1 АЕГ - тема 4

• 80 997
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Честит празник!

Аз също съм объркана за учебниците. Не откривам и такъв по физика за 9 клас на английски език. В информацията, която е публикувана в сайта, често е посочено само издателството.
Спомняте ли си, кога приблизително е била родителската среща за 9 клас миналата година?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 11:42 от Iza_

# 421
Честит празник!

Аз също съм объркана за учебниците. Не откривам и такъв по физика за 9 клас на английски език. В информацията, която е публикувана в сайта, често е посочено само издателството.
Спомняте ли си, кога приблизително е била родителската среща за 9 клас миналата година?

Миналата година родителската за 9 клас беше онлайн и то доста след началото на учебнта година.

# 422
Здравейте,
някой знае ли класните в 8 клас на паралелките с испански?

# 423
Родителската среща на 9 -те класове ще бъде в края на месеца. Учебниците,за които има неясноти, ще бъдат конктретизирани от учителите по съответния предмет.
Информация за началото на учебната година и програмата  - другата седмица на сайта на училището.

# 424
И за класните ръководители и преподаватели явно...

# 425
  • София-Младост
Току що от Школо получих известие за началото на уебната година. Прикачен е файл с програмата.
Гледам, че 8 клас ще учат първа смяна, а 9-12 втора. Знаем си вече и класния ръководител.
Скрит текст:
Уважаеми ученици и родители!

Новата учебна 2022/2023г. се открива тържествено на 15.09.2022г. - четвъртък от 9.00ч. на двора на гимназията.

Всички ученици да се явят 15 мин. по-рано и да заемат обозначените места на паралелките, заедно с класните си ръководители.

Учениците от 9. и 10. клас е желателно да се явят на празника в униформата на училището - блуза с емблемата на Първа АЕГ!

Денят е празничен и учениците от 9. до 12. клас ще следват инструкциите на класните си ръководители. Учениците от 8. клас ще проведат първи занятия в училището с кл. си ръководители.

16.09.2022г. е учебен ден. Прилагаме графика на учебните часове за първи учебен срок.

На всички желаем здрава и успешна Нова учебна година!

Директор - Нели Петрова

График   на учебните часове за първи учебен срок
                       за учебната 2022/2023г.
   Първа смяна- обучават се учениците от 8. клас
                     1.блок 8.20ч. – 09.40ч.
                     2.блок 10.00ч. – 11.20ч.
                     3.блок 11.40ч. – 13.00ч.
                     4.блок 13.20ч. – 14.40ч.
          Втора смяна-обучават се учениците
                                 от 9. до 12. клас
                    1.блок 13.20ч. – 14.40ч.
                    2.блок 14.50ч. – 16.10ч.
                   3.блок 16.30ч. – 17.50ч.
                  4.блок 18.00ч. – 19.20ч.

Ей, най-после човеши начален час, дано така остане и за втория срок. 7,30 беше прекалено рано.

# 426
Здравейте! Сега видях и аз съобщението. Къде е информацията за класните ръководители?

# 427
  • Sofia
Къде виждате тази информация в Школо? Моето дете все още стои 7е клас в старото училище и съобщение нямам. Как редактирате, за да се води в новото?

# 428
  • В средата на времето
Файл с програмата няма при мен, само разпределението на блоковете за 8-ми и останалите класове.

# 429
  • София
А тези от 11. и 12. клас вече не ги броят за ученици от гимназията и не им изискват униформи (тениски).🤨

# 430
  • В средата на времето
А тези от 11. и 12. клас вече не ги броят за ученици от гимназията и не им изискват униформи (тениски).🤨

То няма и да им станат купуваните в 8-ми клас тениски. 😊 Работата с униформите в Първа винаги е била проформа, та не съм изненадана. Rolling Eyes

# 431
  • София
Е, те още в 10. клас им бяха много малки. 🙂, но ако държаха на униформите, щяха да организират още една междинна поръчка за по-големи номера . Спомням си, че по едно време ги бяха задължили да ги носят в сряда, останалите дни кой с каквото иска. Младежът има и сако, облечено не повече от два пъти:).
Да, всичко това е проформа, за да се вземат едни пари.

# 432
  • София-Младост
Къде виждате тази информация в Школо? Моето дете все още стои 7е клас в старото училище и съобщение нямам. Как редактирате, за да се води в новото?
Вие ще изчакате, на РС ще си пишете имейлите, за да ви регистрират.

# 433
А какво означават тези блокове? Примерно от 8.20 до 9.40 без междучасие ли?

# 434
  • София-Младост
А какво означават тези блокове? Примерно от 8.20 до 9.40 без междучасие ли?
Да, два учебни часа от по 40 минути са слети. След това имат междучасие 20 минути. Свикват, не е толкова трудно колкото изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт