Отговори
# 585
Здравейте, момичета! Радвам се, че открих тази тема. Имам едно необичайно питане. Имам голяма страст към парфюмите (и към турските сериали), та може ли някой, който разбира турски, да потърси в интернет дали има информация за любимите парфюми на турските актьори? Преди време една мило момиче ми беше открило такава информация за актрисите от Zalim Istanbul, но бих искала да знам повече. Например, за Неслихан Атагюл, Фахрие Евджен, Алина Боз, Хазал Кая и други. Благодаря много!

# 586
Брей, ще ме зарибите и мен с това момиче! Досега не посягах към него, щото много не обичам Бурджу, а също и психарии, ама ми събудихте любопитството. Особено Пепелхен, с която горе-долу едни и същи харесваме.Simple Smile

Якут, благодаря зя отговора, но, доколкото разбирам, ти на турски ги гледаш сериалите - нещо непостижимо за мен...

Досега рових из нета за Бараж на разбираем език, обаче след 3 еп. няма...
А Затворникът пък изглежда по-късно е станал интригуващ, щото там пък първите епизоди нямат превод.

Светълче, гледам сериалите  предимно директно в ютуб  на турски език и понякога когато действието се забавя превъртам с мишката. Какво да се прави, бързак съм по природа. Нямам търпение да видя какво става след това. Рядко прехвърлям да гледам през разни сайтове и то главно когато са сериали или филми от дигиталните им платформи като Exxen например. Така се получи с "Пустота" (с оригинално заглавие Hükümsüz) с Бурчин Терзиолу, Исмаил Хаджъолу и  Ханде Дондемир. Видях, че в ютуб бяха качили първата серия, но на останалите имаше само фрагове. Добре, че го намерих качен  със субтитри на  български език.
Благодаря ти още веднъж, че сподели линка на руски език за сериала "Ако мъжът обича".  Flowers Bouquet  Изгледах двете серии. Сега смятам да гледам и третата. Интересно и ненатоварващо сериалче. И Алперен е много сладък (да не види Пепелче Stuck Out Tongue Winking Eye)
Да допълня, не е трета серия на "Ако мъжът обича", а фрагманът. Така се бях настроила да го гледам. Нищо. Ще изчакам. Blush

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 22:01 от yakut

# 587
Брей, ще ме зарибите и мен с това момиче! Досега не посягах към него, щото много не обичам Бурджу, а също и психарии, ама ми събудихте любопитството. Особено Пепелхен, с която горе-долу едни и същи харесваме.Simple Smile

Якут, благодаря зя отговора, но, доколкото разбирам, ти на турски ги гледаш сериалите - нещо непостижимо за мен...

Досега рових из нета за Бараж на разбираем език, обаче след 3 еп. няма...
А Затворникът пък изглежда по-късно е станал интригуващ, щото там пък първите епизоди нямат превод.

Светълче, гледам сериалите  предимно директно в ютуб  на турски език и понякога когато действието се забавя превъртам с мишката. Какво да се прави, бързак съм по природа. Нямам търпение да видя какво става след това. Рядко прехвърлям да гледам през разни сайтове и то главно когато са сериали или филми от дигиталните им платформи като Exxen например. Така се получи с "Пустота" (с оригинално заглавие Hükümsüz) с Бурчин Терзиолу, Исмаил Хаджъолу и  Ханде Дондемир. Видях, че в ютуб бяха качили първата серия, но на останалите имаше само фрагове. Добре, че го намерих качен  със субтитри на  български език.
Благодаря ти още веднъж, че сподели линка на руски език за сериала "Ако мъжът обича".  Flowers Bouquet  Изгледах двете серии. Сега смятам да гледам и третата. Интересно и ненатоварващо сериалче. И Алперен е много сладък (да не види Пепелче Stuck Out Tongue Winking Eye)
Да допълня, не е трета серия на "Ако мъжът обича", а фрагманът. Така се бях настроила да го гледам. Нищо. Ще изчакам. Blush

Здравейте! Напоследък хвърлям и по някой поглед в тази тема и ме изумявате с това, че гледате толкова много сериали  наведнъж...и то в разни сайтове, платформи и .  оооо, чудо за мен....-не знам, как свързвате, наистина си е чуденка за мен.
Аз, като си хвана някой сериал за ..   ушите.  ....си го разкоствам  ... със всичкото му.
Ейвалаах, за Вас!

# 588
Якутче, 🤩 и чувам, и виждам като стане дума за Алперенчо. 😀 И не само. 😀
Но на приятелки не мога да се сърдя, ползвай с кеф! 💕 Наистина беше голямо удоволствие да го гледам, нямам търпение за следващия епизод.
Даже Бюшра ми хареса този път, май заради него пак.
Има някои мъже, дето могат да направят успешен дует с всяка партньорка.

Тази вечер съм на Курушите, бях забравила, че и тях гледам, но те са в групата за запълване на дупки.
Обаче като ги гледам на по- бърза скорост виждам дефект в походката на Екин, та малко позагуби блясъка си. 😀
Някой, ако го иска... 😀

# 589
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Кой Екин раздавате? Екин Мерт или Екин Коч?
Simple Smile

# 590
Коч 🐏

Симпатяга е, но ми станаха много, да не задръствам паметта. 😂

# 591
[

Здравейте! Напоследък хвърлям и по някой поглед в тази тема и ме изумявате с това, че гледате толкова много сериали  наведнъж...и то в разни сайтове, платформи и .  оооо, чудо за мен....-не знам, как свързвате, наистина си е чуденка за мен.
Аз, като си хвана някой сериал за ..   ушите.  ....си го разкоствам  ... със всичкото му.
Ейвалаах, за Вас!

Еее, ми ние знаеш ли  колко години вече гледаме, тренирани сме. Така да се каже, многомашиннички, на сто стана тъчем.Simple Smile

# 592
[

Ейвалаах, за Вас!

Еее, ми ние знаеш ли  колко години вече гледаме, тренирани сме. Така да се каже, многомашиннички, на сто стана тъчем.Simple Smile

Браво на Вас! Аз не мога повече от два сериала на веднъж. Все гледам да са преведени всички серии - на куп. Сега гледам един онлайн - ами, то голямо чакане - на седмица по серия....

# 593
Якутче, 🤩 и чувам, и виждам като стане дума за Алперенчо. 😀 И не само. 😀
Но на приятелки не мога да се сърдя, ползвай с кеф! 💕 Наистина беше голямо удоволствие да го гледам, нямам търпение за следващия епизод.
Даже Бюшра ми хареса този път, май заради него пак.
Има някои мъже, дето могат да направят успешен дует с всяка партньорка.

Тази вечер съм на Курушите, бях забравила, че и тях гледам, но те са в групата за запълване на дупки.
Обаче като ги гледам на по- бърза скорост виждам дефект в походката на Екин, та малко позагуби блясъка си. 😀
Някой, ако го иска... 😀

Аз за  първи  път гледам Екин .......естествена  игра  прави .
"Образи " са  с  Ураз .
Стряскащо  ми  дойде с Байбарс -този благ Емми от "Чукур ", нееее......

# 594
Софи, и аз не мога да го възприема като Байбарс.
Мисля, че можеше да изберат друг актьор, но може би наистина съм под влияние на Чукур.
Даже на бащата на снахата (ох, нито едно име не помня, че даже и на ГГ) по му приляга да е в тази роля.

Ураз не ми е любимец, но с комисаря добре им се получава и заедно ги харесвам.

# 595
Аз нямам любими . Ееее, харесват ми  физически и актьори и актриси - няма  как да си затворя  очите , но ми  е важна "историята  "
Зацикли  ли сценария  ,дори не довършвам сериала .

Наистина- Незих бей- имаше излъчване за Байбарс .....

# 596

Еее, ми ние знаеш ли  колко години вече гледаме, тренирани сме. Така да се каже, многомашиннички, на сто стана тъчем.Simple Smile

Браво на Вас! Аз не мога повече от два сериала на веднъж. Все гледам да са преведени всички серии - на куп. Сега гледам един онлайн - ами, то голямо чакане - на седмица по серия....
[/quote]

Да видиш лесно ли ни е! Каква мъка се мъчим.Simple Smile
И ние тъй сме чакали със седмици и сега също чакаме някои сериали. Ето, ние с Пепелхен сега тръпнем в очакване на Влюбения мъж, по цели седмици го чакаме.Simple Smile И седмиците като месеци ни се видят.

# 597
Мъка си е, особено, когато с ужас осъзнаеш, че си забравил кои сериали гледаш. 😂 😀 😀

Но има лесно- не задълбаваш в детайли, не те интересуват имената даже на главните герои, а пък заглавията хич и не се опитваш да помниш. 😂
Много е удобен в това отношение сайтът, който Лу😍 препоръча и в който си има разписание за такива като мене-  turkru.tv.

Днес наваксах и с Присъдата.
Ама какви прокурори има... 😍 ❤️

Довечера ще видя в сайта кой сериал от моите 😉 ще ми предложат на руски.

За Влюбения еркек мислех, че като е интернет сериал, че ще ни изсипят на куп първи сезон, но не би.
Мъките край нямат. 😂

# 598
Пепелче, когато сериалите са на турска интернет платформа, се излъчват веднъж седмично. Само Нетфликс качва всички серии наведнъж. Ще видим по - нататък как ще е с Disney Plus, но вероятно ще правят като Нетфликс.
След Джансу Дере и Беркай Атеш е с Ковид и днес серия на "Неверният" няма.

# 599
Лу, 😍 не знаех това и даже се учудих като видях в графика определен ден от седмицата.

Ако можеше и да са повечко серии (че 8 обикновено не ми стигат) и да не чакаме с месеци следващия сезон и вече ще съм напълно доволна. 😂

Общи условия

Активация на акаунт