От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 887
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Сагата с моята пратка с Leron продължава... По-скоро, след като пратих мейл с tracking номер, нямам никакъв отговор от тях.

Някой има ли случайно телефон или идея как да се свържа с тях?? На мейл не ми отговарят (вече), на тел от сайта звъня от 2 дни - никой не вдига, във Fb също никой не ми отговаря. Покрили са се. Остава ми само да отида на място в офиса им в Младост, да видя там какво ще ми отговорят...

Определено НЕ препоръчвам техните услуги!!! И да ми намерят, и да не ми намерят пратката, никога повече не бих си причинила да поръчвам до тях...

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 20:22 от ety4ka

# 451
Търся заместител на Габиели за пратки от Англия. Бях се насочила към Доставка-Англия, но след като прочетох в темата, че има недоволни се разколебах.. Реших да поръчвам с shopper.bg. Те обаче имат инструкции за доставка и се чудя къде се пишат при покупка на стока от ибей? Става дума за дребна пратка - и като обем, и като сума.

# 452
След промяната при Габиели, за доставки от Англия, започнах да ползвам ГГБГ. Много съм доволна,  точни са и бързи.

# 453
Аз също от известно време ползвам услугите на ГГБГ, след като Габиели си промениха офиса. Също съм много доволна

# 454
Още един глас за ГГГБ. Бързи са, комуникацията с тях е лесна в случай на нужда, служителите в офис Младост са учтиви. Използвах Габиели с години - коректни бяха с курсовете, но иначе никакви не ми вдигаха телефона, ако се наложи, и на място се държаха троснато и незаинтересовано.

# 455
Имам пратка, получена днес на немския им адрес в 13.30ч. Да се надявам ли, че ще тръгне с днешния курс? Още не ми е отразена в профила обаче

# 456
И аз търся заместител на Габиели, но с офис във Варна. Освен Шопър.бг, има ли други, от които сте доволни?

# 457
Seti Beti, вчера тръгна курс от Германия на ГГГБ, получих известие. Имам друга пратка, получена днес, но не е тръгнала.

# 458
  • пустинята Гоби
Май от Англия ще ми пристигнат по-бързо пратките, отколкото от България. Днес ми доставиха последната, чакам да я натоварят и да потегли за насам и вече запразнявам.

# 459
  • София
Много внимавайте с това мерене на пратките, мен веднъж един пич от офиса на ГГБГ в Младост се опита да ме пръзне, като мери всяка 1 по 1 и накрая ми беше начислил 10 лв отгоре. Добре, че на време се усетих и го карах още 2 пъти да ги мери, само че заедно (бяха от един и същи курс), за да се сети къде се е "объркал".
Тоест следва да обединят пратките, нали така....

# 460
Да, когато са от един и същи курс, се мерят заедно.

# 461
Когато приемат пратка в офиса им,  например в UK, ги мерят. Това виждам в профила си - тегло и сума. Има 4 пратка, които ще тръгнат утре, общо тегло 10.5 кг.
В такъв случай, след като веднъж е зелена, защо отново ще се мери?

# 462
  • Стара Загора
Здравейте, започнахте ли за получавате пратките си по Еконт от курс 928 (Англия) от GGBG?

# 463
Здравейте, започнахте ли за получавате пратките си по Еконт от курс 928 (Англия) от GGBG?

Аз получих моята в събота

# 464
Здравейте! Има ли опция, изпращане на пратка от България до Гермнания с някой от превозвачите и ако да-как става препращането във вътрешността на страната?

Общи условия

Активация на акаунт