В момента чета ... 71

• 47 923
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
BBeLLa,
Ставам разногледа в тази тема, понякога да не изпусна нещо - правя скрийншоти на заглавия и мнения.
После докато поръчам, получа, прочета и тук има и още, и още. Голям кеф!

# 556
ananas,
Моля те сподели и дай идеи за други заглавия, които си прочела скоро.
Тази Зебрата само стари издания ли има и къде може да се намери?
  "Зебрата" съм я чела много отдавна. Вероятно като е излязла. Дори се чудя сега как съм се впечатлила тогава  от темата за непосилната тежест на делничното в любовните отношения. 
  И аз чета оттук , каквото се препоръчва. Напоследък започвах, зарязвах разни книги ."Живи" и "Нежна песен" ми харесаха. Сега започвам "Низината" на Джумпа Лахири. Взех си и "Бяла хризантема". Миж  като активен читател , ми е  постоянен извор на препоръки.
  Който харесва  биографии , да прочете за скандалната, помитаща любов  на Мейма Бортуик и Франк Лойд Райт  в "Да обичаш Франк" . Животът често надминава писателското въображение. Любовта изгаря хората,  не достига до покой и скука в делничното.  Това ,ако обичате истински истории.

# 557
ananas,
Следя твоите мнения и са ми много полезни.
Само Нежна песен не съм чела, но ми се струва много  тежка и съм я отложила за по-нататък.

Ще потърся Да обичаш Франк, на мен много ми допадна Ти го каза от Кони Палмен, базирана върху любовната история на Силвия Плат и Тед Хюз.

# 558
Приключих с И пета ще умре Джонатан Баркър,честно казано до средата ми беше скучна ,(аз и затова направих пауза и четох друга) но след това някак се раздвижи и ми привлече вниманието. За някои неща се досетих,други ме изненадаха. Ще видим как ще приключи цялата история,дано не е много разтегнат "локума". И се чудя директно с Шестото покварено дете ли да продължа или да направя едно 180° завъртане с Нежна песен. 🤓

# 559
BBeLLa,
Ставам разногледа в тази тема, понякога да не изпусна нещо - правя скрийншоти на заглавия и мнения.
После докато поръчам, получа, прочета и тук има и още, и още. Голям кеф!

Дааа, голям кеф.
Книгите ми са при документите и там се пипа рядко.
Но мъжът ми онзи ден търсил талона на колата ми, за да я кара на преглед.
Нищо не каза, все още. Близо 30 книги нови и 7 от библиотеката.
Явно си е помислил, че всичко е от библиотеката или е решил, че с откачени не си струва да се занимава.Sweat Smile

# 560
Завръщам се в цивилизацията след 11 часа без интернет (wi-fi). Приключих "Сира", хареса ми, доволна съм. Започвам "Спи спокойно" на Андерш Руслунд (ако търсите книгата, трябва да знаете, че на български името първоначално е прието като Андерс, защото първите книги са превеждани от английски, затова си върви така).

Всъщност започвам и още една книга - първата част от испанска криминална трилогия на Кармен Мола, заглавието е "Циганската годеница".

# 561
  • Mediterraneo
Аз винаги отварям темата с отворен уорд документ, за да добавям новите заглавия Simple Smile

# 562
Мхм, и аз така. В него имам 200 заглавия.

# 563
  • София
Кой беше споменал напоследък "Слънцето на семейство Скорта"?
Ами разкошна е! Толкова италианска! Heart

# 564
  • София
Засилих се да търся книгата и се оказа, че авторът е французин. Някак си не мога да се престраша да чета италианска история писана от французин. Особено като знам за "любовта" между двете нации.

# 565
  • София
Засилих се да търся книгата и се оказа, че авторът е французин. Някак си не мога да се престраша да чета италианска история писана от французин. Особено като знам за "любовта" между двете нации.

Така е, но добре му се е получило Simple Smile
(Има я в Читанка Simple Smile )

# 566
  • Пловдив

Хареса ми, изгълтах я за 3-4 дни, четейки по малките часове на денонощието, когато чавето спи. На места ми беше хаотична, но цялостният облик е добре. Чудя се дали да изгледам и филма.

# 567
  • София

Хареса ми, изгълтах я за 3-4 дни, четейки по малките часове на денонощието, когато чавето спи. На места ми беше хаотична, но цялостният облик е добре. Чудя се дали да изгледам и филма.
Не знаех, че има филм, така ли се казва? И на мен ми хареса, мисля, че 5/5 бях дала.

# 568
  • Пловдив
Ами това прочетох "адаптирана за големия екран от актрисата Кери Уошингтън", но не успявам да открия самия филм.

# 569
Без много, много да разучавам що за книга е, взех от библиотеката "Среднощният дворец" на Сафон. Явно съм твърде стара за такъв вид литература. Четох я до средата съвестно, а после "на вентилатор". Колкото да зная какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт