COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 978 776
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 8 475
  • Бургас
Не зная кой набор е баща ти Mury-mur /взех да се чувствам стара/, но и нас така ни имунизираха. Или в стаята или в кабинета на сестрата.

# 8 476
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мой познат нидерландец беше доброволец за Янсен в тестовите фази. На 65+ е, така че не му е все едно какво ще стане с тялото му. Не беше, заради парите, защото му дадоха около 2000 евро, върху които и данъци трябва да плаща. Доста пъти трябваше да ходи до болницата за изследвания. И пак би го направил. Защото вярва в науката, развитието на човечеството и нуждата от действие. Ако всички доброволци от тестовите фази на ваксини, лекарства и прочие бяха заседнали в мислене 19 век, днес щяхме да умираме, като мухи, а не да се очаква повишаване на средната възраст през 2040 с около 4-5 години (последното не се отнася за България. За нас не е важно, че ще сме в другата крайност.)
Прекланям се пред такива хора, които са много в “гадния” Запад, който населявам. Били студени и не знаели що е живот (разбирай маси, пиене и ядене). Мерси, за нашето мислене.

# 8 477
Laughing Извинявайте за спама, ама тя БЦЖ ваксината е "от много време, доказана, работеща, ефективна и безопасна", защото някакви идиоти са се наболи с нея, когато е била от малко време и  недоказана.
Ами, благодарете на "идиотите", които се бодав в момента за благото на човечеството. Laughing
Само дето тия идиоти не са ги карали под строй да се ваксинират и не са били мало и голямо като сега. Laughing
Освен това си е имало критерии за доброволци, към които е имало изисквания. Още хилене?

Откъде ги знаеш тези неща? Не са ги карали под строй. Вярно ли? Я попитай майка си или баба си.

Освен това, твърдиш, че за ваксините за ковид не е имало доброволци? Вземи се поограмоти малко, че започна да пишеш откровени глупости.

Не разбирам защо продължавате да пишете неверни неща. Не разбирам. Едни и същи хора, едни и същи неща, които на всичкото отгоре са неверни.

Не съм поддръжник на конспиративни теории, но започвам да си мисля, че е нарочно, за да се генерира трафик в този сайт.

Да, зная, че ще ме изтрият.
Приятен ден на всички.

Пардон за off-а, ама се сетих, баща ми разказваше как са ги ваксинирали, когато той е бил ученик(през 70-те). Тогава е имало лекари и сестри във всяко училище. Та посред часа се е отваряла вратата на класната стая, влизала е докторката и след нея сестрата с тава спринцовки. След което децата са се строявали в редичка под зоркия поглед на учителя на опашка пред въпросната тава. И всеки си е получавал ваксината. Родителите са научавали вечер като се приберат и детето им каже. Ако не забрави.Simple Smile

Абсолютно потвърждавам - отваря се вратата идва лекаря и вика всички пред кабинета  и се почва в редица и ваксини на всеки. Имунизациите се правеха в училище,  по списък , ако отсъстващ те чакат да дойдеш и те ваксинират веднага. По същия начин и прегледите за гръбначни изкривявания, правилно развитие.
Имаше и зъболекарски кабинет - пак под строй всеки се преглежда и се казва кога да дойде да му оправят зъбите.
Никой не е уведомявал родителите , с те май и не се вълнуваха от това.
Вярно държавата беше тоталитарна , но профилактиката в училище беше на много високо ниво.

# 8 478
Аз си мисля, че тази вълна ще е по- тежка от останалите, защото правителството не затваря нищо. Думичката локдаун явно е от забранените. Процентът ваксинирани не е толкова голям, че да се опираме на ваксините и тяхната защита. А явно искат да оставят всичко да работи!
Ех, Руланке..ти откри топлата вода..Каква защита, какви мерки, какви 5лв..Хората в БГ имат девиз свобода или смърт, тях не ги е страх от вируса..Simple Smile Това е трудно съвместимо с оцеляването, вълната ще е доста тежка, аз така и гласувах още в началото на темата..защото знам какво е бг мисленето..А то е, за съжаление, е точно противоположно на мисленето на цивилизованите и нормални хора.
Това е формулата на успеха и хората я прилагат - цитат "Тук мантрата е пак да кажа, да не се заразяваме и разпространяваме инфекцията." Но у  нас, явно малко хора имат умствения капацитет за да проумеят това.

# 8 479
Ами да, така ни ваксинираха. Съществената разлика е в това, че наистина бяха ваксини.
И преди някой да започне с тъпизмите за чипове и 5 джита, да кажа че просто регистрацията на тия препарати изначално не е екзактна.
Има достатъчно информация, а който я смята за недостоверна - има пълната свобода да се инжектира. Дори ще бъде приветстван и окичен с отличителен знак.

# 8 480
...но ваксините бяха държавно производство, никой не правеше по 30 милиарда долара на година от тях. И за "престъпна небрежност" се лежеше по 15-20 години.

# 8 481
  • Бургас
...но ваксините бяха държавно производство, никой не правеше по 30 милиарда долара на година от тях. И за "престъпна небрежност" се лежеше по 15-20 години.
И сигурно контрола беше върховно висок. И бяха изследвани на огромни популации, 5 години преди да ги сложат на нас. С последен писък на модата техника. Използвали са и изкуствен интелект за работа. Събирали са статистики от цял свят.....И са работили като невидим щит, тип аура която отблъсква бацила преди да ни навлезе в електромангитното поле... дааа. И един мармот....

# 8 482
Интересно кой ли е лежал 15-20 години за заразените с полиомиелит от жива ваксина и инвалидизирани деца през 50-те. И сега, за съжаление, има деца пострадали от ваксини, разбира се много редки случаи, но в БГ нито един случай не е компенсиран. Но само Ковид ваксините са ужасно страшни и неизпитани и естествено много по-опасни от Ковид. Личи си по данните на ВСИЧКИ държави с висок процент ваксинирани, които са вече в Делта вълната.

# 8 483
Mного излишни въздишки по соца - не знаете с какво са ви уболи и до колко ви е предпазило, но пък "ваксината била ваксина" ... човек освен да отрони една сълза и да си поискаме истинските ваксини и соца обратно нали?

# 8 484
  • в страната на чудесата
Не мога да повярвам, че не правите разлика между тъжбата по младостта си и по държавното устройство.
Държавното производство на ваксини за 30 години не можа да вземе СЕ. Не ЕМА, СЕ. Туй дето и спутника не може.

# 8 485
  • Бургас
Най - забавното е, че аз дори не съм провакъср. Даже по едно време ме взеха и за антивакъср. Simple Smile
Има поне 3 детски ваксини, които намирам за върховна глупост. И съответно децата ми ги нямат. Но такава за ковид ще имат.
Явно чипа ме влече и това е.

# 8 486
Интересно кой ли е лежал 15-20 години за заразените с полиомиелит от жива ваксина и инвалидизирани деца през 50-те.
Искаш ли да дадеш линк към тази информация?

# 8 487
  • в страната на чудесата
Разбира се, че има заразени с полиомиелит деца и постваксинални парези. Ежко, не се излагай. Линк няма, щото библиотеката не е дигитализира на. Но ако те влече в ЦМБ ще ти помогнат.

# 8 488
Вие наистина ли всички до един смятате всяка медицинска интервенция за абсолютно и 100% безобидна, щот’ познавам пострадали деца от уж задължителния имунизационен български календар. Вкл. и моето. Но овладяхме нещата.
Айде всеки да решава за себе си.
Като не искам нищо ще си стоя дистанционно да си работя.

Още ли вярвате, че ще ограничат работата на хора само ваксинирани да са във всеки бранш?
Ама няма как да стане, ако всеки си знае правата и пусне сигнал и обжалва, защото ПО КОНСТИТУЦИЯ ТОВА Е ЛИЧНО ЧОВЕШКО ПРАВО и никой не може да те задължи. Ограничават, но ти сам се задължаваш, като искаш да ползваш заветната услуга.

# 8 489
  • Бургас
Интересно кой ли е лежал 15-20 години за заразените с полиомиелит от жива ваксина и инвалидизирани деца през 50-те.
Искаш ли да дадеш линк към тази информация?
Таф, марш да търсиш из записките на партията какво е ставало.

Ezhko, има не малко данни за оралната полио ваксина. Не са новост. Верно не е модерно да се говори за нея...
Потърси и за неуспешната за заушка. Аз и наборите ми си изкарахме заболяването ваксинирани.

Значи, разбирам, че няма как да знаете нещо, което не ви вълнува. Няма го и във ФБ.

Lady04, вярвай ми няма как и какво да жалиш. След 2023 пък съвсем. Пътечката за правата и дискриминацията е тъпкана доста по тези въпроси.
Както казах съм антивакс за някои от детските ваксини, та си знам.

Общи условия

Активация на акаунт