Лидл 154 - Августовска жежка

• 114 247
  • 2 160
  •   2
Отговори
# 750
  • София
Имам следното питане : горното бебе е момче, а долното момиче или и двете са момичета?

# 751
  • На изток от Ада
По цветовете са за момичета...

# 752
😍Кои са тези? Напълнила съм се с неотворени кутии бонбони вкъщи, човек ще каже, че съм колекционер. 🙄
От тазседмичната брошура. Мисля, че бяха 4,65 , кутията е 250 гр

Лидл продават отдавна по-евтина версия на Афтър ейт, така че и това е добра идея.

# 753
  • Сливен
Кексчетата,които приличат на Барни къде стоят.Гледах при кроасаните,където са Барни,няма,при бисквитите също няма.

# 754
  • Бургас
По повод сметаната, сетих се да питам- намирате ли някаква разлика във вкуса на английския сладолед,  защото са сменили рецептата му (така и не купих от сегашната партида, само гледах състава на кутията и че е посочена сметаната 12% пълномаслена (или нещо подобно пише) и 6% корнуолска)…?🤔
Ето снимка на състава на предишния:

Определено не ни допада този път и съжалих за покупката. Липсва кремообразността и стои като кристализирал леко, доста твърд и труден за сервиране. Не е толкова ароматен и сладост почти няма. Топи се също някак странно и става  от твърд течен без да я има фазата "крем". Ето пълния състав:
Скрит текст:

# 755
И що са му бутали състава...с каква цел?
Не разбирам...

# 756
  • Бургас
Логиката лидълска често е неведома и несхващаема...

# 757
  • София
Много ни хареса Чили кон карне в доза от 800 г. Чудесна бърза вечеря ни осигури, а за десерт сочно и много сладко манго, което беше на - 50%.

# 758
И ние изядохме нам си колко манго, вчера беше на 1.20 при нас.
Намалили са изостаналите душ гелове и балсами от онази кафява серия на 3.50. Аз уж не го харесвах много душ гела с макадамия, но забелязах, че все към него посягам в банята, та си взех още един, а днес и този с бадемово масло:

# 759
Аз пък днес грабнах мляко с ориз с -30% на 0,69. И картофените крокети, които всички вкъщи много харесаха. Първият пакет замина още от тавата. Геврекът също много го харесахме.
Загледах едни вафли в кутия на Tastino. Какво ще кажете за тях? Биват ли?

# 760
  • Велико Търново
И аз днес минах с малкия и големия. Единия в бебешка та си количка, другия буташе мини пазар ска количка, аз бутах в правилната посока и двамата и всички ми даваха път!!! Само да имаше какво да взема... Всичко беше обрано. Накрая излязох с пакет желирани бонбони, банани и бутилка вино.... Дори не почувствах срам Simple Smile

# 761
  • софия
Има ли още някъде от зеления слънцезащитен за тяло? Ще ми трябва.
За мен се оказа отлично попадение (30 фактор). За първа година не почервенях, а съм ползвала какви ли не прехвалени.

# 762
И що са му бутали състава...с каква цел?
Не разбирам...

Не е трудно за разбиране...Най-просто казано- с икономическа цел!
Няма как да се държат цени от времето на Бай Тошо в днешни дни при условие, че има такава висока инфлация...
Всеки иска всичко да е в красива и функционална опаковка, да граби плодове и зеленчуци и да ги подмята, да си оставя пакета с кайма където му падне, щото го мързи да го върне в хладилната витрина дето е стоял и какво му пука, че ще се развали.....Свръхконсумацията отделно повишава цените на стоките...А като се замисли човек колко от вас имат нужда от всичката храна дето купуват?!За техниката пък да не говорим...всякакви безмислени ел. уреди дето след няколко ползвания омръзват или решиме, че нещо ни трябва, ползваме го и го връщаме позовавайки се на правилото, че негово величество клиента е номер едно.
Да, ама не....Всички тези "удоволствия" си имат цена и от нея няма как да се избяга....Все повече боклуци ще ядем поради тези и други причини....

# 763
Е как..сега аз ли съм виновна за сменения състав на сладоледа...ег@ти Joy
Ми хубу..все тая.

Аз пръскам с жълтия 50 фактор и никога не изгаряме. Но си трябва пръскане. Не веднъж, а редовно...грам не се зачервихме, а вке на открито бяхме.

# 764
Направо е изумително как са докарали по-твърда и водна консистенция при завишено съдържание на мазнини. .. Всъщност не са ли написали някъде по кутията, че това е вече кето сладолед 😃, това би им дало основание да вдигнат цената. Макар че с тази захар и глюкозен сироп в състава...

Pppqqq или някой друг с карамелените бонбони - много бих искала да погледна съдържанието и хранителната таблица, за да знам дали да ходя да ги купувам утре. Ако някой има възможност, нека снима.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 22:28 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт