Къде в Бургас? (59)

• 120 233
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 515
Някъде да сте виждали да се продава сладко от зелени смокини? Мога и да си направя ако някой има за продаване зелени смокини

# 1 516
Сладко от зелени смокини се прави през месец май, само от мъжка смокиня. Има по магазините малки бурканчета, но аз лично не го харесвам изобщо. Иначе вариант е и Созопол. Созополските баби правят всяка година, и продават почти пред  всяка къща. Ама и цената му е...

# 1 517
В метро

# 1 518
Имам смокини в двора, но не разпознавам мъжка и женска. Може ли малко подробности? И защо само през май?

# 1 519
  • край голямата локва
Защото, после падат, те не узряват. Ролята и е на опрашител. Ако дава годни за консумация плодове, значи не е ''мъжка''.

# 1 520
Аз питах една стара сладкарка и каза, че няма такова нещо за мъжки и женски и ще стане сладкото. Ще ми продадете ли 2кг?
Имам смокини в двора, но не разпознавам мъжка и женска. Може ли малко подробности? И защо само през май?

# 1 521
  • Бургас
Пробвайте с отоневролог. Не знаех че съществува такава специалност, но научих, те са унг специалисти и специализират неврология. Водих майка ми пролетта при Татяна Михова, доволна съм, много е подробна и вниква в проблема, макар че в началото с дублираните часове ми се стори хвърчаща работа. https://superdoc.bg/lekar/tatyana-mihova
Много благодаря 🌺 Тази седмица е в отпуск, но запазих час за следващата.

# 1 522
  • Бургас
В Лидъл има едни малки бурканчета Родна стряха-най-различни видове сладка, включително и зелени смокини. Като за купешки сладка, по мое мнение, никак не са лоши.

# 1 523
Здравейте! В кооперацията, която живея - 10 апартамента, има подземен гараж, който излиза направо на улицата - на Калоян. Проблема е, че при строителството на кооперацията, наклона към гаража е направен неправилно и в най- високата част, която излиза на тротоара и от там на улицата, има малка гърбица и  влизайки и излизайки от гаража колите суркат отдолу. Искаме да оправим това  и въпроса ми е - може ли ни е да си извикаме фирма да го направи, или трябва да се обадим някъде  в Общината, да поискаме разрешение?

# 1 524
Къде в Бургас мога да намеря раничка за ясла с Мики Маус?Simple Smile

# 1 525
В Била има промоция с много хубави оригинални ранички на Дисни - при покупка от 20 лв. можеш да я купиш на промоционалната цена.

# 1 526
Първо в общината, че такова глоба може да отнесете после.....
Здравейте! В кооперацията, която живея - 10 апартамента, има подземен гараж, който излиза направо на улицата - на Калоян. Проблема е, че при строителството на кооперацията, наклона към гаража е направен неправилно и в най- високата част, която излиза на тротоара и от там на улицата, има малка гърбица и  влизайки и излизайки от гаража колите суркат отдолу. Искаме да оправим това  и въпроса ми е - може ли ни е да си извикаме фирма да го направи, или трябва да се обадим някъде  в Общината, да поискаме разрешение?

# 1 527
Първо в общината, че такова глоба може да отнесете после.....
Благодаря!

# 1 528
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте читава маникюристка в района на Братя Миладинови-Лазур- Център, която работи в събота . Не искам да рисува Тайната вечеря, само да работи качествено и в салонът да е чисто.

# 1 529
Ако те устройва Възраждане - салон Нефертити, Цвети. По принцип работят и в неделя, но не всяка неделя Цвети е на работа.

Общи условия

Активация на акаунт