1 АЕГ - тема 4

• 80 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Това със затварянето на училището от дванадесетокласниците е стар ритуал и е сладък според мен.

# 211
Това със затварянето на училището от дванадесетокласниците е стар ритуал и е сладък според мен.

И според мен. Моята беше щастлива от приключението, прескачали огради и т.н.

# 212
  • София
Моето дете ходи на частни уроци по математика от 8 до 12 клас.

и да, Стаменов се оказа голямо попадение на Директорката. Онлайн обучението много попречи.

# 213
Стаменов идва от 2АЕГ, а преди това от 157 ГИЧЕ. Даже може и още да преподава в 2АЕГ, но се съмнявям.

# 214

И според мен. Моята беше щастлива от приключението, прескачали огради и т.н.
А, то и моята този път каза, че е доволна. Аз само си мърморя...

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 14:17 от Зaрка

# 215
Стаменов идва от 2АЕГ, а преди това от 157 ГИЧЕ. Даже може и още да преподава в 2АЕГ, но се съмнявям.

Не преподава във 2 АЕГ, ние имаме интерес към двете английски и поразпитах приятели с деца от 2АЕГ, бил е за кратко там, но е изгонен. Явно са противоречиви отзивите за него.

# 216
  • София

Не преподава във 2 АЕГ, ние имаме интерес към двете английски и поразпитах приятели с деца от 2АЕГ, бил е за кратко там, но е изгонен. Явно са противоречиви отзивите за него.

-----------------------------------------------
Дава много тестове, като количество. Аз също бях недоволна, защото може да имаш такива претенции, ако предадеш добре материала. В ситуацията на пандемия останаха само изискванията.

# 217
От 8 ми клас всички паралелки ли изучават  география, физика, химия, биология, философия  на английски език ?

# 218
  • София-Младост
От 8 ми клас всички паралелки ли изучават  география, физика, химия, биология, философия  на английски език ?
От 9 клас. За философия не съм сигурна обаче. "Разказвателните" са на АЕ.

# 219
  • София
Здравейте, на две смени ли учат гимназистите и в колко часа започва първата смяна?

# 220
  • Някъде на край света
На две смени са и първа смяна е от 7:30. Първи срок бяха втора смяна, а сега са първа.

# 221
  • София
На две смени са и първа смяна е от 7:30. Първи срок бяха втора смяна, а сега са първа.

Благодаря!

# 222
Здравейте,
Някой може ли да ми даде информация в какви предмети се изразява предприемачеството в паралелките с профил "Предприемачество"?

# 223
  • Sofia
МОН - Учебни програми за профилирана подготовка - тук можете да видите какво точно се включва в програмите в двете години профилирана подготовка.

# 224
МОН - Учебни програми за профилирана подготовка - тук можете да видите какво точно се включва в програмите в двете години профилирана подготовка.
Благодаря, за съжаление хем е отгоре-отгоре написано, хем не ми звучи много атрактивно.
Да разбирам ли, че това е профил за 11 клас и освен него в 10 може да се избере още 1?
Предвид, че е написан като водещ профил, иска ми се да разбера английският на същото ниво ли е като в останалите паралелки?

Извинявам се ако въпросите ми звучат глупаво, но с тия профили съвсем се ошашавих.

Общи условия

Активация на акаунт