Отговори
# 510
Надявайте се поне по-сухите съчки да са ваксинирани, че пак хардлайнерите ще почнат да броят умрели от ковид учители, това едно, и второ, в София процентът със сигурност е по-голям.

# 511
  • Отвъд алеята зад шкафа
А какво решиха от МЗ последно - училищата ще имат ли автономност във взимането на решение за минаване в ДО, в зависимост от броя заболели?

# 512
  • в страната на чудесата
Ми хареса им по пенюар (как се пише това)
Университетските преподаватели също. Несресани, с увиснали няма значение какво, пред камерите.
Учителите, които са смислени с ваксина или без, не искат ДО.

# 513
  • София
пенюар (как се пише това)
пеньоар Simple Smile

# 514
Хайде, успешна година ви пожелавам. Да сте здрави всички и повече присъствени дни. При нас днес всички учители се молеха за последното.

С нова транспортна фирма сме. Росита, този път сме в един бус.

# 515
  • в страната на чудесата
Дай Боже да е присъствена.
И да няма гръбначни изкривявания
Ужасно много учебници помагала... тежи. Не виждам изобщо децата, които ходят с ГТ...

# 516
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честита Нова Учебна Година! Да бъде успешна и присъствена!

# 517
  • София
Хайде, успешна година ви пожелавам. Да сте здрави всички и повече присъствени дни. При нас днес всички учители се молеха за последното.

Така, така! И аз видях, че тази година хлапетата са в един бус, само това с новата фирма леко ме притеснява. Днес шефьорът много държеше да ме убеди, че ще е супер удобно, ако щерката се качва\слиза с твоето момиче, защото не знаел къде точно се намира улицата ни.😂😂 Нактая се принудих да кача Елица на буса и му покаже къде я оставя и от къде да я взима.

В неделя се прибрахме от три седмична обиколка из Гърция - Закинтос и Пелопонес. Оставих сърцето си на Мани. Когато остарея искам да живея там.

# 518

Така, така! И аз видях, че тази година хлапетата са в един бус, само това с новата фирма леко ме притеснява. Днес шефьорът много държеше да ме убеди, че ще е супер удобно, ако щерката се качва\слиза с твоето момиче, защото не знаел къде точно се намира улицата ни.😂😂 Нактая се принудих да кача Елица на буса и му покаже къде я оставя и от къде да я взима.

В неделя се прибрахме от три седмична обиколка из Гърция - Закинтос и Пелопонес. Оставих сърцето си на Мани. Когато остарея искам да живея там.

Ох. Ние вчера подробно му обяснявахме. От нашия адрес са 3 деца. Доста притeснен беше. Силно се надявам да влезе бързо в час. От 6 клас са 4 деца и май ще са голяма банда. Предишният ни шофьор беше доста строг и не им позволяваше шум и своеволия.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 21:54 от Fancy

# 519
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз за първи път нямам идеи за морето догодина. Дайте снимки от Крит.

Много ми се прави пътуване из Киргизстан, Монголия, юрти, открити пространства...сега се чудя как да го организирам.
Другото, което ми се иска е двуседмична обиколка на Острова. И чакам оферта за Лапландия след НГ.

# 520
  • София
Боже, колко време имаш, супер планове! За оптимизма вече ти завидях отдавна, ама сега е по-оправдан - все пак хората по света се ваксинираха горе-долу.

# 521
Аз за първи път нямам идеи за морето догодина. Дайте снимки от Крит.

Много ми се прави пътуване из Киргизстан, Монголия, юрти, открити пространства...сега се чудя как да го организирам.
Другото, което ми се иска е двуседмична обиколка на Острова. И чакам оферта за Лапландия след НГ.

По някое време ще кача във Фликър. "Провинцията" на UK наистина си заслужава. И аз го имам това в късия си списък.

Чудя се пролетната ваканция къде да я планираме. А иначе морето догодина (да сме живи и здрави) е на Милос и някои по-малки острови. Съжалих аз, че и тази година не отидохме на Цикладите.

# 522
  • София
На мен следващата пролетна ваканция мечтата ми е road trip по Западния бряг.

# 523
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ние имаме две идеи за априлската ваканция - обиколка на Португалия или сафари в Кения.
За Острова - не стига, че вече са извън Европа, а и имат карантина и т.н. За там е по-рисково планирането, отколкото за другия край на света.

# 524
  • София
На мен следващата пролетна ваканция мечтата ми е road trip по Западния бряг.
Оооо, това е много хубаво, правила съм го частично - от Сан Франциско до Сан Диего, страхотно беше! Много е красиво да караш до океана. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт