Отговори
# 330
Казвай веднага откъде е. Да не те докладвам на ваксинационните за подривна дейност😀

# 331

И от мен гледки.
Но още едно място зачеркнах на картата на добро обслужване. Короната явно си казва думата. Кемпински е пълен с рускоговорящ обслужващ персонал и дребните детайли в обслужването, които ги правеха недостижими у нас вече липсват. Българите са на ниво, но сервитьори и камериерки...Освен това хотелът беше пренаселен от македонци и разни бг индивиди, които не знаеха как да не смущават почивката на другите около тях. Та вече за мен по нищо хотелът не се отличава от останалите по-приемливи бг хотели.

# 332
Казвай веднага откъде е. Да не те докладвам на ваксинационните за подривна дейност😀
Леви Искър Simple Smile

# 333
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз в района на къпините и черния бъз:

# 334
  • в страната на чудесата
Аз пък днес реших да си купя къща в Хисар. Ще поразтърся, но ако чуете нещо пишете ми моля Wink

# 335
  • София
Аз пък днес реших да си купя къща в Хисар. Ще поразтърся, но ако чуете нещо пишете ми моля Wink
Сапарева баня не е ли по-близо?  И е малко по-планинско май. Също се стига по магистрала. Успех!

# 336
  • в страната на чудесата
Искам в Тракия Simple Smile

# 337
  • София
Супер решение! Последния път като ходихме в Хисаря, точно това се зарекохме, че ще си купим там къща за късните години (без деца в училищна възраст). Чудно място.

# 338
Гадамер, разкажи за лагера за възрастни. Онзи преход с палатките от там ли е?

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 08:13 от Дъждец

# 339
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, Дъждец, от този преход е. Страхотен е, но честно казано го подцених. Викам си са колко е да е трудно в Родопите, обаче...минаване изцяло на диво без пътека си е зор. Но със сигурност ще направя и другите им "диви" програми.

Два резервата, супер гледки, готина компания, палатки, огън...

По  повод Хисар - вчера прескачахме огради като крадци, за да влезем да разгледаме един имот, който се продава. Мъжът ми и брат му изведнъж се размечтаха за селски имот 😂

# 340
  • София
Ох, много красиви места показвате...след толкова морета /2 х 10 дни/ ще започна като героя в оня филм с хайвера - Омръзна ми на море, искам на планина! Катери ми се планина определено!

# 341
  • в страната на чудесата
В Хисаря ли е?
Аз си имам супер къща в прекрасен край. Но искам в Хисар Simple Smile

# 342
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не, между Търново и Габрово:)

На Хисар какво му харесваш?

# 343
  • в страната на чудесата
Водата, царете и пазара.
Също така една от любимите ми кръчми е там.

# 344
  • София
Също така една от любимите ми кръчми е там.

И на нас с Бърдита също Simple Smile)) аууу, само кат си спомня, и огладнявам зверски 😄

Общи условия

Активация на акаунт