Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се разпределят класните ръководители в училище?
Как са разпределени предметите по английски език в 9-ти клас и се изучават ли на английски до 12-ти клас?
Какви са изискванията за получаване на стипендии в 8-ми клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се разпределят класните ръководители в училище?
-
Как са разпределени предметите по английски език в 9-ти клас и се изучават ли на английски до 12-ти клас?
-
Какви са изискванията за получаване на стипендии в 8-ми клас?
-
Къде мога да намеря счетоводството в училището и дали родителските срещи се провеждат в отделни класни стаи за всеки клас?
-
Каква е програмата за първия срок и кога започват часовете?
) Чакаме за там...
Най-накрая лято и то какво - направо припадаш! Успех, ще очаквам и други да дадат знак за паралелките с ФЕ
И до сега не съжалява, че е там. За мен това е най-важното, когато се избира училище след 7-клас. Както и резултатите от матурите в 12 клас. При класациите в 7-ми клас, голямо значение има подреждането на желанията и дете с високи резултати може да изкара някое училище напред. Първо трябва да се пита детето, ясно е, че родителите ще си направят проучването, но те няма да учат там. Ако на едно дете се отдават компютрите, логично е да отиде в Джон Атанасов, нищо, че е доста по-назад в класациите за "елитност". Може много да се изненадате, но децата също си имат класации за яки и не толкова яки училища. За 11 години, откакто се интересувам, не знам училище в София (в това число и СМГ), за което да се говорят само хубави неща, така че според мен това кой какво казва за 1-ва, не е най-важното. И успели хора има от всякакви учлища, в това число и едва завършили.