Къде в Бургас? (59)

• 120 232
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Бургас
Всякакви играчки, книжки, дрехи, обувки от нас и децата нося в ЦОП на ул. "Дрин". Бебешката количка също там подарих.

# 1 546
  • Бургас
Аз търся надежден сервиз за ремонт на телефони и таблети.

И още един въпрос - има ли все още пункт, в който да събират дарения за украинските бежанци? Имам хубави и запазени детски играчки.

Аз съм доволна от този срещу улицата на операта (Фердинандова)и на този в пресечката на ул. Македония и Ботева

# 1 547
sweetmusic, да не е между Ботева и Шейново?

# 1 548
  • Бургас
sweetmusic, да не е между Ботева и Шейново?

На улица Македония ,малко преди детският магазин за обувки. Отсреща последно имаше игрална зала😅. Не съм ходила в района няколко месеца (може и да са се преместили) ,но иначе бяха там много години. То е малко магазинче ,в което правят и ремонти.

# 1 549
Момичета насочете ме къде мога да си купя чанта тип "Паласка". Днес обиколих целия Галерия мол и не намерих подходяща за дама. Искам само да е черна и не по-скъпа от 40 лева.
Дано да можете да ме упътите.

# 1 550
Лале аз си взех от китайския магазин на демокрация до автото дано да ти допаднат моделите

# 1 551
Благодаря за препоръката. Дали можеш малко по-точно да ме упътиш, тъй като не съм от Бургас. "Автото" е някакво авто училище ли?

# 1 552
Не го знам въпросния магазин, но да, Автото е професионална гимназия по транспорт.

# 1 553
  • Бургас
Благодаря за препоръката. Дали можеш малко по-точно да ме упътиш, тъй като не съм от Бургас. "Автото" е някакво авто училище ли?

На кръстовището на Гурко и Демокрация ( пътя за Пантеона ) ,има един блок в посока Центъра, отдолу има ОББ, магазин за компютри, там е китайския, има малък излаз към Демокрация, магазина е голям навътре

# 1 554
Лале късно виждам въпроса дано съфорумките да са успяли да те упътят ..

# 1 555
Да, жлагодаря на всички. Ще го потърся и посетя Simple Smile
Хубав ден! Simple Smile

# 1 556
  • у нас
На кръстовището на Гурко и Демокрация ( пътя за Пантеона ) ,има един блок в посока Центъра, отдолу има ОББ, магазин за компютри, там е китайския, има малък излаз към Демокрация, магазина е голям навътре
Лека поправка - кръстовището е на Адам Мицкевич и Демокрация. Магазинът се казва Shamy.
7 бул. „Демокрация“
https://maps.app.goo.gl/sG3Gxdres5uMmr3R8

# 1 557
Много благодаря! Така ще го намеря много лесно и бързо! Simple Smile
Даже може още довечера да го посетя. Виждам че работят до 8 Simple Smile

# 1 558
Тази сутрин успях да мина през Шами и много ми хареса магазина. Взех си чудна чантичка, точно кавато търсех за 8 лева. Качеството не е уау, но цената е повече от приемлива. Определено съм доволна и благодаря за препоръката. Simple Smile
Ако се сещате и за друг подобен китайски магазин може да ме упътите. Сякаш няма много такива в Бургас. 🤔
Знам само този на централната улица (Александровска ли е, Богориди ле, не й знам името, нагоре е към IVIS магазина). Друг подобен сякаш видях зад Била, дето е при автогара Запад, но не съм влизала и не знам дали работи. В Билата на Славейков май също има, но и там не съм влизала. Питам защото искам да си взема ежедневни гуменки - търся бели и черни, но изчистени. Без финтифлюшки и странни цветове по тях.

# 1 559
Аз съм чувала че има много голям във меден рудник
Лале ти чантичка за кръста ли си взе ще бъде ли много нахално да поискам една снимчица😀

Общи условия

Активация на акаунт