Отговори
# 255
Септември, току-виж ни затворили по домовете...
Идеологическата подготовка вече тече по медиите.
Аааа, не Joy Имам букнато пътешествие до Италия първата седмица на септември
Що не букнеш до Ухан за по-сигурно? Joy

# 256
Италия ми се нрави повече, но като характер, шумност и начин на живот харесвам повече северните народи. Един премерен японец или швед е в пъти по- близък до мен, отколкото шумен , бъбрив и разпален испанец.

Само се надявам децата да си ходят нормално на училище и да не правят ваксинацията задължителна за да бъдеш в училище и на работа..

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 18:13 от Анонимен

# 257
# 258
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, оцелях последните 3 дни! Вчера - 20 километра през дерета, дървета, тръни, коприва, баири, трева до кръста и полета от боровинки. През нощта беше +5 градуса вътре в палатката, навън - по-малко.

Преминах на диво през резервати Мантарица и Беглик:

Изгледът от палатката тази сутрин:

Запознах се с много готини хора. Имаше 3 момчета и две момичета, които бяха дошли самостоятелно, общото беше, че всички са учили/живяли в чужбина и миналата година се връщат в България. Много готини, умни млади хора, които истински се наслаждаваха на планината.

Ей така се слага телефон за групова снимка:

Ежко, ти с мотора ли мериш пътищата?

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 18:00 от gadamer

# 259
  • София
Давай, Гъди Simple Smile

# 260
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тенкс:))

Пускам една статистика, която ми се стори интересна и е чудесна за дискусии:

https://www.clubz.bg/117100-maminite_sincheta_sa_v_yuzhna_i_v_iztochna_evropa

# 261
  • в страната на чудесата
Аууууу. 32 години напускали мъжете в бг... както каза мъж ми с тая акселерация дотам го докарахме. Преди беше до пенсия.

# 262
Обосновка на спешна поръчка за таблети от МОН:
"Във връзка с (...) реалния риск от следваща вълна на COVID-19 и необходимостта от привеждане на училищата в готовност за преминаване в обучение от разстояние в електронна среда още в началото на учебната 2021/2022 г. е налице неотложна необходимост от спешно възлагане доставката на необходимото количество таблети за нуждите на деца и ученици, с цел да се гарантират техните равни възможности за пълноценно участие в обучението в електронна среда, респективно да се минимизира рискът от неусвояване на необходимото учебно съдържание във всички класове и училища в страната"
Честито.

# 263
  • в страната на чудесата
Ми то с това достанционно до пенсия ще стоят у дома...

# 264
Стари ергени не отглеждам. На 18 - вън.

# 265
  • в страната на чудесата
И малкият сега му плащаш наема или е започнал работа?

# 266
И малкият сега му плащаш наема или е започнал работа?
Работи.

# 267
  • в страната на чудесата
Чудесно.
Според мен е важно да започват да си изкарват парите от рано. Няма да го изгоня, но и  не мога да понасям безполезността на здравите млади хора, облечена в студентство или ученичество... някак за момите ми стои повече.

# 268
Нищо по-безполезно от стар ерген.
А в къщи не се намират - жена ми ги плаши Stuck Out Tongue

# 269
  • в страната на чудесата
Да не влизаме в сексистки войни, но не виждам с какво старите ергени са по-безполезни от старите моми. Но пък ако това е избор и не тежат никому, а голяма част допринасят в обществен смисъл, не виждам проблем.
Проблем е че последните мъжки поколения се отглеждат от женски двойки - майка и баба...

Общи условия

Активация на акаунт