COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 650
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 650
Имате ли представа дали в момента има и друг вирус със силна хрема? Правим вече два антигенни, отрицателни.
Има да. Аз го карам в момента. Също с отрицателни тестове.

# 19 651
  • София
А кой ще работи от четвъртък в МОЛовете, като персонала НЕ Е ваксиниран? Аз работя в банков клон в МОЛ. От 5 колеги, съм ваксинирана само аз. Една с антитела без ПСР, другите идея си нямат за нищо.
Ше се тестват през 2 дни. Бързите тестове стават безплатни, ще ги правят всички сертифицирани лаборатории. Важат 48 часа.

# 19 652
Нашият хранителен е в МОЛа,влиза се в самия МОЛ.Ко прайм?

# 19 653
А кой ще работи от четвъртък в МОЛовете, като персонала НЕ Е ваксиниран? Аз работя в банков клон в МОЛ. От 5 колеги, съм ваксинирана само аз. Една с антитела без ПСР, другите идея си нямат за нищо.
Ами те ще си правят ПСР -и на всеки 72 часа..

# 19 654
Нашият хранителен е в МОЛа,влиза се в самия МОЛ.Ко прайм?
Сертифицираме се. Сега имам познати, дето се скатаха и боледуваха без ПСР и без официален антигенен, тоест не са регистрирани като боледували и се чудят какво да правят.

# 19 655
  • София

Имаха достатъчно време да го направят. Ще чакаме... до кога?
Могат да си правят тестове, които да доказват липсата на инфекция. Докато не им омръзне. След време ще ги плащат. И накрая просто ще се ваксинират.

# 19 656
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ще си правят антигенни докато не завършат ваксинационния цикъл

Или всички ще си боднат Янсен

или ще разчитат мерките да паднат и ще си правят тестове на всеки 48 часа

или няма никой нищо да спазва

# 19 657
Имат време до два дни да се ваксинират
Нямат време. Зелен сертификат се издава само при НАПЪЛНО ЗАВЪРШЕН ЦИКЪЛ НА ВАКСИНАЦИЯ.

# 19 658
Ше се тестват през 2 дни. Бързите тестове стават безплатни, ще ги правят всички сертифицирани лаборатории. Важат 48 часа.
Да живеят лабораториите✌️.Болнични ли ще дават да се редим на опашките?

# 19 659
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Янсен
Барса, вакисната е безплатна

# 19 660
СРС, НО спират разглеждането на делата

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 19:19 от milalena

# 19 661
Нали в един момент вече, тестовете не отчитат вируса в носоглътката, нещата се развиват надолу и се откриват с други методи и по други признаци. А и Делтата по-бързо действа. /това по повод отрицателните тестове /

# 19 662
А какво ще стане с изборите? И там ли пак само със зелен сертификат. Flushed

# 19 663
Училищата няма да затварят, само при над 750/100хил. на база 14 дена.

„По отношение на училищата - във всички общини, където 14-дневната заболеваемост е над 750 на 100 000 души, ще бъдат преустановени присъствените учебни занимания. Ситуацията ще се разглежда по общини, а не по области. Целта ни е максимално да се продължи присъственият процес”. Това заяви здравният министър Стойчо Кацаров.
https://nova.bg/news/view/2021/10/19/343432/

# 19 664
Нали в един момент вече, тестовете не отчитат вируса в носоглътката, нещата се развиват надолу и се откриват с други методи и по други признаци. А и Делтата по-бързо действа. /това по повод отрицателните тестове /
Кой момент обаче? Ние правихме на 1ви и 2ри ден от симптоми антиген. Нали те бяха от 1ви до 3ти ден?

Общи условия

Активация на акаунт