От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 23

• 64 038
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
... не знам дали е нормално.

Ами, ти би трябвало да виждаш за кое колко си заплатила. Едното е таксата на GGBG, другото – на вътрешния куриер.

# 646
  • пустинята Гоби
Ако са дебели и тежки книгите е нормално, Еконт също са големи скъпчии. Ако са тънки е странно. Малко общ въпрос, би следвало криво-ляво да можеш сама да прецениш дали е много.

# 647
  • Бургас
Моля някой който има актуална информация за пратките поръчани с CARGOBEE да сподели.Не мога да се свържа с тях от две седмици.Пиша им,звъня но никой не отговаря.Поръчките регистрирани в сайта им нямат актуализация още от края на декември,дали са приети в склада в Англия,дали пътуват,дали има пристигнали направо съм в шах.

# 648
Моля някой който има актуална информация за пратките поръчани с CARGOBEE да сподели.Не мога да се свържа с тях от две седмици.Пиша им,звъня но никой не отговаря.Поръчките регистрирани в сайта им нямат актуализация още от края на декември,дали са приети в склада в Англия,дали пътуват,дали има пристигнали направо съм в шах.

# 649
  • Бургас
Здравейте, как се движат поръчките с ГГБГ, налага ми се да поръчам нещо от Англия. Само те май останаха да превозват от Англия има ли забавяния за момента или си вървят нормално? Ще се наложи и куриер до моя град да ползвам..., и не съм им фен на сайта и отбелязването на поръчките, ползвала сим ги за поръчки от Испания и винаги се изнервях, че е супер неадекватно приложението и информацията. Нямам фейсбук там да следя информацията.
Ех тия Кардобе как се изложиха иж захапаха да работят с офис в Бургас преместиха го на супер неудобно място уж разширявали дейността дори последния път преди нова година момчето там ми каза, че предвиждали куриер за града в р-р 1-2лв. за в бъдеще и ...спряли да работят.

# 650
  • Бургас
И мен много ме е яд за CARGOBEE! Бяха ми супер удобни на първото място, но и до новият им адрес щях да отида. maya_76, ще следя на кой превозвач си се доверила и дали си доволна. Вече се шегуваме със сина ми, че когато другата учебна година се върне в Англия, ще ми пазари, когато е изгодно, ще трупа покупките и аз ще отида с празен куфар да си ги прибера.

# 651
За сега GGBG работят коректно, всяка неделя тръгва курс от Англия, пристига в София четвъртък или най-късно петък, изпращат само с Еконт и пратките са при мен или събота или най-късно вторник след пристигането в България

# 652
Аз така и не успях да се регистрирам в шопъра, сложих ги в контакти, гледах спам, джънк, никакъв мейл за номер не пристигна от тях.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 08:56 от Анонимен

# 653
  • гр. София
Ако някой ходи да си прибира пратка от ggbg, може ли да попита кога очакват немския камион, за да не се разхождам 2 пъти? 🙏

# 654
Здравейте. Искам да ви попитам някои неща, защото не съм наясно и ще ми е за първи път.
Харесах за бъдещото ни бебенце кошара и някои допълнения към нея на една английска фирма. Продуктите им се продават онлайн от няколко сайта. Разбира се доставка до Бг няма. Прочетох за транспортна фирма, която доставя до тук. Моля да ме насочите към коя фирма може да се има доверие и сте доволни? Със всички сайтове ли работи или трябва да се пусне запитване до съответната фирма? Как изобщо се случва цялата процедура? Много ще съм благодарна за малко информация, насоки и помощ!

# 655
За пратки от Англия аз ползвам GGBG, вижте им сайта. Плаща се на килограм, но за обемни неща, цената е на обемно тегло. По-добре предварително ги питайте колко ще ви струва доставката на кошарата, защото според мен доста ще се оскъпи, но все пак вие си решавате.

# 656
Здравейте, има ли фирма която прави доставки от Франция?

# 657
  • софия
Здравейте, има ли фирма която прави доставки от Франция?
Не.

Първият пост е за украса на темата.

# 658
Току-що говорих с Cargobee - пратките вече са в Бургас. На този етап няма яснота дали и кога ще възобновят доставките от Англия.

# 659
Здравейте. Искам да направя поръчка на дрешки от George, за пръв път ще ми е. Сега отворих сайта и ми излезе информация, че доставят и до България. Някой възползвал ли се е от тази доставка или е по-добре чрез посредник?

Общи условия

Активация на акаунт