Отговори
# 360
  • София
Оставям това тук без коментар, че ще отнеса перманентен бан:
https://fakti.bg/bulgaria/606881-stamatov-tazi-uchebna-godina-sh … chne-distancionno

# 361
  • в страната на чудесата
Е то въобще не е неочаквано.
За съжаление.

# 362
Особено ми хареса прозорливостта (граничеща с ясновидство) на МОН при спешната държавна поръчка за таблети. Joy

# 363
  • София
Естествено. Въпросът е още от 15 септември ли, или поне ще ни оставят 1-2 седмици да се поопознаят децата.

Защо да е прозорливост при МОН, съвсем нормална стъпка си е. МЗ излязоха с плана си, в който ясно се казва кога се минава на ДО, а анализът на разпространението на Делтата ясно показва, че тези нива ще са стигнати през септември. Няма нужда от ясновидство, всеки, който малко от малко чете новини, е наясно.

# 364
МЗ излязоха с плана си доста след това.
Даже медината подготовка закъсня спрямо реакцията на МОН...
Joy

# 365
МЗ излязоха с плана си доста след това.
Даже медината подготовка закъсня спрямо реакцията на МОН...
Joy
Прав си, Ежко. Именно... Точно така си беше.

А аз допълнително съм бясна, след ато прочетох една статия в ДИР-а за това как трябва да подготвим децата за ДО и невинно ни се вменява как ДО е нещо прекрасно и ние, видиш ли, като родители не правим един вид достатъчно, за да им го покажем..... Та, в тази статия вече откровено се говори как януари ще има 5-та вълна.... Та така.... Все на хейт ме избива да му се невиди..... Защото все децата го отнасят и щото е най-лесно да затворим децата. Най-лесно, но и "най-далновидно" - от гледна точка на съдването на идиоти.

https://life.dir.bg/otnovo-v-chas/kak-da-podgotvim-uchenika-za-v … nlayn-obuchenieto

# 366
ДО си е прекрасно. Част от "Прекрасния нов свят". Да четат Хъксли.
Упс, това го няма в задължителните четива на МОН...

Да затворим децата е преди всичко "полезно". Жалкото е, че се оказва и много лесно.

# 367
  • София
Бе, как ще се вменява невинно? Направо в прав текст си казват, че лошите резултати от ДО се дължат не на ДО, а на условията в дома. Ох, къде го намери това? Вдигна ми кръвното. Angry

# 368
Бе, как ще се вменява невинно? Направо в прав текст си казват, че лошите резултати от ДО се дължат не на ДО, а на условията в дома. Ох, къде го намери това? Вдигна ми кръвното. Angry

Лечение за такова кръвно:

Статията е знаменита. Трябват повече такива.

# 369
Е, опитах се да бъда по-мека, щото ме избива на агресия.
Статията е от www.dir.bg

Родителите трябва това, родителите трябва онова...

Писна ми от Стаматов
Ето и друго
https://www.24chasa.bg/novini/article/10111436

# 370
"Нито лев не е предвиден в актуализацията на бюджета за тестване на педагогически и непедагогически персонал при евентуално присъствено обучение, защото никой въобще не се е готвил за присъствено обучение"

# 371
Ама как не разбрахте... децата ще са онлайн, защото:
1. Ще намалеят разходите за издръжка на училищата и едни пари ще се върнат в бюджета.
2. Ще се увеличат приходите от данъци непредприемайки никакви мерки по отношение ограничения на бизнеса(ресторанти, дискотеки, барове и т.н.).

Плюс темата за гласоподавателите и целенасочената бъдеща неграмотност на бъдещите гласоподаватели.

Всичко е обратно на мерките в Германия и Франция примерно.

# 372
T.e. Не само ще има ДО, но и пак ще затворят паркове и планини.

После ще требим антиваксърите като виновни за цялата мизерия.

# 373
  • София
Ма предлагам вместно училище да основат кръчма. По една скара, пекат кебапчета и кИфтета и готово- децата не са на училище, а на ресторант...
Никакви мерки, освен ДО, защото... ще се спестят едни пари и ще намалее грамотността на населението ОЩЕ!

# 374
"Нито лев не е предвиден в актуализацията на бюджета за тестване на педагогически и непедагогически персонал при евентуално присъствено обучение, защото никой въобще не се е готвил за присъствено обучение"

Ежко, имам нужда от едно РПГ 22

Общи условия

Активация на акаунт