От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 870
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой знае ли колко време е нужно за доставка на пристигналите пратки с "GGBG доставка в София"? Имам пристигнала пратка в БГ на 10 Дек, но от куриера ни вест, ни кост ....

# 511
Аз днес получих пратката си от GGBG, която пристигна в София на 09-10.12. Получавам я до офис на Еконт

# 512
  • пустинята Гоби
Аз моята още в събота я получих по Еконт, но вероятно потребителката пита за доставка с куриер на GGBG.

# 513
  • софия
При положение,че 10. е бил петък, днес е вторник, а не работят събота и неделя, не разбирам притеснението.
В зависимост от натовареността съм получавала в рамките на до 4-5 работни дни. Не се обаждат и не изпращат съобщение за деня на доставка. Обаждат се в деня и питат дали си на адреса.

# 514
  • София
Някой чака ли пратка от Ирландия с Габиели?

# 515
  • София
Някой успявал ли е да се свърже с GGBG тези дни? Постоянно ми дава, че всички оператори са заети. Започвам да си мисля , че нарочно са го пуснали това съобщение и не вдигат Rolling Eyes

# 516
Някой чака ли пратка от Ирландия с Габиели?

Чакам 2 пратки  с курс 4, но едва ли ще дойдат тази година

# 517
Вчера звънях 5 пъти и нищо. Все им заети операторите и спрях да опитвам.
Някой успявал ли е да се свърже с GGBG тези дни? Постоянно ми дава, че всички оператори са заети. Започвам да си мисля , че нарочно са го пуснали това съобщение и не вдигат Rolling Eyes

# 518
Здравейте, направих няколко поръчки от английския ибей чрез Шопър. Първата е от 20 и 23 ноември. Още не съм ги получил. Звънях преди няколко дни и ми отговориха, че нямало пратки за мен до момента. Нормално ли е толкова да се бавят, досега поръчвах с КД шопинг и пристигаха за около 2 седмици, но след Брекзит преустановиха дейността си?

# 519
Здравейте, направих няколко поръчки от английския ибей чрез Шопър. Първата е от 20 и 23 ноември. Още не съм ги получил. Звънях преди няколко дни и ми отговориха, че нямало пратки за мен до момента. Нормално ли е толкова да се бавят, досега поръчвах с КД шопинг и пристигаха за около 2 седмици, но след Брекзит преустановиха дейността си?
Предвид какво са ти казали, как очакваш да получиш нещо? Сигурен ли си, че пратките са получени на техния адрес?

# 520
На 03.12. са получени в офиса им в Англия.

# 521
Щом на 3.12 са получени при тях, би следвало да са ти изпратили имейл още тогава. Освен това в сайта им има информация за курсовете им и твоите пратки най-вероятно пътуват в момента с курса тръгнал на 10.12.

# 522
Имам имейл, че са получени в Англия. На сайта им видях, че за тази пратка пише 'раздаване', но като им позвъних ми казаха да не гледам там. Толкова много не съм чакал за пратка от Англия, един месец!

# 523

Този мейл получих от Габиели днес.

# 524
  • Sofia
Кога мислите, че ще се раздава курсът от UK на GGBG? За утре дали ще успеят? По принцип, май трябваше да тръгне в петък от там, но сякаш е отпътувал в неделя, както всеки друг път.

Общи условия

Активация на акаунт