COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 387
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 950
  • в страната на чудесата
Не се решава въпроса с болните обаче
Е на кой му пука за болните...

# 19 951
моят номер е грешен - преписали са първия.
Моите са различни и пак не ме пуска. Нито с единия, нито с другия.

# 19 952
  • При семейството си
Бояна, кръчмата в Тополовград едва ли може и ще се превърне в най-голямото огнище на Ковид, достатъчно е тези мерки да се спазват в няколко големи ресторанта, барове, дискотеки и подобни в София, Пловдив, Бургас, Варна и т.н.

# 19 953
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Обадете се по телефона и ще ви дадат номера

# 19 954
Нещо не разбирам... При фризьор ще трябва ли необходимия документ..? Ако реша да влезна за закуска в закусвалня ще ми трябва ли документ, ако реша да поръчам торта в сладкарница трябва ли... Ако може отговор от начетен човек🤨

# 19 955
Искахте мерки, те ви мерки. На мен ми харесват.
Не виждам с какво повече може да се накара народът да се ваксинира.

Хотелите ще си работят, СПА-то и ресторанта само за паспортирани. Под 18 ще си ходят неваксинирани по заведения и други неща, които работят. Идеята е да се вакснат големите, не децата.

# 19 956
  • София
Не се решава въпроса с болните обаче
Е на кой му пука за болните...
Абсолютно!

Бояна, кръчмата в Тополовград едва ли може и ще се превърне в най-голямото огнище на Ковид, достатъчно е тези мерки да се спазват в няколко големи ресторанта, барове, дискотеки и подобни в София, Пловдив, Бургас, Варна и т.н.
Може да стане огнище, но не в това е въпросът, въпросът е, че всяка такава кръчма от Парамун до Куртово Конаре трябва да приложи мерките или да затвори. Искам да го видя.

# 19 957
Няма как всичко в държавата да се върти  около  бай Генчо от Тополовград. Тоя същия при затварянето на кръчмите правеше частни партита заключен с пияниците. Все с него ли ще се съобразяваме и затова няма да правим нищо, че той нямало да спазва

Разказаха ми за някакви хора с фитнес, ваксинирани са, клиентите им според тях  също. Защо да не работят? Който не може да се организира да затваря.

Почвам да се учудвам, значи предпочитаме да ги затворят, вместо да работят под условие, което ни устройва.

# 19 958
Аз съм с хрема и ме болят синусите. Това ковид симптоми ли са, да си правя ли тест или само за тези симптоми няма нужда

# 19 959
Зелен сертификат от вдругиден.
А как ще отидат на работа медиците, които са прекарали Ковид преди повече от 3 месеца и не са си направили ваксини междувременно?
Да му имам "политиката" на Кацаров.
Ще си направят тест!
Значи да си плащат, за да ходят на работа в болницата? Вие се шегувате, нали?
Лекарите отдавна трябваше да са ваксинирани. ВИЕ се шегувате, нали?

# 19 960
Как да се реши въпросът с болните ли? Ами ваксинират се или не ходят никъде и няма да са болни. Та новите мерки косвено това целят.

# 19 961
Нещо не разбирам... При фризьор ще трябва ли необходимия документ..? Ако реша да влезна за закуска в закусвалня ще ми трябва ли документ, ако реша да поръчам торта в сладкарница трябва ли... Ако може отговор от начетен човек🤨
Салоните не са сред споменатите.

# 19 962
Инкубационния период на болестта е до две седмици.
Ако от днес, нататък, за две седмици се затвори всичко и започнат да обикалят преброители по къщите, да ваксинират и преброяват наведнъж. След един месец няма да има Ковид
и всички ще са преброени, отпочинали и щастливи

Но това е невъзможно у нас, тъй че

Е те в Израел като се ваксинираха масово и какво от това? Пак болни с болнични и карантина.

# 19 963
И защо да са ваксинирани лекарите, като 1 - имат солидни антитела от прекаран Ковид и 2- всеки ден се срещат с Ковид болни, които им поддържат имунитета ?
Тия болните софийски величия сигурно затова са болни, защото са ваксинирани прясно?

# 19 964
  • София
Няма как всичко в държавата да се върти  около  бай Генчо от Тополовград. Тоя същия при затварянето на кръчмите правеше частни партита заключен с пияниците. Все с него ли ще се съобразяваме и затова няма да правим нищо, че той нямало да спазва

Вероятно не разбираш какво казвам. А то е, че не си представям как ще стане. Кой ще контролира това? Просто не си го представям. Това са 90% от заведенията в страната.

Общи условия

Активация на акаунт