Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 957
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 620
Един ваксиниран ме нападна в Била, спомням си, че наскоро четох тук за агресивно поведение от страна на ваксинирана жена в Лидл. Това да не е някакъв страничен ефект?
Пуснах тема с подробностите, но подозирам, че админите ще я изтрият...

# 1 621
  • софия
Някоя от вас скоро да в виждала розов тоник? Втора седмица положението е такова

Днес купих от магазина на Халите.

# 1 622
Заквасената сметана на Родна стряха от Калипетрово в постоянния асортимент ли е ?

# 1 623
  • в сърцата на децата <3
Долче, ако ти е мерак съда за водна баня и не ти е твърде далече - виж на Скобелева, там почти винаги има от хубавите неща 😁

Лейдис, дървените дръжки със стъчащи фини трески са от чам. Той е мек и колкото и да се омаслява и шкури - все ще щръква. По тази причина не се полза за дъски и прибори... Иначе техниката е шкурене, омасляване, шкурене, омасляване. И абсолютно НИКАКВО миене в съдомиялна! Но пак резултатите ще са съмнителни... Най-добре е да се омасли с ленено масло, слънчогледовото гранясва. В никакъв, повтарям никакъв случай не се лакират дървени прибори и съдове, които ще са в досег с храна! Друг съвет, който знам, че не е лесно изпълним поради финансовото му естество - купете си по една хубава букова дъска от цяла талпа - при правилна експлоатация на практика е вечна. Лепилата, с които се работят дървесините не са безопасни.

# 1 624
Pppqqq, с теб сме на една вълна. Дали ще има ваксинационен пункт и пред Лидл, прочетох новата приумица. Там също ще има ваучери, за любителите на ваучери и ако не са се минали да се ваксинират вече без да им се заплати. Grin

# 1 625
Чавапчетата ни харесаха. Може пак да взема.

# 1 626
  • Пловдив
Ай, ай..оттекоха при мен прИмоциите тогаз Grinning  Ще ударят на камък

# 1 627
Как ви нападат ваксинираните, какво правят? 🙄 Не го разбирам това...
Да ви кажа, след омасляване без шкурка се позагладиха треските почти напълно...засега 😁 Дървото стана лъскавко. Обаче омаслих с лидълския био зехтин- ако има значение 😃

# 1 628
Хайде пак - аз не съм нарочила ваксиниран, че е агресивен, а той самият твърдеше, че е ваксиниран и се държа нападателно. Може и да не е бил ваксиниран, не ми е показал сертификат.
И това не е единичен случай.
Въпросът е, че това се  използва като оправдание за нагло поведение.

# 1 629
  • в сърцата на децата <3
Намазала си го, не си го омаслила 😆 Омаслява се с определени масла заради големината на молекулите и разстоянието между дървесните нишки. Когато мазнината е с по-големи молекули от това разстояние, само мажеш отгоре. Временно ще е замазано, даже повърхностно може да попие в рошавото. В края на краищата ако нищо не се получи винаги можеш да вземеш от първата железария една термо шлаухка, да я застопориш отгоре и да ползваш шпатулата само за студено приготвяне.

# 1 630
Питам просто какво се случи с ваксинирания, не твърдя, че някой някого е нарочил...🙂
Snow Angel, важното е да ми върши работа и да не е грапаво 😃 Ще видим как ще се държи по-нататък...

# 1 631
Ето, пуснах тема (модератор е сменил заглавието): https://www.bg-mamma.com/?topic=1362904.msg43359739#msg43359739

# 1 632
Долче, за какво използваш Пепковата шпатула?

# 1 633
Долче, за какво използваш Пепковата шпатула?

За хоби - шкури си я, търка си я, омознява я, лакира я Stuck Out Tongue Closed Eyes
Играе си де...

# 1 634
Някоя от вас скоро да в виждала розов тоник?

Във Ф е на същата цена

Общи условия

Активация на акаунт