и отслабване".

Не разбирам защо пишеш това?!?

# 567
защото не си чела анабел, затова не разбираш

# 568
  • Варна
защото не си чела анабел, затова не разбираш

Е, Thinking такива писания ги прескачам просто...
Чувствам, че не съм човекът, който може да помогне, и си мълча.

Днес - 97,4 (почти килограм надолу), но нека падна под 97 и тогава ще местя линийка Wink

99% на Линд няма никаква сладост, усещам го като пресовано какао с някаква маслена сплав. Не ми утолява мерака за сладко, но добре е, че такъв мерак при мен е рядкост.

Пица и бира ми дай на мен... Sob

# 569
След хранително натравяне съм в болница вече втори ден... И познайте каква е диетата ми...
Солети и бисквити.

Та внимавайте момичета, внимавайте и в безумните режими и съвети как човек да си предизвика повръщане или разстройство.
Не е точното място тук за това.

Общи условия

Активация на акаунт