COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 981 068
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 5 445
Разхайтени сме, но и другото е важно. Че тук за 6 човека никога, нищо няма да затворят. Ако ще холера да е. Такова ни е мисленето и такова ни е съзнанието.

# 5 446
https://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/5 … 79WVv_eJNJUcGckSw кафене за неваксинирани.
На мен тази идея ми харесва. Нека ни разделят по този признак и да има услуги за всеки.
Кафене за ваксинирани и неваксинирани.
Ресторанти за ваксинирани и неваксинирани.
Болници за ваксинирани и неваксинирани.
Хотели за ваксинирани и неваксинирани.
Училища за ваксинирани и неваксинирани.
Магазини за ваксинирани и неваксинирани.
Така и вълкът ще е сит и агнето ще е зяло. Ваксинираните ще имат своите привилегии, а неваксинираните ще могат да живеят нормално.

# 5 447
  • София
Разхайтени сме, но и другото е важно. Че тук за 6 човека никога, нищо няма да затворят. Ако ще холера да е. Такова ни е мисленето и такова ни е съзнанието.

И слава Богу!

https://www.novini.london/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/5 … 79WVv_eJNJUcGckSw кафене за неваксинирани.
На мен тази идея ми харесва. Нека ни разделят по този признак и да има услуги за всеки.

А преболедувалите ще си щъкаме навсякъде.Smile

# 5 448
  • в страната на чудесата

И на мен ми харесва тази идея. Надявам се да се приложи Simple Smile

# 5 449
Да, слаеа Богу за някои.
За други "Бог да ги прости".

# 5 450
Нова Зеландия - 20, България - 20 000 ... слава на бога и естествения подбор!

# 5 451
  • София

Защо трябва да затварят за 6 човека, вместо да се проследят контактните, да се карантинират и да се потуши огнището?

# 5 452
Ако ще цитираме отделни примери, и тук, и в съседната тема има преболедували, които писаха, че следят антителата си и растат с времето. Но отделните примери не са представителна извадка и не правят статистика.

Както и обратното - че с времето спадат. Моите са така, за два месеца от 5400 на 2500 бяха паднали. Скоро ще измеря и след ваксината как са, за сравнение. И да, ще си ги измеря пак след месеци, от чисто любопитство, не от друго.

# 5 453
Цитат
България - 20 000 ... слава на бога и естествения подбор!
Такова пазене от ваксините у нас и накрая уникалното бълг.днк,ще се затрие от някакъв си ковид.Язък!

# 5 454

И на мен ми харесва тази идея. Надявам се да се приложи Simple Smile

В Австрия можеш ли да посетиш кафене без тест и сканиране на код?

# 5 455
Цитат
Не мога да си обясня как продължава да има хора - и обикновени, и политици, и лекари, които при всички данни за мутациите на вируса и по-специално Делтата, продължават да говорят лъжи, че не е опасно, че всички трябва да го изкарат, че Делтата била по-лека, че нямало нужда от мерки и т.н.

Ами не било опасно, защото я ги вижте в Израел и Англия по колко хиляди заразени на ден имат, но нямали голяма смъртност. Това според тях говори, че делтата е по-лека от памук.
А че тръгна от Индия и по земята падаха като круши, що народ измря - това не ги интересува. И че повечето там са ваксинирани - неее, това е без никаква връзка, даже влошава нещата.
Самият факт, че преобладават подобни "лекари и специалисти" по всякакви медии, говори че те са удобни за политиците - явно това ще ни е плана за справяне - ако може първо младите, ако не- който оцелее, ние ресурс нямаме, нито вяра, пък и желание да раздразним някой бизнес.

# 5 456
Планът за справяне е ясен - няма план, има естествен подбор.

# 5 457
  • София
Нямат голяма смъртност, защото имат много ваксинирани. За разлика от нас.

# 5 458
  • Варна
Държава с държава са несравними. И при първата вълна имаше фрапиращи разлики в смъртността, примерно между Италия и Германия. По-скоро пример трябва да бъде може би смъртността в една и съща държава при различните вълни (преди и след ваксини).

# 5 459
Нямат голяма смъртност, защото имат много ваксинирани. За разлика от нас.
М, Ч и сие не мислят така.

На нас дори сега ни е много голяма смъртността - 18 е страшно много за начало на вълната.

Онзи ден гледах по една телевизия д-р Монов, от някаква май немска болница и една жена, някаква Любка - много красива, със страхотно излъчване и глас. Та тя, освен че нарича ваксините инжекции с ковид и представи като истина какви ли не конспирационни теории, каза че амишите - тези цветни хора, които са свободни и живеят без телевизия и контакт със света - та при тях нямало ковид - защо? Докторът (много овладян човек, при този разговор не си счупи лаптопа, друг би го направил) и каза, че двама от пациентите, които са му починали били точно амиши. А тя се изхили.

Защо сме качвали случаите:
Лъжат ни.
Нарочно пускат линейки да вият, за да ни плашат.
Многото ни ваксинирани заразяват околните.
От самолетите пускат вируса, личи си от следите след тях.
Това са други вируси, ПСР фалшиво ги обявява за ковид.
Нарочно искат да съсипят сезона.

Тези са само от днес.

Общи условия

Активация на акаунт