От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 876
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Мисля да пробвам да поръчам с ГГБГ, само се чудя кой адрес да въведа, нещо не мога да се ориентирам. Това цялото ли е един адрес, който трябва да въведа?

Name
41**6 ---  

Address
Unit 8 GGBG, Optima Park
Thames road
GGBG вашето ID
Dartford, Kent
DA1 4QX
United Kingdom

# 496
Да, аз това пиша. Това е адреса.

# 497
  • София
Как е положението пред офиса на ГГБГ , пак ли са безумните опашки на които се чака с часове?

# 498
Как е положението пред офиса на ГГБГ , пак ли са безумните опашки на които се чака с часове?

В делничните дни е сравнително спокойно през деня. В събота се чака повече, но и преди декември беше така.

# 499
Получила съм мейл, че  пратката се раздава в 1ч през нощта.
Ако успея ще ида днес, ако не утре и ще пиша има ли опашки. От офис Младост ще взимам.

# 500
Моля пишете, ако разберете дали курс 935 от Германия е пристигнал и го раздават. Тръгна мисля във вторник.

# 501
Моля пишете, ако разберете дали курс 935 от Германия е пристигнал и го раздават. Тръгна мисля във вторник.

На път е. Проверих в профила си. Тръгнал е на 7.12.

# 502
  • софия

На път е. Проверих в профила си. Тръгнал е на 7.12.
Пристигнал е. Снощи съм получила мейл.

# 503
Благодаря!

# 504
При пренасочване след идване на курс с "Доставка до адрес в София" с куриерите на ggbg как се движи по това време на годината? До 3-4 работни дни дали ще доставят, какви са ви наблюденията?

# 505
  • софия
Някой ходи ли до офиса на ггбг? Какво е положението с опашките?

# 506
Аз ходих в петък към 16ч, 15 души, 3 обслужваха.

# 507
  • Варна
По празниците как е положението с приемането на пратките в офисите на GGBG във Великобритания и Gabieli в Германия? Има ли хора, които да ги посрещат? Искам да си поръчам нещо, което няма значение кога ще дойде в България, важното е да пристигне. Гледах в сайта на GGBG и имаше информация само за последния курс за годината.

# 508
Сигурно е коментирано, но не открих... Някой знае ли кога пристига последния курс за годината на Доставки Англия?

# 509
По празниците как е положението с приемането на пратките в офисите на GGBG във Великобритания и Gabieli в Германия? Има ли хора, които да ги посрещат? Искам да си поръчам нещо, което няма значение кога ще дойде в България, важното е да пристигне. Гледах в сайта на GGBG и имаше информация само за последния курс за годината.

При последното ми посещение в офиса на ГГГБ в Младост зададох същия въпрос на техен служител. Отговори ми, че не представлява проблем приемането на пратки след тръгване на последния курс за България, същите ще бъдат изпратени когато има нов курс след Нова Година.

Общи условия

Активация на акаунт