ОПАСНО ИЗКУШЕНИЕ - bTV

• 34 755
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
Мравояде... до следващите местни избори в БГ плътно (есента на 2023), помни ми думата. И то само със заснетите до момента серии. А тепърва ще снимат нов сезон още 1 година Wink

# 31
  • Варна
Дъртия и сервитьорката ще се оженят, нали 😂

# 32
Дъртия и сервитьорката ще се оженят, нали 😂
Е, че иначе 110 серии (с оригинална дължина, не осакатените БГ версии) как се пълнят със съдържание Wink

# 33
То даже в третия сезон май играят съвсем различни хора вече. Аз като писах имената в каста (за заглавния пост, като правех темата), видях, че повечето играят само в първия и втория сезон Grinning

# 34
Защо никъде не го намирам със субтитри? Интересно ми е какво се случва?

# 35
# 36
Утре няма да има епизод…..

# 37
# 38
  • Варна
Вчера се изумих от гениалното решение на сценаристите по какъв начин и по каква причина да оженят дъртият козел и опулената Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 39
  • Sofia
Ще има предаване с олимпийците 🥇🥇🥇

# 40

Благодаря за линковете но може ли да ви попитам как мога да гледам от askim-bg.com ами като се опитам да вляза в даден епизод немога да гледам то постоянно ми се включват едни реклами ама постоянно той епизода неможе да тръгне от реклами. Може ли някой да ми каже какъв е проблема?

А относно сериала любимата ми двойка са Зейнеп и Алихан много ми стана мъчно когато разбрах че те напускат сериала сериала в края на 2 сезон. Аз само заради тях ги гледам сериала.

# 41
Благодаря за линковете но може ли да ви попитам как мога да гледам от askim-bg.com ами като се опитам да вляза в даден епизод немога да гледам то постоянно ми се включват едни реклами ама постоянно той епизода неможе да тръгне от реклами. Може ли някой да ми каже какъв е проблема?
Проблемът е, че сайтът е бъкан с реклами и се иска търпение, докато серията тръгне. Аз го гледам и през телефон, и през смарт ТВ, и през компютър в сайта, но много внимателно кликам на екрана на клипа по няколко пъти, като всеки път ме препраща към рекламни сайтове, но връщам стъпка назад и отово, докато ми се зареди клипа...

# 42
Проблемът е, че сайтът е бъкан с реклами и се иска търпение, докато серията тръгне. Аз го гледам и през телефон, и през смарт ТВ, и през компютър в сайта, но много внимателно кликам на екрана на клипа по няколко пъти, като всеки път ме препраща към рекламни сайтове, но връщам стъпка назад и отово, докато ми се зареди клипа...

Значи проблема не е от мен така ли? От сами сайт?
А само да попитам а може ли по някакъв начин да се теглят от там епизодите?

# 43
Значи проблема не е от мен така ли? От сами сайт?
А само да попитам а може ли по някакъв начин да се теглят от там епизодите?
От сайта не може да се теглят, само онлайн гледане... Но пробвайте от тук да сваляте: https://cloud.mail.ru/public/2DtD/HAEoAJLue/

# 44
То има отделна тема за този сериал "със субтитри на български", казва се "Забранената ябълка" (оригиналното заглавие) и там хората коментират сериите напред. Тук тази тема е предимно за сериите с дублаж, които дават по БТВ и Войо (демек първи сезон) Тоест... ако някой коментира сюжета напред, нека го прави в спойлер, плс. Wink Сериалът е доста дълъг, след месец в Турция започва петият сезон Wink

Общи условия

Активация на акаунт