Отговори
# 240
Здравейте!
Честит празник! Честит имен ден на всички с прекрасното име Мария!
По стар обичай, днес се извършва първия гроздобер.

# 241

Празнично ...

Скрит текст:

https://savetivzemedelieto.bg/%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0%B7%D0 … 0%BE%D0%B7%D0%B4/

Днес задължително се ядат диня и грозде

# 242
Честит празник и имен ден на всички които празнуват .
Емииии , виж какви вкусни еклерчета , спешъл за всички в темата да се поглезим .
 Ще се пренеса в Перник заради сладкарниците Joy
На мен не ще да ми мине това лошо ,ще се побъркам. Нямам и апетит.
Скрит текст:
Heart Eyes

нежност от Пойраз , научи тайната , беснее като вятър , когато  усети опасност за любимият човек  забрави за всичко Пойраз и сърцето проговори Cupid Грабнахме тези сладури.
https://www.youtube.com/watch?v=ZdCwxE25sPc
братя Йелмаз.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 15:54 от femmi2

# 243

Flowers Tulip ФЕМИ* глезенето с еклерчета ша ни направи по-красиви от красивите* Joy

# 244

Какъвто бащата, такъв и синът - чаровни и елегантни!

От сторито на Алмеда:
Скрит текст:

Сладкиш:

# 245
Гифки от сватбата. Много ми харесаха. Баща и син облечени в тон. От малък знае каква походка да прави. Сладур:yum:
Мястото на сватбата  ми се стори познато.  
Назад в темата Еми сложи инфо.
Знам го от клип сниман в Истанбул в този дворец разкошен.
Туристи могат ли да влизат там или са отбрани хора като плащаш солено.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 20:11 от femmi2

# 246

Феми, Çırağan Palace Kempinski в Istanbul туристи като нас го наблюдават отстрани. Stuck Out Tongue Winking Eye Ние го "разгледахме" от корабчето, разхождайки се по Босфора. Вероятно може и из градините да се направи разходка и евентуално да се надникне в преддверието, но не съм сигурна.

На снимките от сватбата Толга не ми хареса, но така, в движение определено ми се понрави, а малкият е голям сладур. "Чупи стойки" още отсега.
    Днес пуснаха доста клипчета зад кадър от "Лимит". Не ги свалям, защото маминият не присъства там, а другите актьори не ме впечатляват.
    От сторито на Толга:

От сторито и на Суде:

Амине в сторито си отново е качила фотка на любимия си съпруг. Нея няма да я постна. Грозника не е за нашата тема.

# 247

Г-жа Йозил се престарава да ни показва финансово красивия си съпруг
но не пуска нищо от ежедневието и почивките си,
както правят нЕкои други..съпруги!
Joy

# 248

Г-жа Йозил се престарава да ни показва финансово красивия си съпруг
но не пуска нищо от ежедневието и почивките си,
както правят нЕкои други..съпруги!
Joy
    Софи, че какво да ни покаже Амине от ежедневието си - как е запретнала ръкави и прави лютеница, върти се около печката, за да глези съпруга си, тича из "палата", за да варди малката Еда - скукааа. Нашето ежедневие е по-цветно и усмихнато. Грозника си взе красива съпруга, за да я превърне в "Робинята Изаура". Не разбрахме дали са ходили на почивка, или само до някой зоопарк, за да се порадват на животните, а може и при мама на село да са били.Stuck Out Tongue Winking Eye Знае ли човек?!

Цитат
onlysayisman_family
тези двамата винаги знаят как да ме разтопят🤍🥺

# 249
Здравейте!

Бъди с някой, който винаги иска да знае как е минал денят ти!

# 250
Здравейте, момичета!

Добрият ден започва с добро настроение. Доброто настроение започва с добри мисли.
Добро утро!
Лека, спорна и емоционална нова седмица!
Усмихнато и цветно да е днес ...

Ново от Han Medya & Yapım:

# 251
Здравейте и продължаваме с горещините и тази седмица.
Почерпката остават вчерашните еклерчета.
Еми ,като видя маминият и забрави за тях Joy
На мен също ми хареса повече в движение маминят.
И романтичното фото с Алмеда също не е зле.

Ах ,каква гледка само .
Някой ден и аз ще видя двореца и ще се насладим на Истанбул.
За да видя любимеца трябва да го диря из пущинаците , язовири и морета. И ловец съм и рибар съм. Ще му подарим въдица да му е наслука. Animal Fish
Заради друг сериал и обстоятелства отложиха премиерата на втори сезон на продуцента.
Ще чакаме ,както обикновено какво да правим.

Момичета ,напрегнете си клетките и измислите как да вкараме мачото Алп в нашият сериал.
Каква роля ,ще залюби ли някоя от съседките и сценария да претърпи обрат. Или друга ще вкараме кадъна. Да не се местим и ние на приказния остров. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също ще мисля и е време да завършим епизода.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 15:02 от femmi2

# 252

Феми, много си права, покрай маминия красавец съм пропуснала еклерчетата. Извини ме, но така се заплеснах по клипчетата, че от снощи само гифки си правя. Успокоява ме фактът, че не съм единствена Stuck Out Tongue Winking Eye и другите фенове на Толга не могат да му се нарадват и сипят суперлативи. Затъжихме се за него и сега от едно видео, което Алмеда е пуснала на канала си в YouTube, направихме хиляди стоп кадри.

Момичета ,напрегнете си клетките и измислите как да вкараме мачото Алп в нашият сериал.
Каква роля ,ще залюби ли някоя от съседките и сценария да претърпи обрат. Или друга ще вкараме кадъна. Да не се местим и ние на приказния остров. Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз също ще мисля и е време да завършим епизода.
    Ще намерим място и за Алп в сценария, само времето да се нормализира, че това слънце ми "изпече" мозъка. Sweat Smile
    Отново маминият сладък Пухчо.

Цитат
Смокингите на Толгахан Сайъшман и  сина му Ефехан, изработени от Raşit Bağzıbağlı, привлякоха вниманието.

# 253
Joy

.."Амине в ежедневието си - запретнала ръкави
върти се около печката, за да глези съпруга си.."
Joy

..и никакво море - сред пущинак и камънаци
никой да не я гледа!
Joy

# 254
Joy

"... Амине в ежедневието си - запретнала ръкави
върти се около печката, за да глези съпруга си.."
Joy

..и никакво море - сред пущинак и камънаци
никой да не я гледа!
Joy
    А след година, две ще заприлича на свекърва си, пък ние ще продължаваме да чакаме знойната красавица на екран. Дали ще дочакаме?!
Скрит текст:

09.05.2021 г.

10.05.2021 г.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 21:57 от Emiliya

Общи условия

Активация на акаунт