Седмокласници 2020/2021 - Второ класиране - (19.07 - 25.07)

• 61 266
  • 923
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Ради, за Варна и другите области, които споменах нагоре ако ги виждаш, значи всичко е наред и скоро ще се появят и тези, които те интересуват Hug

# 796
  • София
За София още нищо не е обявено, затова и в профилите няма нищо!

# 797
  • от Луната
Не са първоначалните. За Перник също има, както и за Варна, явно може всичко да се види, стига да е качена информацията.

# 798
Да, затова писах, че доста РУО-та в страната изпревариха Софийското ... явно там още са в кофи-брейк.

# 799
Да, затова писах, че доста РУО-та в страната изпревариха Софийското ... явно там още са в кофи-брейк.

Там са в перманентен кофи-брейк.

Нямате изчитане, но ми напълни душата умното момче на съфорумката (съжалявам да не объркам никовете и за това не цитирам), което е прието с пълна стипендия в частна гимназия. Успех му желая от цялото си сърце!

# 800
  • София
Мой съученик завърши МУ, беше за малко лекар и после се преориентира към ИТ, какъвто е и досега.
Божкеее, рязко получих пристъп на мигрена при мисълта, що години със сериозен труд са отишли на вятъра! 😳😁
Покойният Валери Петров също е завършил медицина, че дори и практикувал известно време. После се е отказал, от което всички ние сме спечелили.
Медицината винаги е била много престижна специалност, ако не и най-престижната. Това обаче не я прави подходяща за всеки. Получава се нищо, кото да не се похаби бала. После идва отрезвяването и осъзнаването, че не е тяхното.
Съседско дете завърши ТУЕС. Това му беше първото желание и там влезе. После беше силен ученик и дори последната година се класира на някакво състезание, което се организира от училището на база на което ТУ и СУ му признават служебно шестица на кандидатстудентски изпит по математика. Той избра ТУ, но некомпютърна специалност. В последствие разбрах, че не иска да работи, като програмист. Не знам, защо толкова ненавижда тази професия. Зачеркнал е възможността да изкарва хляба си по този начин.

А Борис Христов пък е дипломиран юрист.

# 801
  • Ланкър, планините Овнерог
РУО-София са големи..... Още нищо не са обявили. Подаването е 26-27.07.2021, а още даже не са качили свободните места.
Не мисля да рискуваме ние, ок си е в момента там, където е записана, а и балът не е висок, та са си струва, но си представям какво им е на чакащите.

# 802
  • Някъде на край света
Изпиха кафето и дойде ракиено време.  Wink

# 803
Изпиха кафето и дойде ракиено време.  Wink
JoyJoyJoy
Ееее, стига де ... от 4 ли да се почва с ракията.

# 804
  • На морето!
И в Бургас няма. Стои това съобщение
Дано работният им ден свърши в 17ч

# 805
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Какви докумети трябват за подаване на  първа лична карта? И може ли само с единия родител?
Може, да, трябва акт за раждане

Да добавя, че трябва да се носи и международния паспорт, ако има. И си пуснете бърза поръчка, защото на мен предварително ми бяха чекнали обикновена.

има, но не са ни искали международния паспорт.
има ли го някъде като изискване/

# 806
  • София
Не, но с паспорт става по бързо.

# 807
Не, но с паспорт става по бързо.
Странно. Какво общо има личната карта с паспорта..

# 808
  • Ланкър, планините Овнерог
А защо да искаме да е бърза поръчка, пропускам ли нещо важно? Аз зор нямам да стане бързо.

# 809
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
колко по-бързо да стане, като просто потвърждаваш данните, които са написани предварително от службата и детето се снима.
не се редиш на опашка за каса, защото е безплатно.

паспорта никъде не се иска и никаква работа не би свършил.

Общи условия

Активация на акаунт