COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 336
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 890
Прочетох набързо заповедта. Различно звучи в сравнение с казаното от Стойчо. В нея се забранява и се допуска при зелени сертификати. Не очаквах така да я напишат.
Не видях в коя точка са писани хотелите?

# 19 891
  • в страната на чудесата
А защо младежи под 18 не се допускат? Ваксинирани или със зелен сертификат?
Пише, че условията ваксина/сертификат не се прилагат за лица под 18...
Какво ли още трябва да видим от ерудирания екип на главния.

# 19 892
  • София
Какво сега стана последно за тези сертификати? Дали ще се окаже така, че хора, които като мен са ваксинирани, но по бъгнати причини не са го извадили, някрая няма да могат да отидат на работа в четвъртък?

# 19 893
Зелен сертификат от вдругиден.
А как ще отидат на работа медиците, които са прекарали Ковид преди повече от 3 месеца и не са си направили ваксини междувременно?
Да му имам "политиката" на Кацаров.

# 19 894
Аз от написаното разбрах, че този сертификат няма да важи/няма да има изискване за лица под 18 години, тоест те без нищо може да влизат.

# 19 895
  • в страната на чудесата
Ми да не ходят. Ако никой никъде не отиде?

# 19 896
Daisy, всичко беше страшна бутафория, къде ти за щадящи тестове да иде реч (това напоследък, дето се подмята, не го броя изобщо). Тогава бяхме единици в темата, дето знаехме, че в Австрия има такива тестове за техните ученици. В България ги нямаше тогава със сигурност. Не че сега много ги има де. Едва наскоро се появиха някакви със слюнка. Все още не съм сигурна, че тестове-близалки са вкарвани изобщо.
Има ги близалките. Демонстрираха ги в някакво предаване помня.

# 19 897
Какво сега стана последно за тези сертификати? Дали ще се окаже така, че хора, които като мен са ваксинирани, но по бъгнати причини не са го извадили, някрая няма да могат да отидат на работа в четвъртък?
И аз съм с такава дилема. Утре ще ходя до РЗИ /там се ваксинирах/, дано са ме въвели в системата. Grinning

# 19 898
  • При семейството си
Да ни затворят та да ни затворят. Почти 2 години след началото на пандемията да сме затворени за първи път (защото много ни липсва, че не го направихме) и да се върнем в изходна позиция - да пеем по балконите, със СМС да излизаме навън, вечерен час, парковете, плажовете, децата, децата са най-важни да не си подават носовете…и пари за обезщетения ще се намерят…важното е да сме затворени.
Направо не ми се вярва.

# 19 899
  • София
По-голяма излагация беше днешната история със сертификатите, отколкото беше онази поредица от среднощни заповеди на Атанасов. Глупост след глупост правят, само не знам дали са непукисти или паникьосани в момента.

Трябваше да дадат някакъв гратисен период хората да могат да си извадят сертификатите. Сега системата ще прегрее, ще се бъгнат сайтовете. Или ще станат километрични опашки за сертификати.
Да не говорим, че прецакаха бизнеса много елегантно.

# 19 900
  • София
Аз от написаното разбрах, че този сертификат няма да важи/няма да има изискване за лица под 18 години, тоест те без нищо може да влизат.
Така излиза. Въпреки че на брифинга Кацаров каза, че важи изискването за всички лица над 12 г.

# 19 901
  • София
А защо младежи под 18 не се допускат? Ваксинирани или със зелен сертификат?
Пише, че условията ваксина/сертификат не се прилагат за лица под 18...
Какво ли още трябва да видим от ерудирания екип на главния.
Дам, и аз сега го прочетох, ама не знам как да го тълкувам - нямат достъп или ще имат свободен достъп?

# 19 902
Андариел, защо да не си извадиш. Нали ти писах как става?

# 19 903
Аз искам да ни затворят. До гуша ми дойде от хора, които навсякъде се мъкнат без маски и продължават да си носят маската под носа или да не слагат такава. Явно ние не сме хора, които НЕ разбират от нормално отношение.

# 19 904
Грам паника нямаше при Кацаров. Признавам го - голяма школовка!

Общи условия

Активация на акаунт