Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 804
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 920
Ако има някой от Плевен, на който магазина в Сторго му е близо. Да поясня, че промоцията е от 30.08.

# 1 921
  • Sofia
Ако има някой от Плевен, на който магазина в Сторго му е близо. Да поясня, че промоцията е от 30.08.
...
От тия намаления никога не съм видяла нещата от 20лв, все само някакви дрешоля накуп...

Аз се каня да мръдна на шляй пазар... ще взема нахут де, кис. мляко Железница и ще се помотая, да видим какъв заек ще изскочи...  А!  Може и гроздето без семки да взема за любимата ни пица с грозде и сирене.

# 1 922
Долче, в Била има пластика и като я вадих (новите, предишните ги подмениха и пак са безплатни) имаше рождена дата да въведеш, може би автоматично оттам. Рядко и там пазарувам, не ми е близо, но ето...имам някакъв бонус. Че в Лидл правя и големи сметки, пак ходех не много често но поне седмично минавах по един-два пъти и..йок, нищо. Нямам приложението, трябва телефона да си сменя, еми..няма да го направя заради тях.
Точно затова писах каква е разликата и такива като мен го отчитат примерно. Дори предпочитам отстъпката от 10% на сметката, която ще направя следващия път и спестя пари за нещо по мой вкус,  вместо да ми дават вафли, бонбони и т.н. Но пък пак е някакъв знак на внимание, но не за всички се разбира. Обаче в Била е за всички, ето ти съпоставяне. Печели Била по точки така поставени двете вериги.
От Била имах за рождения ден и на мейла пратен ваучер, и друг при пазаруване, та даже два бяха там. Тия проценти мисля че са само за ненамалени стоки, за в промоция не вАжат.
А в Лидл може и да им имам приложението, ама не ме уважиха ни за рождения ми ден, ни за именния тия дни. Язък че се бият в гърдите та чак и в брошурата си го бяха писали, ама то в тия техните брошури явно всичкото им е - я има, я няма Grinning
И не е въпросът изобщо в намалението, аз май и тия в Била не ползвах кой знае колко, в Лидл също почти никога примерно купони от скреч не са били за нещо дето купувам. Пазарувам предимно за един човек, та колко да напазарувам... Но е факт че в Лидл взех да ходя все по-рядко  и то за неща за които нямам алтернатива от другаде да ги купя, а ми е на 15 минути пеша от къщи. За брошурите все по-рядко ми се занимава да ходя, като отивам за нещо и то предимно свършило или хич не им го докарали, сега чета че и на много от редовните продукти качеството не е същото вече, ами то няма смисъл просто.

# 1 923
Кефът на управителя, Тета, не се спомена, а го споменах аз Wink , защото се разиграва пред очите ми на няколко пъти. Брадичката пък ни разказа за кефа на Цочето, който също не е по писаните правила на организацията, но който има предпочитание, време и нерви да го играе Дон Кихот, да го прави. Аз се попреместих към други вериги, без да изключвам Лидл за каквото ме устройва. Това е просто магазин, все пак, няма да си осмислям живота като провеждам постоянни битки за справедливост в него.

# 1 924
Аз помислих че са сменили правилата и политиката, след твоето изказване за кефа на управител.

Влязах в сайта, видях че няма такава промяна.

И постнах скрийншот, за да не се бъркат и други.

Непознаващи правилата служители има във всички вериги. Това не е основание за оплюване на веригата обаче.

Лидл ви дава свобода да връщате всичко, което не отговаря на вашите очаквания...нещо, което другите не дават..Grinning

Никога не съм харесвала мрънкането. Или правиш нещо, или не мрънкаш.
Това не към теб.

# 1 925
Не знам защо си се объркала. Повечето от другите във форума със сигурност не са се объркали, че са сменени правилата. Simple Smile Има общ спад в нивото на обслужавне, това ни е впечатлението на повечето. И нямам никакво намерение да размахвам закони, правилници и регламенти на всяка крачка, докато пазарувам. Различни служители на различни позиции и от различни филиали ми правят много лошо впечатление. А не беше така преди време. Другите споделят аналогични истории. А това вече е стандарт на веригата и тя сама "плюва" себе си. Жалко. Най-вече за тях.

# 1 926
Здравейте , нищо не пише за дъските за гладене,дървен или метален плот,има ли различни височини.Някой от някъде има ли информация?

# 1 927
Хапнахме си пиленцето ние, много ни хареса!
Обаче от дребните сладки в пакет XXL изобщо не сме очаровани. 🤦♀

# 1 928
Виж ти, преди срокът за връщане на хранителни беше един месец (естествено, с изключение на малотрайните стоки), а сега е до срока на изтичане. 🙂 Съответно, ако им се занесе вмирисано пиле със срок на годност още няколко дни, няма да откажат да върнат пари. Многократно съм ставала свидетел как на съседна каса предлагат на някой да си замени хранителна срока, защото има нещо по опаковката (дребни неща за които в друга верига въобще касиер няма да те пита и да предлага). Доколко разбирам, Брадата не е върнала пилето, а само се е оплакала. Предполагам, че в случая ако просто се бяха извинили и казали, че ще направят проверка на съответната партида, щеше да е ок. Но те казват, че едва ли не тя не знае как да занесе месото до тях и как да го съхранява...
Скрит текст:
За протокола, почти никога не съм връщала хранителни стоки които са си в добър вид. Веднъж преди години връщах ориз 100% начупени зърна 😄- бяха ми го купили вместо друг вид ориз, върнах го, взех 2 пъти по-скъп ориз. Може би още 1-2 пъти ми се е случвало да връщам храна и пак е било нещо купено от друг член на семейството (не помня какво точно, но не беше стока която се разваля бързо, а беше нещо на някаква висока цена купено вместо акционен продукт).

# 1 929
А, Тет, аз съм доволна от отговора. Всъщност и за това им писах, да обърнат внимание на служителите.
Вярно, че има спад в нивото на обслужване, но за мен все още са верига номер 1, и се надявам да останат такива и за в бъдеще.
По другите вериги положението не е на същото ниво, а някъде е трагично.

# 1 930
  • Sofia
И за мен Лидл си е номер 1,  недостатъците му са повсеместни, но преимуществата не, пък и на мен ми е най-близо от всички други.
От шляй пазара си взех мащерка (саксия), да я видим колко ще оцелее.
На щерката - гел химикалки 30 цвята, чертожния комплект и един комплект четки.
Иначе нахут, кис. мляко Железница, най-малката тиква, която имаше, тъмни тиквички (бейби) за любимата ни паста и грозде без семки  и две маски за лице забърсах.

# 1 931
В квартала, в който живея, направиха много хубави Била и Фантастико, изключително богат асортимент, а персоналът се справя чудесно на този етап и Лидл са в позиция на догонващи, както като асортимент, така и като ниво на обслужване. Братчето Кауфланд също показва сериозен напредък. За напълно идентични продукти, май пастет Аргета и филета взимах от тях последно, доста по-ниски цени от лидлските промоционални, обслужването топ, лично ме водиха да търсим артикул, каси на самообслужване. Естествено, в Лидл има и стоки без аналог или ми харесват повече от аналозите им.

# 1 932
...
От тия намаления никога не съм видяла нещата от 20лв, все само някакви дрешоля накуп...

Аз се каня да мръдна на шляй пазар... ще взема нахут де, кис. мляко Железница и ще се помотая, да видим какъв заек ще изскочи...  А!  Може и гроздето без семки да взема за любимата ни пица с грозде и сирене.

Разграбват се от предния ден 30 мин преди да затворят магазина Simple Smile

# 1 933
Като политика - това да можеш да върнеш ВСИЧКО, това не се е променило!
И това му е най-хубавото на лидл, за мен.

Постоянно в темата се пита мога ли да върна гащи, шевна машина и т.н..и постоянно се пише да, можеш. И ни един не е писал че е отишъл и не са му върнали парите . Нито един!

Соул, не, не зависи от управител дали може да върнеш стока и да ти върнат парите. Зависи единствено от клиента..дали ще отиде до там да го върне. Не е отишъл...не са му дали парите. Отишъл е - върнали са му ги.
Дори стана ясно че може и да не се носи пилето Joy

То като във вица, дето един 10г се молил на Господ да спечели от тотото. Накрая Той не издържал да слуша едно и също, и казал на човечеца:
-Ми пусни си фиш бе!!...
Joy

Имат много трески лидл, но въпреки това, си остават предпочитан за мен магазин, поради горната политика.Grinning

Отиваме и ние след малко на тежък лидлски пазар Joy

# 1 934
Тета, много обичаш да си похлупак, но не винаги си права, бъди зряла и го приеми. Носих стока за рекламация, управителката с пищене оповести, че няма да приеме рекламацията, защото са минали трите месеца. Естествено, че си упражних правата, но след допълнителни усилия и загуба на време. В друг филиал управител отказа да му върна уред, били минали 80 дни, хайде и там обяснения и загуба на време. Има и още примери и по-лошото е, че виждам, че и при други хора е така. Това Е стандарт, превърне ли се в масова практика. В Кауфланд нямам подобни проблеми от много време. А също и в Била връщах хранителен един път без циркове. Сега дано ти е станало по-ясно, че на мен вече ми идва досадно и не бих продължила. Колкото - толкова. ✌ И да, попадала съм и на съвестни служители, за който не се сеща.

Общи условия

Активация на акаунт