Отговори
# 195
  • в страната на чудесата
Е това е защото не си влизала в хотел на арабаджиевите. Истинският титан на кича е маринела. Титан. Невероятно изживяване. Аз съм имала удоволствието да спя в един на морето и в един на Пампорово.

# 196
В кръгло легло с балдахин? В златно? Аз само снимки съм гледала и ослепях.

# 197
  • София
В Маринелата гледах снимки с някакви източноазиатски символи. Абе въобще в много орнаментика е инвестирано. Явно повечко кеш е трябвало да преперат и са купували на воля Joy

При Баневи е другата крайност - без грам инвестиция. И друго не мога да разбера - как миналата година, когато отидохме да видим Русалка, продължаваха да крият оборот, въпреки че показно преди това Баневи бяха на мушка за данъчни измами. Не знам - може би делата са били за по-големи престъпления и не е имало възможност да се обърне внимание на дребния им бизнес Joy

# 198
  • Бургас
Аш, никакъв кеш не са препирали. Както писа Leika_moja, хотелите им са пълен кич. Най-долнопробните мебели, легла, матраци, осветителни тела! Брутално ниска топка!!! Арон пред тях са направо някакъв ултра лукс.
При една командировка се наложи да спя в София в Маринала: ахнах в какво са превърнали бившия Японски хотел. За лобито и ресторанта направо не ми се говори. Тези хора са ЕВТИНИ. Също като Баневи. Просто са "пази Боже, сляпо да прогледа!". Но то още си е сляпо, не е прогледнало!

# 199
  • Отвъд алеята зад шкафа
Рязко ще сменя темата, но не можах да се въздържа:

# 200
  • София
Аш, никакъв кеш не са препирали. Както писа Leika_moja, хотелите им са пълен кич.
Само да уточня, че пълен кич и пране на пари не си противоречат като концепции. Щото и кичът струва пари, нали?

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:54 от Аш

# 201
"Кой каза 'снаха'?"

# 202
Не съм съгласна точно за свекървата. Общо взето, базирайки са на лични наблюдения, каквото повикало, такова се обадило.

# 203
  • София
Хахахахо! А какви сме майките на момичета, или ние в тези констелации не влизаме?

# 204
Вие пък все да са намесите, не стига че ни подлудява те синчетата:)

# 205
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тааака, да не забравяме, че всяка свекърва е и снаха!

# 206
  • София
Ние не забравяме, ама те го забравят. 🤣

# 207
Хахахахо! А какви сме майките на момичета, или ние в тези констелации не влизаме?

Тъщи...

# 208
  • в страната на чудесата
Най-хубавото нещо е да имаш голямо, топло, любящо и подкрепящо семейство... в друг град.
Казал го е един американски автор, но сега не мога да се сетя кой беше.
Тука сме си твърде близки, твърде сиговорим, твърде заедно живеем, готвим, пречим...

# 209
Китайска азбука:

Трудност, неприятност (две жени под един покрив):

Мъдър народ с многовековен опит са китайците... Joy

Общи условия

Активация на акаунт