Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 79

• 41 170
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,
Как ви се струват стойностите на хормоните 9ти ден от стимулацията
Естрадиола е 2843pg/ml
 Прогестерон 0.99
И LH 1.93

ами много добре Simple Smile

# 556
Здравейте, борбени момичета 🥰
Много благодаря за съветите ❤️❤️❤️ Дадоха ми бележка и написах молба само за днес, защото не знаех, че може и още дни. Мислех, че за всеки ден трябва отделна бележка. Ако всичко е наред, ще искам болничен от ЛЛ в понеделник.
Честно казано не знам дали да споделям подробности около пункцията ми, за да не стресирам момичетата, на които им предстои. Всеки случай е индивидуален. Аз съм с уголемени и ПКЯ. Имах огромен брой големи фоликули, като беше ясно, че ще има и празни. Все пак ще споделя 😁 Единственият ми блед спомен е как тръгват да ме вдигат от магарето и аз се сгромолясвам, но тръгват да ме хващат. После се събуждам със система и невероятни болки, все едно съм прекарала тежка коремна операция. Едвам стигнах бутона да извикам сестра за още обезболяващи. След около един час някъде се разсъних и болките намаляха. Имах и охладител на корема. После пък стана някакъв проблем с абоката 😂 Момичето в моята стая я вкараха за 10 минути, извадиха яйцата и даже леко я подпираха и сама си ходи до леглото. След половин час беше в пълно съзнание и без болки!!! Тя нямаше система.
Почувствах се много по-добре, когато репрото влезе и ми каза, че имам 13 яйчица ❤️❤️❤️ Имам строга диета, лекарства, всяка сутрин трябва да се обаждам на доктора и да давам отчет колко тежа и колко ми е коремната обиколка, а той ще ме информира как върви развитието на нашите душички ❤️
Аз също стискам много палчета за всички!!! Нека при вас пункцията да мине по-леко и от на съседката ми по легло!🍀💚🍀
ПП Шанти, супер резултати!

# 557
Издържала си геройски, Кактусче!!! Възстановявай се бързо, че те чака трансфер!!! ❤️❤️❤️

# 558
Някой знае ли как се казва турския утрогестан?

# 559
Кактус, ти си герой! Пожелавам ти много хубави ембриончета от тези хубави яйчица! Heart

За упойката - аз в началото попълвах една камара въпросници, където бях писала, че съм оперирана и дали имам някакви алегрии (наскоро ми се случи за пръв път от един антибиотик). Не съм имала среща с анестезиолог преди пункцията, само като легнах на магарето и някой над главата ми ме попита пак дали имам алергии, къде ми е била операцията и дали е имало проблем с упойката и аз казах, че не е имало и ме приспаха. Simple Smile Съответно и с тази упойка нямах проблем, но тя наистина ми беше много кратка и лека и се чувствах така все едно ме будят от дълбок и хубав сън, чак им бях ядосана, че ме будят. Grinning

# 560
Много ви благодаря, прекрасни и борбени момичета!!! ❤️❤️❤️
Всички, които минаваме по този път сме герои!
Нека скоро всички се отчетем с високо ЧХГ 🍀❤️🍀

# 561
Здравейте, борбени момичета 🥰
Много благодаря за съветите ❤️❤️❤️ Дадоха ми бележка и написах молба само за днес, защото не знаех, че може и още дни. Мислех, че за всеки ден трябва отделна бележка. Ако всичко е наред, ще искам болничен от ЛЛ в понеделник.
Честно казано не знам дали да споделям подробности около пункцията ми, за да не стресирам момичетата, на които им предстои. Всеки случай е индивидуален. Аз съм с уголемени и ПКЯ. Имах огромен брой големи фоликули, като беше ясно, че ще има и празни. Все пак ще споделя 😁 Единственият ми блед спомен е как тръгват да ме вдигат от магарето и аз се сгромолясвам, но тръгват да ме хващат. После се събуждам със система и невероятни болки, все едно съм прекарала тежка коремна операция. Едвам стигнах бутона да извикам сестра за още обезболяващи. След около един час някъде се разсъних и болките намаляха. Имах и охладител на корема. После пък стана някакъв проблем с абоката 😂 Момичето в моята стая я вкараха за 10 минути, извадиха яйцата и даже леко я подпираха и сама си ходи до леглото. След половин час беше в пълно съзнание и без болки!!! Тя нямаше система.
Почувствах се много по-добре, когато репрото влезе и ми каза, че имам 13 яйчица ❤️❤️❤️ Имам строга диета, лекарства, всяка сутрин трябва да се обаждам на доктора и да давам отчет колко тежа и колко ми е коремната обиколка, а той ще ме информира как върви развитието на нашите душички ❤️
Аз също стискам много палчета за всички!!! Нека при вас пункцията да мине по-леко и от на съседката ми по легло!🍀💚🍀
ПП Шанти, супер резултати!

Кактусче, ти си пушка бе! Пу пу пу, след 9 месеца да плачеш от щастие, като си видиш детенцето/ дечицата Heart

# 562
Момичета, извинявайте за глупавият въпрос, но сега се поразрових и видях различни неща, които ме интересуват, но може и да е стара информация. За пункция имали други изисквания освен на гладно и жадно? Като например без лак или напълно обраснато да е(т нар тоалет) ? 🤔☹️Нещо от хормоните само въпроси ми изникват в главата, а отговор не намирам...

# 563
  • до най-прекрасния мъж
Трябва да си направила тоалет, да. Както ходиш на гинекологичен преглед, така се ходи и на пункция. Аз винаги ходя напълно избръсната, така че не е ставало въобще въпрос дали може да има някаква интимна прическа въобще.

# 564
Момичета, извинявайте за глупавият въпрос, но сега се поразрових и видях различни неща, които ме интересуват, но може и да е стара информация. За пункция имали други изисквания освен на гладно и жадно? Като например без лак или напълно обраснато да е(т нар тоалет) ? 🤔☹Нещо от хормоните само въпроси ми изникват в главата, а отговор не намирам...
За тоалета не знам дали има специално изискване…. Аз просто съм приемала, че така трябва да се отиде при лекар…. За мъжа си не се старая толкова 🤣
Мога да добавя също, че на мен ми казаха без парфьом и без измиване с душгел преди процедурата, защото ембриончетата са чувствителни към миризми.

# 565
Мен ме предупредиха за парфюм преди трансфера, та не дадох и на ММ да си сложи Simple Smile . За пункцията не са казвали да има такова изискване. Може би в различните болници е различно.

# 566
Някой знае ли как се казва турския утрогестан?

Предполагам е Лутинус.

# 567
  • до най-прекрасния мъж
Да, това за парфюми и аромати го забравих. И за пункция, и за трансфер ме предупредиха без никакви аромати по мен. Къпах се с един измивен гел на Юриаж без аромати, не слагах парфюми, кремове, лосиони и каквото и да е друго по себе си. В някои клиники не държат на това, но в моята изрично го пише на листовете, които ми дадоха за подготовката за пункция и после за подготовка за трансфер. Не знам какво значение има, аз си спазиха стриктно всичко, което ми бяха казали.

# 568
Tурският утрогестан се казва Прогестан. На капсули е и го има в 2 варианта - от 100,г и пт 200мг. С пъти по-евтин е, особено ако се ползва от 200мг. До 7 месец бях на такъв. Към 8лв е цената за 30 капсули от 100мг  и към 14-15 лв са 30 капсули от 200мг .

# 569
Tурският утрогестан се казва Прогестан. На капсули е и го има в 2 варианта - от 100,г и пт 200мг. С пъти по-евтин е, особено ако се ползва от 200мг. До 7 месец бях на такъв. Към 8лв е цената за 30 капсули от 100мг  и към 14-15 лв са 30 капсули от 200мг .

Може ли да споделиш от къде го взимаш. Предполагам има група или нещо такова. Защото аз съм в подготовка за ЗЕТ и предния път бях, сега 100% пак ще съм. Да взема да се заредя (:

Общи условия

Активация на акаунт