Създаване на дете като сте само приятели?

• 4 032
  • 99
  •   1
Отговори
# 45
Няма лошо да искаш дете без връзка. Обаче ако съвсем не искаш никакви проблеми и да те тормози жена, наистина за теб ще е по-добре да се обърнеш към сурогатното майчинство или осиновяване. И се грижи сам за детето. Често се случва голяма част от проблемите и мрънкните в семейството да дойдат точно с отговорността за отглеждане на дете, изнервеност покрай грижата, недоспиването, различни идеи за възпитаване. Често хората усещат, че приносът им не е равностоен и се дразнят. Не очаквай, че ако си направите дете по договорка, другата страна ще стане безгласна буква и няма да ти се бърка по никакъв начин.

# 46
Няма лошо да искаш дете без връзка. Обаче ако съвсем не искаш никакви проблеми и да те тормози жена, наистина за теб ще е по-добре да се обърнеш към сурогатното майчинство или осиновяване. И се грижи сам за детето. Често се случва голяма част от проблемите и мрънкните в семейството да дойдат точно с отговорността за отглеждане на дете, изнервеност покрай грижата, недоспиването, различни идеи за възпитаване. Често хората усещат, че приносът им не е равностоен и се дразнят. Не очаквай, че ако си направите дете по договорка, другата страна ще стане безгласна буква и няма да ти се бърка по никакъв начин.

Съгласен съм! това е вярно!
То на там върви, да ви призная! Вярно е, че ще си платя, но това е такса спокойствие до някаква степен!

# 47
Пич, тая работа няма да стане. Това, което пишеш е приложимо за хора, които не се обичат пламенно, но се уважават, разбират и могат да карат заедно без някакви бурни страсти и чупене на кревата. При тебе обаче като те чета няма да се получи, сам си отговори на въпроса какво точно искаш и не искаш в едни такива отношения? Ако си представяш живот под един покрив с жена като съквартиранти, и ти да си развяваш байряка както си искаш, просто няма да стане. Раждането на дете и съвместното му отглеждане вече поставя отношенията ви на друго ниво, със или без любов и страст, ще е нужна силна връзка между двамата, за да може да се понасяте. Щото тя да дундурка бебе цял ден оповръщана, недоспала, изнервена и ти да се върнеш и да очакваш спокойствие и никой да не те занимава, бедна ти е фантазията какво всъщност ще получиш.

# 48
Семейство тип Роналдо .
Детето не е вещ,нито собственост.Авторе гледал ли си бебе от първата му глътка въздух?Не е само сладко бебче,а голяма отговорност.Двамата родители когато се обичат,създават супер екип за отглеждане на дете.И все пак ,то не е животно да го храниш,поиш,извеждаш и бършеш акото.Детето има нужда от стабилна среда ,може да я създаде и сам родител,но в приятелски кръг ,с други връзки и т.н. е сложно .Според мен поне.

# 49
Мисля, че доста идеализираш идеята за приятели с деца.
Ние например с мъжа ми сме най-близките си приятели. Това не ни пречи на интимните отношения. А жената ще ти мрънка, особено ако живееш с нея на едно място. Точно битовизмите винаги създават дрязги между хората, които живеят на едно място, независимо дали имат интимна връзка или не.

Рф22, малко попресоли манджата по гледането на бебе. Не всички пресни майки са рошави, оповръщани и недоспали. Кой както си го направи е ситуацията. Но идеята е вярна.

# 50
  • Тра-ла-ла
Горкото дете...сигурно ще го учиш на всички евро*ейски ценности + веганство от първия залък. Реално ще създадеш същия продукт като себе си и ще го възпиташ в същия страх от връзки и семейства. Това е егоизъм

# 51
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Крайно съм разочарован от закърнялото ви мислене!

Мислите типично по български.

Маса народ около мен имат деца от 2-3 ма души (повечето разведени , които си гледат децата , но правят и нови със новите си половинки)

Малко съжалявам , че посегнах да направя такава тема тук.

Сигурен съм, че сте прекрасни хора, но явно на тази тема....никога няма да бъда разбран!

Ама то хич не е нужно ние да те разбираме Grinning
Намираш си една мома, дето мисли като теб и действате.
Само че имай предвид - мисли сега, ама не я знаеш какво ще мисли утре.
То колкото и да си мислиш, е и ти си константа - и за себе си не можеш да гарантираш.
Освен това не знаеш дали в някакъв следващ момент някой от вас, или и двамата - няма да
пощръклее от любов по някой друг. Тогава всичката тая псевдоуравновесеност и разумна липса на емоции
ще отиде на кино, най-малкото защото тези трети човеци най-вероятно няма да са на вашия акъл и ще настане един миш-маш, от който ще страда детето.
Да, знам колко цветно и безпроблемно се описват разни такива истории, идващи от земи с незакостенели като нас човеци. И аз слушах как всичко е окей в едно семейство, дето бащата на децата се превърна във втора майка,
ама после се оказа, че въпреки всичко не е толкова лесно, въпреки цялата им модерност.

# 52
Пич, тая работа няма да стане. Това, което пишеш е приложимо за хора, които не се обичат пламенно, но се уважават, разбират и могат да карат заедно без някакви бурни страсти и чупене на кревата. При тебе обаче като те чета няма да се получи, сам си отговори на въпроса какво точно искаш и не искаш в едни такива отношения? Ако си представяш живот под един покрив с жена като съквартиранти, и ти да си развяваш байряка както си искаш, просто няма да стане. Раждането на дете и съвместното му отглеждане вече поставя отношенията ви на друго ниво, със или без любов и страст, ще е нужна силна връзка между двамата, за да може да се понасяте. Щото тя да дундурка бебе цял ден оповръщана, недоспала, изнервена и ти да се върнеш и да очакваш спокойствие и никой да не те занимава, бедна ти е фантазията какво всъщност ще получиш.

Аз си го представях гледането да е под друг формат: да си разпределим равномерно времето за гледане и ако днес тя е оповръщана , то утре аз да съм и така(разбира се под различни покриви)....но пак, българина критикува без да знае цялото инфо.

# 53
Да бе, тя жената хич няма ти врънка на главата. Само вземи детето, разболей го един път само и ела та гледай.

Има една философия, на която все още не е даден отговор.
Ако детето падне в гората, без да разбере майката, паднало ли е детето? Rolling Eyes

# 54
Ама то не е котка да го разнасяте.Децата обичат рутината ,смяна на места,режими и хора ги изнервя в бебешка възраст.В детска става и по-зле.
Чист егоизъм.Искам дете и толкоз.

# 55
Да бе, тя жената хич няма ти врънка на главата. Само вземи детето, разболей го един път само и ела та гледай.

Има една философия, на която все още не е даден отговор.
Ако детето падне в гората, без да разбере майката, паднало ли е детето? Rolling Eyes
Паднало е, защото е субект. Философският пример беше с дървото.

Аз си го представях гледането да е под друг формат: да си разпределим равномерно времето за гледане и ако днес тя е оповръщана , то утре аз да съм и така(разбира се под различни покриви)....но пак, българина критикува без да знае цялото инфо.

А майчинството как ще си го разделите? Два дена тя ще е в майчинство, два дена ти?

# 56
Бобче, той не иска дете. Иска да секси, без да се обвързва, а наборките му вече се замислят за дете. Мисли си, че с тази претоплена от 1345та философия ще отстреля три заека - ем секс, ем без отговорност, ем на село родата традиционалисти доволни с внуче.
Абе успех му пожелавам на момчето Simple Smile Дано поне е бърсал миризлива повърната котешка козина от пода, може да му е в плюс, докато дрехите му са оповръщани от бебе.

# 57
Искам наследник , който да го поделя с жена и да го гледаме без тъпия формат на семейство...
ScreamScreamScream Щом вече и младите българи разсъждават така, промиването на мозъци е много напреднало в световен мащаб. Тъжно, много тъжно... Cry

# 58
Нарциса,според мен иска да си начеше крастата ,без да осъзнае каква щета ще причини.
И да попитам само ,понеже не ги разбирам,как се прави дете с приятел?Нещо такова ли е-идвай ,днес съм в овулация .Или са редовни сексове цял месец и когато стане?

# 59
Е... Че тя кат отгледа детето в ревло-безсънния период, ти за кво си й? Да преместиш скрина с бебешките дрешки?

Общи условия

Активация на акаунт