Седмокласници 2020/2021 - Трето класиране - (26.07 - 01.08)

• 37 457
  • 497
  •   1
Отговори
# 315
  • София
magi_sveta, защо така бях останала с впечатлението, че ТУЕС е целта? Ама няма значение, де. Нека той и само той да реши, за да няма после мрънкане, а и да е щастлив от собствения си избор. Честитоооо

ТУЕС (2 желания) и Испанската (3 желания - без португалски) + НГДЕК - това беше от зимата насам... така си и остана... много се надявах да няма избор между която и да е комбинация.

Честито на всички приети деца!
Magi_sveta, след като детето е поискало да участва на трето класиране, явно не е почувствало НГДЕК като желаното място.

Успех, каквото и решение да вземете!

След сълзи и сополи ( и от радост и от умора) решението е взето - ИСПАНСКИ+ИТАЛИАНСКИ в 164 ГПИИ.
Отиват с баща си да се отпишат (дано там мине без драми, че ако излезе някой омаеен учител да ги разубеждава не знам)!!!

# 316
  • Пловдив
Току-що разбрах за дете на позната на приятелка....останало извън борда.
Какво се случва като процедура за 4-то класиране

# 317
  • София
иланг - иланг, magi_sveta, Pisa, Атанас Латев, Galadriel78, браво на децата! А и на вас, че ги подкрепихте, въпреки големите рискове. Хайде весело лято и да идват само добри новини от всички смелчаци!

# 318
  • София
Току-що разбрах за дете на позната на приятелка....останало извън борда.
Какво се случва като процедура за 4-то класиране
След срока за записване на приетите на трето класиране, следят сайтовете на училищата, които ги интересуват или ходят директно при директора на съответното училище.
Срокът за допълване на паралелките теоретично е до началото на учебната година, но много училища правят т.нар. четвърто класиране в много по-кратък срок (началото на август).
Наистина им предстои обикаляне. Пожелавам им късмет!

# 319
  • Пловдив

Fair Lady, благодаря!
Предадох.
 Като слушам историята на детето - неправилен подход при подреждане на желанията.
https://www.ruobg.com/news/read/page/2/id/1824
пратих им и този линк от пловдивското РУО. Да прочетат най-долу.

# 320
Страхотни новини, момичета! Прекрасно е, когато децата видят резултат от положения труд в съчетание с доза късмет! Все така да върви на всички хлапета! Приятна почивка от тук, та до 15.09. чак!

За джобните - нашите и двамата не харчат безразсъдно и купуват неща, които истински желаят. Сега са на море с родителите ми и съм им дала по 50 лв за лични прищевки, но още не са ги развалили, а утре им е последен ден.

# 321
  • София
Поздравления за всички смели деца и родители.
Сега вече може и вие да си отдъхнете и да се наслдите на лятото.
Честито и отваряте шампанското Flowers Hibiscus

# 322
Честито, иланг - иланг, magi_sveta, Pisa, Атанас Латев, Galadriel78!
Много се радвам, че децата успяха!

# 323
Иланг - иланг, Маги,  Pisa, Атанас Латев, Galadriel78, поздравления!!! Вълнувам се с вас! Много се радвам!

# 324
Благодаря на всички за поздравленията! 😊

# 325
честито на всички!
при нас драма, училището е нежелано от девойката

# 326
  • София-Младост
Bubanka
Какво ще правите сега...това дете е твоето или познато(нещо такова ми се върти)? И защо нежелано, нали тя си ги е редила.

# 327
с майка й ги редихме
ако девойката не го преглътне, ще мислим за четвърто
моята дребна ми беше сърдита година и половина, че я записах във фег

# 328
  • София
Толкова се радвам, толкова щастливи развръзки! Респект за смелостта ви, особено Иланг-Иланг, която как събра смелост да се откаже от едно хубаво училище и да пробва за друго. Аз не бих събрала толкова кураж и ако детето го иска сигурно нямаше да оживея да видя развръзката. Такова шубе съм .....

# 329
  • Ланкър, планините Овнерог
450, аз съм същата. Сега чакам да видя баловете, за да видя дали правилно не рискувахме или ще ме е малко яд (малко, защото и сегашното е желано)

Общи условия

Активация на акаунт