1 АЕГ - тема 4

• 80 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
При вас когато са онлайн децата, появява ли се в час? Защото при класа на детето почти не. Целият клас седи, чака и гадае дали ще има включване и почти винаги няма час онлайн. Иначе за малкото пъти когото е преподавал присъствено, около три -четири пъти от 15ти септември, тъй като техният клас вече два пъти бяха под карантина, няма оплаквания детето. Просто човекът не счита, че като са на ДО трябва да се преподава.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 00:00 от MianaNia

# 181
И при нас е така. Обикновено когато са дистанционно г-н Парти не се включва Wink При него правиха онлайн тест, по-характерен за студенти английска филология-явно такъв има, такъв дава Wink

# 182
Миналата година се появяваше. Сега е 9-ти клас моята и той не им преподава вече.
Пишете на директорката, подайте оплакване ако това продължи (дано не и дано нямаме повече ДО).

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 11:03 от Анонимен

# 183
  • София
Само си представете, да наричаш учителя си “Марти-парти” - какво падение за учителската професия и това се позволява в уж елитно училище. Чудя се дали нещо не съм се объркала, кое е елитно и кое - не е.
В смг пък имат един,дето редовно е пиян.

Една от малкото свестни учители в 1аег е Лозанова.

# 184
  • София
Не мога да се съглася с горното мнение за г-жа Лозанова. От миналата учебна година пропуска доста от часовете по различни причини. Особено старание проявява най-вече при продажбата на скъпи и не особено полезни учебници, които подписва, за да си подсигури закупуването на нови екземпляри и от следващите випуски.

# 185
  • София
Само си представете, да наричаш учителя си “Марти-парти” - какво падение за учителската професия и това се позволява в уж елитно училище. Чудя се дали нещо не съм се объркала, кое е елитно и кое - не е.
В смг пък имат един,дето редовно е пиян.

Една от малкото свестни учители в 1аег е Лозанова.

Аз пък мисля, че го наричат Марти-Парти със симпатия, а не от неуважение. Изобщо мисля, че възрастните, които работят с деца, вкл. и родителите, трябва малко да се разчупят и да излязат от дидактичния тон и от консервативните представи за света.

# 186
  • София
Ново включване от г-жа Лозанова - щяла да бъде в отпуск тази седмица и няма заместник. Не ми изглежда сериозно подобно поведение, не знам как някои хора я хвалят.

# 187
Здравейте, някой дали има информация за паралелката в 1 АЕГ с профил "Предприемачески". Интересувам се тя, с какво е по-различна от останалите в рамките на гимназията. В сайта е записано, че има часове по Лични финанси и Въведение в предприемачеството, на англ. език. Това дали означава, че останалите предмети са както при останалите класове?

# 188
  • София-Младост
Да, останалите предмети са както в другите класове.
https://www.fels-sofia.org/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC-211

# 189
Да, останалите предмети са както в другите класове.
https://www.fels-sofia.org/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC-211

Благодаря за линка.  От написаното ми се струва, че новата паралелка Предприемачество е различна от останалите.
“Първи и втори профилиращ предмет за седемте паралелки „Чужди езици“ са английски език и втори чужд език, а за паралелката „Предприемачески“ профил са предприемачество и информационни технологии.”
Т.е. текстът го разбирам, че за новата паралелка езиците не са профилиращи предмети. Ако това е така е странно, защото паралелката е в 1АЕГ.
Доста объркващо е описано.

# 190
  • София-Младост
ДА, доста е странно, но май наистина АЕ не е профилиращ предмет. А обаче го разбрах чак когато ни приеха и то от темата Набори.
Защото в 12 клас за деца, учили в АЕГ е най-лесно да държат матура по езика...а за тази паралелка, ако правилно съм разрала матурата ще е по БЕЛ и предприемачество. Може и да бъркам.

# 191
  • София
Може да не е по предприемачесто, а по ИТ. Или по някой от другите два профилиращи предмета, които ще изберете в 10-ти клас, като един от тях спокойно може да е английски.

# 192
Здравейте,
майка съм на седмокласничка и сме се насочили към езикова гимназия с добро ниво на математика, обмисляме и варианти за ЧГ, но 1АЕГ е една от опциите ни. Може ли отзиви за математиците.  Знае ли се кой ще поеме бъдещите 8 класове по математика.

# 193
  • София
Ако търсите добро ниво по математика - това не е вашето място.

# 194
  • София
Здравейте,
майка съм на седмокласничка и сме се насочили към езикова гимназия с добро ниво на математика, обмисляме и варианти за ЧГ, но 1АЕГ е една от опциите ни. Може ли отзиви за математиците.  Знае ли се кой ще поеме бъдещите 8 класове по математика.
Учителят на сина ми, който му преподава вече трета година, е от старото поколение и е изключително взискателен и бих казала, че нивото, което държи не съответства на езикова гимназия. За някои деца, които като моето нямат математическо мислене е много трудно да изкласят по този предмет. До преди няколко години знам, че е ръководил нещо като математически отбор в 1АЕГ и са печелили и доста състезания.
За другите учители нямам наблюдение, но мисля, че нивото е такова, каквото и в другите езикови гимназии. По-добро в математически паралелки или в СМГ и НПМГ.

Общи условия

Активация на акаунт