Доста наедряват нашите телца,защото в тях изгряват Януарски слънчица!!!

• 17 246
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Варна
Flowerlina, това си е редовен номер в програмата - когато е по-буен младежа даже и някой крайник му щръква и изкривява странно корема Simple Smile.
_Ним_, явно майките ни са от една порода, за съжаление твоята е наблизо и има възможност по-често да те огорчава. При нас последния хит е "Много сладко ядеш - инсулина ти се е повишил, отивай да се изследваш" Shocked.  И това ми се мели всяка вечер по телефона. Парите за инсулиновия профил мога да ги дам за доста килца плодове и зеленчуци, както и за бебешки покупки  Confused

# 151
  • София; Дружбето
Момичета ако утре не се появя на училището много ви моля да ме запишете за другата седмица Mr. Green
Аз само да кажа, че за сега от мойта мама не мога да се оплача, подкрепя ме много и много се радва, но пък свекървата компенсира достатъчно и за двете Wink Там поне не вдигам телефона и проблемът е решен Blush
Моят корем се мести постоянно, ма тя и бебата не се спира на едно место та няма как

# 152
Ним,аз забременях и родих на 24 и не мисля,че съм се провалила като родител, а напротив.Сина ми е 1 група в градината и за първи път като отидох на родителска,някои  от майките ги взех за баби,но така са си избрали. Hug
С моята майка сме в много близки и приятелски отношения,но и тя понякога ги ръси едни,а и ние сега пък сме едни чувствителни-но знам,че не ми мисли лошото.А и след време кои знае ние какви ще сме изфирясали Mr. Green
По-спокоино я раздаваи и не се вързваи не само на нея,а изобщо Peace

# 153
Съжелявям ако съм обидила някого когато пиша с големи букви. Причина е че така виждам по добре какво съм написала. Приятен ден на всички

# 154
  • Русе
Здравейте, момичета! И аз бих искала да подкрепя Ним с няколко думи! Чудя се на майки като нейната?! Изборът кога да станеш родител е наистина много лично и съкровено решение и дори и бебето да е станало не по план, поне живеем във времена, в които имаме възможност да избираме! Ним, всички ни е страх. Аз съм вече на 30 години и пак не се чуствам сигурна, че ще се справя. Убедена съм обаче, че в момента, в който гушнем бебчетата си, всяка една от нас ще знае точно от какво се нуждаят те. Добрият и разбиращ мъж пък дава 100% гаранция, че ще се справим  smile3541Нали така, мамчета  smile3521

# 155
Качих няколко снимчици от сватбата.

Хайде сега омъжените мамчета да кажат как се обръщат към родителите на съпруга си, а може и другите да се включат де.То все пак трябва да има някакво обръщение.Аз засега никак не им казвам и ми е малко тъпо.Може би ще е най-добре да ги питам.

# 156
Аз на свкър ми му викам ТАТКО,но той оправдава напълно обръщението...А свекърва нямам.Мъжа ми вика на моите родители "Бабо и Дядо".

# 157
  • София
По казуса ''Ним и майка'': Човек не избира роднините си. Аз бях на 16, когато се обърнах към майка ми и й казах, че не ми е дала живот за да ми го вземе... Моя работа си е как ще го живея! Трудно й беше, но ТЯ се промени - сега ми е благодарна.
А аз съм на 31, това ми е първо и мога да кажа следното: възраст, подходяща за едно или друго Н Я М А. Всичко е приемливо, стига да сме в синхрон със себе си!
Нито е рано, нито е късно за всяка една от нас! Сега е моментът, щом така сме решили, щом така сме го почувствали! А дали дете дете гледа или майката-баба взима мъника от ясли - кой го е грижа??? Щом МАМА е щастлива - бебо е късметлия!!! Peace

Hug

# 158
  • Русе
Аз на свекъра и свекървата им казвам "майко" и "татко". Правя го, не зщото ги чуствам такива, а защото винаги съм казвала, че човек има само едни родители. Знаех, че те биха се радвали да се обръщам така към тях, пък и са свестни хора. От друга страна, почти нямах избор, тъй като по-голямата снаха вече беше започнала да ги мамосва и татосва и друг начин на обръщение от моя страна щеше автоматично да ме превърне в "лошата снаха". В никакъв случай обаче не се обръщам така към тях с неудоволствие. Съпругът ми вика на родителите ми по имена, защото е тъпо да казваш "бабо" и "дядо" на хора, които са 10-тина години по-млади от собствените ти родители. Тити, според мен е най-добре просто да ги попиташ как те биха се чуствали най-добре да ги наричаш. Диалогът винаги е по-доброто решение при подобни отношения отколкото премълчаването!

# 159
  • Пловдив
Не мога да не споделя,че много се радвам,че и аз вече мога да слушам Z-ROCK Joy Joy Joy Joy Joy  smile3508-мислех,ч е в Пловдив няма честота и се ядосвах,но сайта,който даде Дани Барабани свърши работа.Сега съм щастлива,а надявам се и бебчо smile3504
Аз съм на 31 и чак сега чакаме бебе,но мисля,че всеки преценя сам за себе си кога да е събитието.Важното е да свикнеш с мисълта (не че това може да стане напълно smile3506)и поне според мен да имаш ЧОВЕКА  luvbed до себе си. Мисля си,че е и нормално да ни е шубе...това си е бебе.... newsm30

# 160
  • ville de Quebec
Аз искам да успокоя всички майки, които чакат първо бебче и се притесняват, че нищо не знаят и т.н. Аз, като майка на едно дете вече и минала по пътя на цялата бременност, искам да кажа, че се чувствам като за първи път. Laughing Ако знаете само колко бързо се забравя.... ами мен ме беше страх да гушна бебе на 2-3 месеца, когато дъщеря ми беше на 9 месеца... Сериозно, само 9 месеца по-късно и отново имах страх към малки бебета Laughing И сега се притеснявам, точно както се притенявах и през първата бременност, е Laughing, хайде няма да преувеличавам, за някои неща като слагането на памперс не се притеснявам... Ами, незнам, нека да кажат и другите мами с деца, ама аз лично пак си се притеснявам почти като за първи път...

А за времето за раждане на дете, аз съм на мнение, че това си е Божи дар и в много от случаите не го избираме ние. Дори в случаите на желана бременност, ами влезте във форума Искам бебе.... Ним, ти самата го беше спомела това преди няколко дни... я не се връзвай на майка ти, това е най-хубавото нещо което може да се случи на човек Grinning

Тити, честита сватба, пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!

# 161
  • София
Утре мисля и аз да ходя на у-ще. Дано се класирам за 9.00, но и аз имам проблем с бат' Бойко... Mr. Green

# 162
Ним, майка ти ти говори така все едно бременността ти е случайна и си изоставена от мъжа ти. Кажи й, че това е нещото което толкова много си искала и най-подходящото време е когато ти самата си готова и имаш подходящия човек. Но на мен ми се струва, че не си я разбрала правилно. Мой познати също са ми казвали да не бързам и подобни неща, но това всеки сам си го решава. Не й се връзвай много много.
А по въпроса с градския транспорт - абе момичета бъдете малко нахални и помолете някой да ви направи място. Аз не се возя в градския, но в университета имам подобен проблем. Като имаме упражнения в компютърна зала и преподавателя седне да обяснява на някой компютър и всички стоят прави аз казвам да ми направят място да седна, и то при положение че са ми колеги. Е, някой правят изключение. А една преподавателка направо идва на моя компютър да не ставам, но това е защото е майка.

Утре няма да идвам, защото от 10 съм на лекции. Ще ми липсвате!

# 163
Ним майка ти няма никакво право да ти говори така. Виж от свекърва си всичко очаквам. Тя има двама сина, а ние девойките сме малко по нежни и чувствителни. Дръж я изкъсо и не и позволявай да ти разваля настроението. Аз все се вея на някъде. дойде свеки и аз веднага тръгвам по спешност в офиса smile3521. Всъшност окопирам някое заведение с приятелка или си правя разходка по магазините. А когато мъжа си е в къщи просто съм адски изморена или имам работа за довършване на компютъра и искам спокойствие и усамотение. С две думи бягство от простотиите и. Лошото е че ме хваща за 5 минути и то понякога стигат, а бебчо като се роди няма мърдане. Sick  Дано се вразуми и спре да те дразни.
За страха аз съм някъкси адски спокойна, ама прекалено спокойна. Мисля обаче, че това е затишие пред буря.  Whistling Това по отношение на бебето. За всичко друго нервите ме тресат здраво. Мисля си, че с бебка преживяхме много. И съм сигурна, че когато дойде момента ще се справим. Ще си помагаме и ще се учим една от друга. Ще се обичкаме и гушкаме. Чак се чудя как може да ми е толкова спокойно, ноо има време, пак казвам, това е затишие пред буря.
Утре мисля да използваме хубавото време с мъж ми и да осигурим останалата част от дрешките за бебчето. Той не е на работа , а аз трябва да съм в офиса към обяд. Дано не искочи нещо и не ми развали плановете, защото времето е чудесно и е страшно приятно за разходка.Поздрави и лека вечер от мен.

# 164
А аз съм на 31, това ми е първо и мога да кажа следното: възраст, подходяща за едно или друго Н Я М А. Всичко е приемливо, стига да сме в синхрон със себе си!
Нито е рано, нито е късно за всяка една от нас! Сега е моментът, щом така сме решили, щом така сме го почувствали! А дали дете дете гледа или майката-баба взима мъника от ясли - кой го е грижа??? Щом МАМА е щастлива - бебо е късметлия!!! Peace

Hug

newsm10 Подкрепям напълно това становище. вси4ко друго е абсолютна демагогия!

Що се отнася до това, как се обръщам към майката на приятеля ми: ами по име. Майка си имам, а и тя си има две деца, които я "мамосват", така 4е... Уважение си засвидетелстваме по друг на4ин, чрез действията ни.

Общи условия

Активация на акаунт