ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Хей! Разработвам предизвикателство ,което започва в петък . 7 дневно е . Вкючва малко упражения всеки ден ,лесни рецепти и чат за мотивация. Безплатно е.Иска ли някой да го изпробва с мен?🌷
Зависи от режима, който предлагаш.  За упражненията се включвам 100%

# 646
  • София
Аз още си чакам режима от Руми,но пък си тренирам от една седмица и да ви кажа се чувствам много тонизирана и имам едно приятно напрежение в мускулите.Добре ми идват тренировките,като ми дойде режима,ще премеря и сантиметрите и ще се отчитам

# 647
  • here, there, everywhere
Хей! Разработвам предизвикателство ,което започва в петък . 7 дневно е . Вкючва малко упражения всеки ден ,лесни рецепти и чат за мотивация. Безплатно е.Иска ли някой да го изпробва с мен?🌷
И аз ще се включа.

# 648
И аз имам интерес. Къде ще се осъществява чата?

# 649
И аз се включвам !

# 650
Когато е говото всичко , ще ви пиша.

# 651
  • Бургас
И аз се включвам.

# 652
  • Варна
Къде се загубихте, момичета? Как са килата, здравето... споделяйте?

При мен е време за отчета, след точно два месеца на мазен Дюкан.

Килограмите са общо дотук минус 9. (Следващият е на път, но малко се колебае и си го чакам да се затвърди). Т.е. за втория месец - минус 3 кг.
Общо за двата месеца сантиметрите в талията са минус 12. People Dancers

# 653
Dorchester, еха, страхотен резултат.
Аз 10кг ги свалям месеца, хаха.

При мен нищо ново, държа едно тегло и това е, с вариации нагоре-надолу около 500-600гр.
Ама съм се заинатила този път и искам да сваля още 10кг, така че продължавам. Мъката тук сигурно ще е 1година.

# 654
  • Sofia
Аз съм свалила 1.5 кг, но малко повече на обиколки и вече си влизам пак в старите дънки. Което е супер Simple Smile

Сега съм на 90 дневна диета, вече 13ти ден. Ходя и на спорт, 2-3  пъти в седмицата. Хубавото е че се чувствам чудесно...

# 655
Какво ще рече мазен Дюкан, моля?

# 656
  • Варна
Какво ще рече мазен Дюкан, моля?

Режима на Дюкан си карам, с някои изменения от първоначалния му вид:

Редуване на дни на протеини и дни на протеини и зеленчуци - при мен в произволни бройки дни, както дойде. Не стриктно 5/5 или някакво друго редуване.

А Мазен Дюкан е затова, защото не се спирам на нискомаслени продукти. Месото е пилешко, ама с кожата, че и свинско, и всякакво друго. Млечните не са ми 0,1% (което намирам за подигравка с храната Simple Smile), а пълномаслени. Позволявам си саламурено сирене.

Скрит текст:
Названието и понятието Мазен Дюкан се появиха в темата на Дюкан преди 14 години, когато бях активна там. Бяха силно освиркани хората, които практикуваха такава разновидност, и се "покриха" и не знам дали сполучиха. Предпологам, че да!

Имам и други отколнения, от които най-важното е, че в протеиновите дни ям и поне един от тези два зеленчука - краставица и тиквичка. Направо казано, чисто протеинови дни нямам.

В салатите слагам зехтин. Пила съм вино няколко пъти.  Нещата, които правя не по Дюкан са моя прищявка, за да не ми е супер трудно.

Както се полага по Дюкан, като стигна целта, ще мина на режим за задържане - по 10 дни за всеки свален килограм. Чак тогава ще мога на 3 хранения в седмицата да ям въглехидратни храни, затова наскоро коментирах по темата за бананите, колко ми са далеч в перспектива Simple Smile

# 657
Горещо одобрявам, Дорчестър. То чист Дюкан си е мъка, не че някога съм била. Но да преглъщаш сухо месо...
Ей така обичам, вариации, опитваш, адаптираш за себе си. Интелигентен подход.

# 658
Значи и аз съм започнала с " мазен Дюкан", но тогава Дюкан още беше неизвестен. Почнах със стандартната протеинова (4седмици, по седмица на фаза и без трици, обезмаслени и подсладители, там няма такива неща). За мен беше конщунство пилешката кожа да махам и да не ям вратни свински пържоли. Там млечните са си нормални.
След това минах през доктор Папе (минимум 5 часа между храненията), последва Сонома с чиния 26 см диаметър и накрая се установих трайно на ВМНВХ палео.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 19:35 от tania6

# 659
Браво на вас!

Аз установих, че откак спрях да пия вино, не ми се подува изобщо корема. Явно е спомагало за задържане на течности или не знам.

Общи условия

Активация на акаунт