Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 79

• 40 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Mrvv, при мен минаха 10-ина дни да отшуми. Мисля, че е нормално, но ти сама си знаеш болката как е.
Гадно е като трябва да се започне отново, но какво да се прави. Стискаме зъби и продължаваме напред.
А на всички след трансфер, момичета : 🤞нека това да е вашия месец! С вас сме!

# 616
Малко отчет и от мен. Продължаваме стимулацията, очаква се пункцията да е в петък. Надявах се да е по - рано, но май няма да стане. Както се получи, важното да е имаме добра бройка. Днес се видя, че два от фоликулите не са пораснали, но ако са само тези двечките добре. Да не са повече само...

# 617
Здравейте и от мен😊
Днес беше моята пункция като извадиха 11 яйцеклетки и сега чакам и се моля да се оплодят и развият. В началото след процедурата не ме болеше много корема,нооо сега е ужас!!! Така ме болеше след лапароскопията😭😭😭  Пих но шпа и дано помогне.
А пункцията мина много добре, дори шофирах след това.

# 618
Кактусче да се похвалиш след 10 дни с едно тлъсто ЧГХ! Si _Yana успех и на теб да сеоплодят всичките!!! И бързо се възстановявай!!!!

# 619
Успех Кактусче! Чакаме най-хубавите новини от теб!

На мен ми казаха да спра да кърмя поне месец преди процедурата и затова не знам какво да правя, защото ми се иска да пробваме ЗЕТ догодина, но бебките са само на 5м.

Yana, стиснати палци да се оправиш бързо и да имаш много и хубави ембриончета!

Mrvv,  съжалявам за лошият резултат. Миналата година и аз имах неуспешно инвитро (второ за мен) и го преживях тежко. Не след дълго обаче събрах сили и след третото имахме много хубави ембриончета,  а едно от тях реши да ме дари с две прекрасни еднояйчни момиченца. Горе главата! Всичко ще е наред!

# 620
Благодаря ви, момичета 🥰
Фън, стискам палци за добра реколта 🍀
Сияна, мен още от събуждането ме болеше като след лапароскопията. Доста тежка пункция и си поспах в болницата на системи. Нека скоро да се похвалиш с ембриончета с екстра качество 🤞🤞🤞
Mrvv, съжалявам за резултата, вярвам, че следващия опит ще е успешен!!! 🍀🤞❤️
Джеси, твоят трансфер май също е бил на 3ти ден, щом са еднояйчни. Мен малко и това ме притеснява...все пак са 3, а ако някое се раздели на 2 😃 Благодаря за пожеланията ❤️
ПП Да са ти живи и здрави двете куклички ❤️❤️❤️

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 21:08 от Kactus

# 621
Да, на 3 ден беше.  Зачетох се и има проучвания че при ИКСИ се получават по-често (както беше и при нас), но пак са си много, много редки. Не се притеснявай.
Благодаря  Relaxed

# 622
  • гр. София
Кактусче, стискам палци искрено да се похвалиш на 28ми!

Сънфлауърче честито!

Кураж на всички!

Имам питане-  някой да знае как да си смъкна яйчника / техники, храна/ Предистория : левия ми яйчник е този, който овулира постоянно без стимулации. На ЕЦ съм заради ниско АМХ. Да де, ама той е над матката качен и е недостижим за пункция. В началото смятахме, че има сраствания или генетично е нещо, но преди два месеца имах задържан фоликул и беше паднал на долу. Т.е. няма сраствания, просто си стои на майната си. Според док, няма какво да се направи, освен да чакаме да падне от големината на фоликула, ама ако някой знае нещо изпитано или прочетено ще съм благодарна

# 623
Здравейте, и ние с мъжо тръгваме по пътя на инвитро. Утре ми предстои цветна снимка в Пълмед в Пловдив. Може ли някой да ми обясни малко по-подробно за самата процедура, доста страшни неща изчетох и много съм се панирала. Болезнено ли е, след това има ли някакви болки? Аз естесвено избрах да я правя задължително с упойка, но въпреки това цяла нощ не съм спала да я мисля тая пуста снимка.

# 624
Здравейте,
Самата процедура за мен не беше болезнена, а я правих без упойка. След това е възможно да имате менструални болки. Личният ми съвет е единствено да смените болницата.

Здравейте, и ние с мъжо тръгваме по пътя на инвитро. Утре ми предстои цветна снимка в Пълмед в Пловдив. Може ли някой да ми обясни малко по-подробно за самата процедура, доста страшни неща изчетох и много съм се панирала. Болезнено ли е, след това има ли някакви болки? Аз естесвено избрах да я правя задължително с упойка, но въпреки това цяла нощ не съм спала да я мисля тая пуста снимка.

# 625
За цветната снимка има лека болка, няма как. Казват, че зависи и от това дали имаш сраствания или не или до каква степен. Освен това зависи и от Прага ти на болка. Аз лично имам две снимки, не се видяха сраствания, но си имаше малко болка като при цикъл. Всичко трае няколко минути.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 10:06 от funn

# 626
Здравейте,
Самата процедура за мен не беше болезнена, а я правих без упойка. След това е възможно да имате менструални болки. Личният ми съвет е единствено да смените болницата.

Нямах особен избор за болницата. Гинеколожката ми е Д-р Добринка Петрова в New Life clinic,  и от там директно ме "записаха" за снимка утре в Пълмед. Моя приятелка я прави в Торакс, и там въпреки че беше с упойка имаше страшни болки, макар че не се е видяло нищо запушено или страствания.

# 627
Два пъти съм правила ЦС на различни места и почти нищо не усетих. Първия път ми бяха казали да пия аулин от вечерта преди снимката, но аз забравих и изпих един половин час преди процедурата. За втората ми предписаха някакви свещички. Няма смисъл да даваш излишни пари за упойка. Щом си тръгнала по този път ще ти трябват за други по- вяжни неща. И ако не са ти казали да знаеш, че трябва да си носиш превръзка, защото зацапва леко след снимката.

# 628
Аз доколкото знам резултатът може да е по-достоверен с упойка, защото без нея е възможно от болка или просто от усещането да се направи спазъм и да излезе нереално запушване. Имам три снимки - 2 без упойка и 1 със. Първата беше по-болезнена, защото лекарят се опита явно да ми отпушва тръбата с високо налягане. Усетих го като силна менструална болка. След това ми прилоша от контрастното вещество. Имах болки след нея ден-два. Втората беше с упойка и нищо не разбрах. Нямах болки след това. Третата също беше без упойка, усетих съвсем лек дискомфорт, нямах болки след нея. И при трите някоя от тръбите ми беше запушена. Те моите се редуват, а преди последната имах и лапароскопия, с която уж ги бяха отпушили. Дали не са си свършили добре работата, или после от инвитрото ендометриозата ми се е развихрила отново мога само да гадая. Сега след второто инвитро обмислям и ще предложа поредната снимка Grin

# 629
Мен не ме боля цветната снимка. След това имах малко зацапване и дискомфорт.

petufin, нямам съвет, но се чудя..нали като нарастнат всичките фоликули ще стане по-тежък яйчника. Няма ли точно тогава да е най-удобно за пункция?

Общи условия

Активация на акаунт