От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 886
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте! Има ли опция, изпращане на пратка от България до Гермнания с някой от превозвачите и ако да-как става препращането във вътрешността на страната?
GGBG имат такава услуга. Но не знам подробности.

# 466
  • пустинята Гоби
Aз днес си получих пратката от ГГБГ по Еконт.

# 467
  • Стара Загора
Благодаря ви, момичета. Аз имам лошо предчувствие за моите пратки. Идват с един курс и получих мейл от ГГБГ в петък, че са изпратени по Еконт и да ги чакам до дни. От еконт не съм получила известие нито в събота, нито днес. Писах на ГГБГ днес в ранния следобяд, но отговор нямам. Това ли е тел. им номер - 0894484488?

# 468
  • Бургас
Привет! Имам въпрос към бургаските момичета/момчета, които си получават пратките от Cargobee - на какъв интервал са им курсовете от Англия? Имам пратка, отбелязана като получена на 27.11 и исках да знам дали има шанс за тази седмица или отнема повече време.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 14:38 от I r r a

# 469
  • София
Габиели също предлагат транспортиране на пратка за Германия Вижте тук условията  https://gabieli.com/bg/news/1021

# 470
  • Бургас
i r r a, нямат определен график. Според моят опит тази или другата седмица вероятно ще я получиш, но най-добре им звънни и питай.

# 471
  • Бургас
Влизам с прясно инфо за Cargоbee.Сменили са си адреса и са на доста неудобно за мен място.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 19:52 от I r r a

# 472
  • Бургас
Ира, това съобщение го снимахте от офиса на Сливница ли? Щото в сайта няма нищо за нов адрес. Действително новия адрес е в трета глуха 😡

# 473
  • Бургас
Да, на адреса на "Сливница" стои тази информация. Тази вечер минах с надеждата да получа инфо на място кога се очаква да пристигне курса от УК.
Доста отдалечено е новото място...А ми беше на 10 мин от офиса...

# 474
Благодаря ви, момичета. Аз имам лошо предчувствие за моите пратки. Идват с един курс и получих мейл от ГГБГ в петък, че са изпратени по Еконт и да ги чакам до дни. От еконт не съм получила известие нито в събота, нито днес. Писах на ГГБГ днес в ранния следобяд, но отговор нямам. Това ли е тел. им номер - 0894484488?

Да това им е телефона, но аз днес 2 пъти по 5-6 минути не мога да се свържа с тях. Писах им във фейсбук, сега правят проверка. За пратка от Германия получих имейл, че е пратена по Еконт, в Еконт няма нищо, днес се оказа, че поради някаква причина пратката ми нямала номер, системата на Еконт не работела и не знаят и те къде е. За първи път ги ползвам и много се ядосвам и се притеснявам какво ще се случи с нещата ми, които вече са платени и не са евтини Sad

# 475
В момента GGBG колко се бавят с доставките си за София и с тези през Еконт?
Получих туко що мейл за потеглил курс от Германия, чудя се ако я пренасоча, дали ще стигне до към 20 декември, че после няма да сме си вкъщи.

# 476
  • пустинята Гоби
8 дни от тръгването на курса от Англия, до получаването от мен чрез Еконт. От Германия трябва да е по-бързо.

# 477
  • Стара Загора
alex99, аз също ги ползвам за 1-ви път. Днес им писах във фб и ми отговориха. След няколко минути получих и смс от Еконт, не знам дали е съвпадение.
Най-добре утре се обади в кол центъра на Еконт, за да съдействат. Не може да се оправдават, че не знаят къде е пратката...

# 478
  • софия
Вчера получих пратка с доставка на ГГБГ от последния курс, заедно със задържана от предишния, от Германия. Работи услугата със задържане. Писах мейл, когато получих съобщение, че е пристигнала, допълнително нищо не съм плащала, но задържането беше по-малко от седмица.

# 479
Привет. Имам поръчка Великобритания, която трябваше да се достави чрез DPD, но явно има някакъв проблем с тях и няма да я доставят. От магазина ми предлагат да я пуснат по пощата без проследяване, което се чудя доколко би било оптимално. Другият вариант е да сменя адреса и да ползвам някой превозвач, бяха ми препоръчали shopper. Нямам опит с поръчки от чужбина и не съм сигурна кой е по-добрия вариант. Според вас как да процедирам?

Общи условия

Активация на акаунт