COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 672
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 605
Кацаров поведе антиваксърите.
Сега ще има ваксинирани с първа доза и разболели се. Върви обяснявай, че ваксините не разболяват, а предпазват.

# 19 606
Ами с това повтаряне на "легла има" какво значение ще е къде ще легнем? Явно е само до лягане, не до лекуване. Впрочем Арена Армеец е заета, на 24-ти Любо Киров ще има концерт там. При този ад ще напълнят залата с няколко хиляди души. Без думи съм.

Еееее, те ще бъдат ваксинирани всичките.

# 19 607
  • София
да разбирам ли , че отново единствената мярка е затваряне на училище?

Така ли е , понеже не гледам?
За образователните центрове , какво казаха?

# 19 608
Правилно ли разбрах, че маски, дистанция, всичко отпада щом имаш сертификат?
Ма тези са за разстрел, бе. Това е престъпно, което правят в момента.
Прибират децата и пускат всичко на юруш ....

# 19 609
За университетите какво казаха?

# 19 610
Бай дъ уей … къде е заядливото репортерче на Слави да се репчи !!!
Всички изведнъж загубиха ума и дума …. журналя.

Хора умират, а той ще въвежда зелени сертификати ???? WTF !!!

# 19 611
Може ли накратко да кажете за къде ще е този зелен сертификат и какво ще рече - ваксина или отр. тест ли? За къде ще е нужен и от кога влиза?

# 19 612
  • София
За университетите какво казаха?
Присъствено ще може само, ако имаш сертификат.

# 19 613
  • Другата България
Защо да са за разстрел?
Лично аз лично с очите си тук в тази тема многократно съм чела искания и призиви щом човек е ваксиниран, да няма никакви други мерки, защото ваксината била достатъчна.
Сега хората, които го правят да е така, били за разстрел....не визирам теб, "хващам се" за поста.
Последно, достатъчно ли е да си само със сертификат или не? Защото ми се струва, че някоИ хора не знаят къде ги сърби точно, но естествено, трябва някоЙ друг да отиде да ги почеше там, на мястото на сърбежа?

# 19 614
Имате ли представа дали в момента има и друг вирус със силна хрема? Правим вече два антигенни, отрицателни.

# 19 615
Защо да са за разстрел?
Лично аз лично с очите си тук в тази тема многократно съм чела искания и призиви щом човек е ваксиниран, да няма никакви други мерки, защото ваксината била достатъчна.
Сега хората, които го правят да е така, били за разстрел....не визирам теб, "хващам се" за поста.
Последно, достатъчно ли е да си само със сертификат или не? Защото ми се струва, че някоИ хора не знаят къде ги сърби точно, но естествено, трябва някоЙ друг да отиде да ги почеше там, на мястото на сърбежа?

Аз вече не гледам … че щях да счупя телевизора, а и не съм такъв мазохист.
Но доколкото разбрах тези сертификати не изключват маската, а само ти гарантират яденето и пиенето в ресторант, посещение на фитнес и театър … кино вероятно ?!

# 19 616
Merri_An. лично аз съм ЗА всички мерки. Ваксинирана съм, нося си маската, чакам на разстояние на касите, ходя на пазар веднъж седмично, и спазвам социална дистанция.
Осъзнавам, че в едно друго общество ваксината би ме пазила много по-добре.
При огромният вирусен товар, което избухва сега в обществото, не разчитам на ваксината. Само се надявам, ако имам късмет, да го мина по-леко, ако стигне до мен.
Безумно е да се пускат тълпите в Лидъл и Кауфланд, без мерки, ама за Баухаус да ти трябва сертификат ...  примерно.
Това е подигравка.

# 19 617
  • София
Имам 2 въпроса:
1.Мерките ще важат до определена дата, докато сме в червена зона или как? Тук нищо не можах да разбера.
2. Мерките ще важат ли за големите хранителни магазини тип Кауфланд, Лидл и т.н.?

# 19 618
Но доколкото разбрах тези сертификати не изключват маската, а само ти гарантират яденето и пиенето в ресторант, посещение на фитнес и театър … кино вероятно ?!

Положението е такова: от Валдес Радев

# 19 619
Имам 2 въпроса:
1.Мерките ще важат до определена дата, докато сме в червена зона или как? Тук нищо не можах да разбера.
2. Мерките ще важат ли за големите хранителни магазини тип Кауфланд, Лидл и т.н.?

Важи, ако магазинът е над 300 кв.м.
Лидл в квартала е малък, Кауфланд ми се струва, че е доста повече от 300 кв.м.

Общи условия

Активация на акаунт