Любители на котки - Тема 162

• 30 475
  • 784
  •   1
Отговори
# 210
Дали не е клюкарка, а? 🤣

# 211
  • Бургас
Според вас Стронгхолд или Бродлайн е по-ефикасен?
Котката вече вероятно е около кг и половина,не е една шепичка...

# 212
Не знам дали е за тук или за цветарската тема тая снимка Laughing

# 213
  • Бургас
Ето и отговорът на въпроса "Котка в торба стои ли?"

Когато прави така,всеки се умилява и го гали...:

Мамин глезльо и лигльо е.

# 214
Еми Стронгхолд ще поискам и Цестал 1/2
Около 25 лв ще е
Ето,затова не взех още една котка.
25 лв са ок,но 50 биха ми дошли в повече,при положение,че и паучове на промоция ще му купувам.Много хареса Happy cat
И аз поради финансови причини не съм взела втора котка. Иначе много искам!

# 215
  • Бургас
Финансови затруднения или не, имам вече повече от двайсе и си се грижа за тях. Месечно вземам 600-700 лв, колкото изработя. Гладни и нелекувани не са останали, ами какво да правя, все намирам в беда и така и не успявам да ги подмина. Не знам дали съм съвсем наред с главата, хахахахах. Ами такава съм, няма да се променя и подозирам че ще става още по-страшно Grinning

Миме, определено гласувам за Стронгхолд, ама и вет да каже де Wink

Това е Професора - като го намерих, почти нямаше козина, имаше 5-6 подутини пълни с гной по телцето, унил, летаргичен, не ядеше. Голям зор видях с него. Сега е охранен, важен и доволен котьо. Живее спокойно при баща ми и се старае да изглежда важен. Не, той си е важен, нали е професор (от брадичката му е името). Heart

# 216
  • София
Еми Стронгхолд ще поискам и Цестал 1/2
Около 25 лв ще е
Ето,затова не взех още една котка.
25 лв са ок,но 50 биха ми дошли в повече,при положение,че и паучове на промоция ще му купувам.Много хареса Happy cat
Не е точно така. Купувайки кутийка с 3 дози, излиза 45 лв. Wink Чувал със суха храна излиза много по-евтино от малък пакет. Определено разходите по храненето и лекуването не са двойни, а щастието е. Wink

Да ви покажа Мами - майката на Рижко. Много беше щастлива, че хем я нахраних, хем останах още малко при нея, за да си "поприказваме":

По пътя до магазина една мама с квадратно коремче и бебето ѝ на около 3-4 месеца също намазаха малко манджа. Бебето беше много интересно - чисто черно с бяло медальонче и бяло крайче на опашката. Heart

Скрит текст:
Увеличих снимката заради бялото на опашката, но пък съвсем се размаза Simple Smile

# 217
Франки доста се разкиха. Май не си е топнал носа в яденето а си е било секрет. Намерих на чаршафа нещо като жълта слуз, явно е кихнал там. Иначе няма течащ нос, но явно има секрет по-дълбоко, дали не е синузит? И това след 17 дена Бисептол по антибиограма! Вече направо ми писна. Ще го оставя да си киха и сополиви и няма да ми давам повече лекарства. То ще станат 2 месеца откак е на лечение и сме май на изходна позиция. Дано поне кръвната картина да е добре.

# 218
  • Бургас
Купи Цинабсин.
Хомеопатично е,синът с какво ли не го лекувахме,антибиограма,секрети,капки,антибиотици през устата...
Накрая вече бяхме отчаяни,хъркаше жестоко вечер ...
С Цинабсин и Синулан се оправи.
Цинабсин давахме много дълго време,помогна някак.

# 219
Ние от днес сме на море и Ая ще стои 6 дена сама (е съседката ще идва сутрин и вечер да я храни и да и чисти и Ая много я обича), но през нощта няма да има в кой да се гушка. Вече много ми липсва😢.
Преди 2 години като бяхме тук (Св. Константин и Елена) имаше сума ти котки, а днес не видяхме нито една.

# 220
Купи Цинабсин.
Хомеопатично е,синът с какво ли не го лекувахме,антибиограма,секрети,капки,антибиотици през устата...
Накрая вече бяхме отчаяни,хъркаше жестоко вечер ...
С Цинабсин и Синулан се оправи.
Цинабсин давахме много дълго време,помогна някак.
Не смея да давам човешки лекарства, дори хомеопатични. Яд ме е, че хем го измъчих с тоя Бисептол, хем файда няма. Явно е хронифицирало.

# 221
  • Бургас
Имам книга,в която дават хомеопатични лекарства и за котки и кучета.
Ама няма проблем,дано някак се самоизчисти.
Някакви котешки витамини ли,не знам.
Много странно,явно тази гад е вътре в синусите и дотам трудно достигат антибиотици.
Синът пи сума антибиотици,пръскахме,капахме...Бяхме пощурели,повече от три месеца се мъчихме.

# 222
Таня67, не е така, ама точно така е! Айде да не си правим сметка една на друга на разходите! Ако ти можеш да дадеш пари на куп за чувал с храна, не значи че всеки може. А годишната ваксина? А постелката за тоалетна? Всичко това са пари, а един разумен човек не взема котка само и само да и́ се радва, а да я лишава от качествена храна и да си омирисва дома с нискокачествени постелки за тоалетна. Има си и приоритети. Ти може да си даваш 1/3 от доходите по котетата. Моите приоритети са други. Естествено, че още едно живо същество у дома носи със себе си още разходи!

# 223
  • Бургас
Постелките за тоалетни не са скъпи,но не ги харесвам.
Слагам си му листи от брошури...
И малко силиконови гранули,да си рови.
Изхвърлям всичко,мия легена всеки ден...
И по принцип утре като дам поне 25 за обезпаразитяване и поне 20 за паучове...
ми се изчерпва лимитът за котката.
Започна да иска два пауча на ден,1 бр Уискас и 1 бр Happy cat,което е около 2 лв на ден,гранули има винаги.
И да купувам чували и големи консерви,две котки са си две котки...Няма как.
Хари си е съвсем щастлив,играем,спим,гушкаме се...Общо взето винаги е залепен за някого и играе или спи.Вероятно ще е по-щастлив с другарче,но пък понякога котките не се търпят...И ще е проблем да са в отделни стаи.

# 224
Постелка за тоалетна купуваме Weelitter. Опитахме бентонитова, силиконова и на Катс бест - от дървесина. Но Weelitter е единствената, която освен, че е икономична, на първо място е неутрализираща миризмите и нито се разпрашава, нито намирам парченца от постелката из къщи.

Общи условия

Активация на акаунт