COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 978 004
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 9 075
Навсякъде с изключение на хобитите от Нова Зеландия отпорът срещу мерките и привилегиите за ваксинирани е жесток и се води на улицата и в съда с всички позволени и непозволени средства.
Това някакъв новоговор ли е? Не става дума за ПРИВИЛЕГИИ за ваксинирани, а за ОТНЕМАНЕ НА ПРАВА на неваксинирани. И кои са непозволените средства и КОЙ не ги позволява?

Заради такива, децата ходят с маски и ще са ДО!

Децата са ДО заради безотговорни, корумпирани, неграмотни и страхливи чиновници!

# 9 076
Цитат
На вас кой ви пречи да си подадете заявление и детето ви да е на ДО.
Обаче , това не ви е достатъчно нали, искате всички да седят затворени като вас.
Не,не искам да седим затворени,но учители като госпожата,кръчмари и мангъровци го искат,и се стремят към това.
Аз седя и чакам.

# 9 077
Tigar_123, знам, четох че пада рейтинга и защо.
Писах защо спечелиха повече подкрепа, поне по статистиците уж.
Иначе и аз се чувствам доста излъгана, ама то кога ли не съм била.
Изобщо не ми влияеше толкова мненията на тези дето канеха, мислех че ще отмине този вирус, ама..положението нещо ...То за кой да гласуваш, няма такива с "топки" да тропнат и направят нещо, въведат ред..с този народ е късно за всичко си мисля, те така си вярват в конспирации, чипчета, грипчета.. В началото мислех, че е нарочно от алибеговци пропаганда да не се връзват, да ходят и правят обороти,  Мангъров дето гонеше популярност и Чорбанов да се изявяват за политика, да...ама май сме си така с капацитета просто ...

П е Първанова.

# 9 078
  • София
Жалко за тази учителка, че и от училището на кметицата е май. Видях и профила, такава е , по математика на големите преподава, явно частните уроци и липсват.
Страшно интелигентен извод. Че какво пречи пандемията на частните уроци? Вървят си с пълна сила, дори се е засилило търсенето заради ДО.

# 9 079
  • Бургас

Заради такива, децата ходят с маски и ще са ДО!

Децата са ДО заради безотговорни, корумпирани, неграмотни и страхливи чиновници!
Хайде пък не!
Децата ще са ДО и заради безхаберни “бизнесмени”, които не само, че не си спазват мерките, ами и персонала им бяга от проверки. Ще са ДО и заради Мангъровци и антиваксъри и т.н
Пълна тъпня! Само ние светим на ваксиналната карта като крушка.

# 9 080
Жалко за тази учителка, че и от училището на кметицата е май. Видях и профила, такава е , по математика на големите преподава, явно частните уроци и липсват.
Страшно интелигентен извод. Че какво пречи пандемията на частните уроци? Вървят си с пълна сила, дори се е засилило търсенето заради ДО.
Ами поне предполагам и се надявам при мерки за всички да не преподава вкъщи на по няколко деца и събира. Не, че бих се учудила и да не спазва това и върти домашния бизнес. (знам, грозно звуча, но някак много ми идва такива тарикати)

# 9 081
Цитат
Че какво пречи пандемията на частните уроци? Вървят си с пълна сила, дори се е засилило търсенето заради ДО.
Ако не се лъжа,нали на седмокласниците бяха по-високи резултатите на тестовете.

# 9 082
  • в страната на чудесата
Аз пък кръчмарите т.нар. напълно ги разбирам.
И въобще не мисля, че са толкова нечуван проблем. Видя се ясно.
Чиновниците са обаче, Ежко, съгласна съм.

# 9 083
Това някакъв новоговор ли е? Не става дума за ПРИВИЛЕГИИ за ваксинирани, а за ОТНЕМАНЕ НА ПРАВА на неваксинирани. И кои са непозволените средства и КОЙ не ги позволява?
Както каза Арнолд Шварценегер - демокрацията не е само права и свободи а главно задължения .... като в тях може да влиза и ваксинация: както те задължават да си слагаш предпазен в колата за да не изхвърчиш през предното стъкло при удар.

# 9 084
  • София
Цитат
Че какво пречи пандемията на частните уроци? Вървят си с пълна сила, дори се е засилило търсенето заради ДО.
Ако не се лъжа,нали на седмокласниците бяха по-високи резултатите на тестовете.
Е, като се даде елементарен тест, естествено, че ще са по-високи. Догодина като им дадат само смятане с двуцифрени числа, ще са още по-високи и ще отчетем, че ДО е супер. Joy

# 9 085
  • Пловдив
За Пловдивска област малко информация.
https://plovdivnow.bg/plovdiv/tri-zheni-sa-novite-zhertvi-kovid-plovdivsko-57219/

# 9 086
Със среден резултат 37.94/100 по математика не знам изобщо за какви високи резултати говорим. Предната година е бил 36.33. Страшно подобрение на фона на по-лесните задачи.

# 9 087
Както каза Арнолд Шварценегер - демокрацията не е само права и свободи а главно задължения .... като в тях може да влиза и ваксинация: както те задължават да си слагаш предпазен в колата за да не изхвърчиш през предното стъкло при удар.

Коланът няма странични ефекти. Задълженията при демокрацията са свързани единствено със зачитането на правата и свободите на другите. Кои права и свободи застрашават неваксинираните? Който го е страх от зараза - има действащи ваксини.
За сметка на това, нарушаването на правата на децата (особено това на образование) е просто фрапантно.

# 9 088
OMEGALUL! Доживях да цитират Конан Варварина като експерт по демокрацията.

# 9 089
Кунчев в Търново
Няма кислород и лекарства в болницата..Ооо,каква изненада...Винаги си е било така,купували сме си даже спринцовки
https://regnews.net/news/16299765001638/glavniyat-darzhaven-zdra … 3dE6U10k.facebook

Общи условия

Активация на акаунт