Отговори
# 315
  • София
Не мисля, че има някой в темата, който да вярва, че към момента ваксинацията в Англия е задължителна. Въпросът е как се отнася населението им към този въпрос и как се отнася нашето. Човек може да анализира и данните, ако нещо не му се вярва.

# 316
В момента ситуацията ваксинирани срещу неваксинирани ми прилича на

# 317
  • София
Толкова няма общо цитираното за слънцезащитата, че чак се чудя верно ли до там само им стига акъла на антивакса.
Когато можеш да получиш слънчево изгаряне от човека до теб в тролея, тогава ела да я цитираш тая умопомрачителна глупост.
Всъщност положението е, аз не пикая в басейна, обаче понеже останалите 80% пикаят, ща не ща, нагълтвам се с опикана вода.
Или, аз не пуша, но заради 80те % пушачи около мен, се нагълтвам яко с цигарен дим.

# 318
На моят мъж брат му е на 40 г. и редът му за ваксина дойде юни. За UK става въпрос. Не е задължително и не видях някой да го твърди. Но очевидно огромната част не се и дърпат изобщо.

Във Франция наистина има огромни протести и бойкот.
Но погледнато от друга страна ... какво и пука на нашата държава. Тя само симулира подпомагане както на бизнеса, така и на хората. Франция си е направила сметката, че и е хиляди пъти по-изгодно да има работещ бизнес и да плаща по-малко реални помощи. Та затова и са предприетите мерки.
Единствено съм с въпросителни по отношение на задължителната ваксинация на децата над 12 г. Аз лично попроучих с доста педиатри и неонатолози. Няма един, който да ме посъветва да бодна детето, а бях готова. Всички бяха категорично против.

# 319
Много интересно, ваксинираните са царе на обидите. Така сте по-защитени предполагам.

# 320
Много интересно, ваксинираните са царе на обидите. Така сте по-защитени предполагам.
Заради Лейка аз съм ваксиниран автиваксър Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321

Общо взето е каквото повикало, такова се обадило.
Дали с онази картинка по-горе не подценяваш нивото ни на интелигентност и не обиждаш?!?!?!?!
Все си мислех, че тук ще се лишим от този тип диалози.

На мен лично ми е проблем ширещата неграмотност и психоза из неваксинираното население. Не ме разбирай погрешно. При 85% неваксинирани възрастни това ми е обобщението.

Ще взема да поровя в нета дали има описани процесите преди век-век и нещо, когато са навлизали ваксините. И дали тези процеси могат да се наблюдават из сегашните нашенски ширини в днешни времена. Simple Smile Общо взето нивото на образованост на нацията конкурира тази в 18-ти век. Иронично казано.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 17:05 от Fancy

# 322
  • София
Цитатът ти за слънцезащитния крем наистина няма никаква връзка с ваксинационната драма, а като сложиш и сериозността на ситуацията - идва доста неуместен. Малко му беше, че го нарекоха умопомрачителна глупост.

Заради Лейка аз съм ваксиниран автиваксър Stuck Out Tongue Winking Eye
100 пъти по-добре за теб, отколкото да беше неваксиниран ваксър. Плюй си в пазвата, че вече има ваксини и викай Ура Simple Smile, а Лейка ще почерпиш някой път.

# 323
Всички погледи са вперени в Израел... и за жалост, май и тях няма да ги пропусне 4тата вълна. Ако устискат, вярвам, другата година желаещите, а и натискащите за ваксина, ще са много повече.

# 324
Не мога да разбрера, ваксинирани сте, защитени сте, какво ви бърка т неваксинираните?
Ваксинационната драма е в Израел, където населението масово е ваксинирано и е пред прага на 4-та вълна. Или там същата тази ваксина, не е донесла толкова ум на сложилите си я?

# 325
Не ценя кожицата си чак толкова, Фенси. Ваксинирах се от уважение към Лейка. Което не ми пречи да си имам мнението.

# 326
Ох бе Ежко, ще си мечтая и към мен да изпитваш такова уважение.

Значи как не ми се навлиза в тази тема. Само ще маркирам какво да гледате в статистиката на Израел при сегашния пик и предишните. Брой случаи, брой ваксинирани, брой тестове, брой починали и брой хоспитализирани. И после ми разсъждавайет по темата. Нали на всички ни е ясно, че ваксината не е 100% защита от заразяване, но пък заразените ваксинирани карат заболяването по-леко? Защото, ако не ви е ясно това, за какво изобщо си чешем езиците по темата.

# 327
Всички погледи са вперени в Израел... и за жалост, май и тях няма да ги пропусне 4тата вълна. Ако устискат, вярвам, другата година желаещите, а и натискащите за ваксина, ще са много повече.
Според мен действат точно обратното новините от там. Аз лично съм много разочарована, че ваксините почти не пазят от заразяване, а заедно с въвеждането на принудителни мерки за ваксинация, бустър дози до безкрай и картбланш децата да решават без съгласие на родителите започва да изглежда все по-подозрително.

# 328
А според мен при 60% ваксинирано население статистиката ясно показва, че ваксините са разтоварили натиска върху здравната система.

# 329
Три-четири (а по-скоро две) фирми са с монопол на западния пазар и огромни печалби. Боя се, че при задължителна ваксинация, това може да ги доведе до някои съвсем нежелателни изводи.
И май не само аз виждам опасност в това.

Да можете поне на снимка да го гледате, като ви поставят под домашен арест и ваксинираните и неваксинираните:

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 17:51 от Ezhko

Общи условия

Активация на акаунт