COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 405
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 725
  • sofia
моля Ви нещо не разбрах...за да отида в Практикер ми трябва ваксина, а продавачите там с ваксина ли трябва да са?

Или тест - и за тях, и за вас.
ако нямат в неплатена ще излизат явно...

# 19 726
моля Ви нещо не разбрах...за да отида в Практикер ми трябва ваксина, а продавачите там с ваксина ли трябва да са?

Или тест - и за тях, и за вас.
ако нямат в неплатена ще излизат явно...

Защо неплатена? Ще ходят да се тестват през ден.
Ще важи за магазини над 300 кв. м.

# 19 727
  • София
Мразя да ме принуждават и не смятам да се ваксинирам.
"Он че ми каже на мене къде да скочим аз." Joy

# 19 728
  • Където морето целува небето...
От къде е информацията за безплатно тестване?

# 19 729
  • София
А ако трябва да се отиде до болница или ДКЦ?...

# 19 730
Мда, лабораториите как ще насмогнат? А там, където няма лаборатории?
Предполагам, че антигенните тестове ще са безплатни. Държавата има ли готовност в четвъртък вече да е осигурила безплатни тестове? Да не стане като с безплатните лекарства на Стойчо - отиват хората на тест, но лабораторията отказва безплатен.

# 19 731
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Имат време до два дни да се ваксинират
Сертификатът би трябвало да важи 14 дни след датата на ваксината, доколкото ми е известно.

За Янсен би трябвало веднага.
Все пак няма връщане назад

Друг е въпроса, че трябва да си защитен, но всеки си носи отговорност

# 19 732
От Стойчо е информацията,но да видим
как ще е
Явно заведенията искаха да прилагат тия европейски безплатни тестове. А пък ние досега си ги плащахме.

# 19 733
От къде е информацията за безплатно тестване?
само за заведенията ще е безплатно, защото те са най-важни..другите да си плащат..Satisfied

# 19 734
А как ще се разделят потоците от симптоматични за Ковид пред лабораториите и желаещите да молуват...Много добре ще се омешат всички, току виж за месец наистина достигнем стаден имунитет. И какво ще правим в тази ситуация, ако лекарите без сертификат, не могат да отидат на работа в четвъртък. Приветствам такава мярка, но тя се дава с месец аванс, не от днес за утре. И да, явно отново с учениците ще ограничаваме вълната, за съжаление. Защото другото просто няма как да проработи.

# 19 735
  • София
Мда, лабораториите как ще насмогнат? А там, където няма лаборатории?
Скрит текст:
Предполагам, че антигенните тестове ще са безплатни. Държавата има ли готовност в четвъртък вече да е осигурила безплатни тестове? Да не стане като с безплатните лекарства на Стойчо - отиват хората на тест, но лабораторията отказва безплатен.
Знаеш ли колко пъти се чудих същото, когато в темата прочетях призиви за масово тестване.
Лаборатории толкова няма, обаче да тестваме ученици и кого ли още не. Но не можело при заведенията да тестват, защото имали интерес, но и много от родителите също имат интерес, макар и по различни причини. Трябвало много да се тества, ето сега повод за това, но и това не било добре. "Защо си с шапка, защо си без шапка"...

# 19 736
А как ще се разделят потоците от симптоматични за Ковид пред лабораториите и желаещите да молуват...Много добре ще се омешат всички, току виж за месец наистина достигнем стаден имунитет. И какво ще правим в тази ситуация, ако лекарите без сертификат, не могат да отидат на работа в четвъртък. Приветствам такава мярка, но тя се дава с месец аванс, не от днес за утре. И да, явно отново с учениците ще ограничаваме вълната, за съжаление. Защото другото просто няма как да проработи.

Лекарите пък най-лесно ще се тестват, във всяка болница тестват за прием, или изследване.

# 19 737
А какво правят хората като мен, които хем са преболедували скоро и не могат да се ваксинират, хем нямат сертификат, понеже тестът не е бил ПСР? Пак глупости на търкалета. На разни хора хич не им е изгодно да приемат тест за антитела, трябва едни милиони да се превъртят.

# 19 738
  • София
Ваксинирана съм редовно с две дози. Т.е. безпристрастна съм, но познавам  вече ваксинирани, които са положителни, както и преболедували, просто сме в много яка вълна. Ако изобщо някой успее да работи само с хора със сертификат, имам предвид заведение или мол, то там пак няма да е безопасно, защото и ние можем да сме заразни. И просто не искам да си представям какво ще е пред лабораториите, а и там, където няма лаборатории, защото София не е страната. В страната е друго.

Стрино, ако е бил антиген в лаборатория пак важи. Само домашния не важи.

# 19 739

Стрино, ако е бил антиген в лаборатория пак важи. Само домашния не важи.
Важи чушки, изрично ми казаха, че не получавам серификат, щом не е ПСР. Аз и пробвах де. Ако има нещо ново, споделете. Иначе да, от лаборатория си беше.

Общи условия

Активация на акаунт