Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 939
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Аз и на ендокринолог съм ходила и на гинеколог и всички казват,че кръвната захар е проблема за пъпките ми.Но кръвната захар ми е наред,но имам инсулинова резистентност.И като го кажа и те:ами ето го проблема. За който не знае,при инс рез пак не трябва захар да ядеш(не,че не хапвам), но имам съмнение,че шоколада независимо дали черен или млечен провокира появата на пъпки,които при мен стоят с месеци.Но ето миналата седмица след като се събудих във вид,който само маската ,която носим сега ме спасяваше от гледката,скъпо,нескъпо си взех EFFACLAR
УЛТРАКОНЦЕНТРИРАН СЕРУМ
ЕЖЕДНЕВЕН ПИЛИНГ ПРОТИВ НЕСЪВЪРШЕНСТВА  на la rosh posey(изпробвала съм го и преди).Туширах пъпките през един два часа(против препоръчителната доза два пъти на ден) и на другия ден:О,чудо! Пъпките завехнали и не пречи изобщо на изгледа ми,ако се маскират с фондьо тен,изобщо нямаше да личат.Горещо препоръчвам отново този серум. И все пак пъпките след време отново се появяват, то си е до оргазъм.

# 211
При мен ислязоха
FSH 6.27
LH 2.87
Но чак другия понеделник имам час

# 212
Трябват още изследвания и преглед, не стоят добре тези резултати.

За шоколада и пъпките - мазнините в него могат да провокират много по-бурна реакция от захарта.

# 213
Аз диета в момента не спазвам, само пържено избягвам. Но преди като съм спазвала не съм забелязала промяна. 😕
Това са пълните изследвания

# 214
Момичета, а третия ден от цикъла как се дефинира фол.фаза или лут.фаза, за да знаем какво да гледаме после при резултатите?

# 215
Ренирен, на кой ден от цикъла са пускани тези изследвания?

Questar, трети ден е фоликулярната фаза - тогава се образува фоликулът, който при овулация се пука и пуска яйцеклетката. След овулацията е лутеалната фаза - втората част на цикъла.

# 216
Ренирен, на кой ден от цикъла са пускани тези изследвания?

Трети или четвърти..

# 217
LH е твърде нисък, но си пусни изследванията в темата за хормони, ако не можеш да чакаш до прегледа - Денис ще те ориентира какво може да е.

# 218
Момичета,вижте какво намерих във форума..беше като рекламна тема на спонсора Eucerin DermoPure Серум с тройно действие x40 мл.Като гледам е комбинация от матиращия крем на eucerin с фактор и серума за който писах по- рано за премахване на петна и пъпки.Като цена излиза по-евтин от двата продукта по отделно.Като ми свърши серума ще го пробвам.

# 219
Момичета,вижте какво намерих във форума..беше като рекламна тема на спонсора Eucerin DermoPure Серум с тройно действие x40 мл.Като гледам е комбинация от матиращия крем на eucerin с фактор и серума за който писах по- рано за премахване на петна и пъпки.Като цена излиза по-евтин от двата продукта по отделно.Като ми свърши серума ще го пробвам.

И аз го гледах него, че искам да си сменя нощния серум, а съм много доволна от витамин ц бустера им.

# 220
Здравейте, някой може ли да ми помогне...от няколко месеца ми се появиха много затворени комедони(бели) по бузите. Приемам съвети за методи, козметика за премахването им.

# 221
На дъщеря ми акнето се влоши. Основно е концентрирано в върху долната челюст. Явно се съчетаха хормонални промени по време на цикъла, спад в имунитета и лепване на някакъв вирус, защото и се появиха и херпеси по устата и лимфните възли под брадичката и се подуха. Изписаха ни антибиотик Азотромицин... Не виждам подобрение от него, но пък зверски и се зачерви кожата на лицето сякаш е изгоряла на слънце. Някакъв ужас е. Никога не сме пускали хормони или някакви други изследвания. Май ще трябва, но съвсем не съм наясно. Ходи лятото на гинеколог, той не каза да има нещо смущаващо и притеснително.
Къде бихте ми препоръчали да я заведа на специалист? На дерматолог или друг...? Бихте ли препоръчали име? Докато ходеше на козметични процедури всичко беше добре, въпреки че тогава след първата лимфните и възли за първи път реагираха... След това кожата и се успокои и изчисти за доста време, но лятото изцяло спря / болезнено и е и явно си намираше причина да не ходи/ и нещата се завърнаха, но поне са основно по брадичката и около устата, но пък се появиха една две и на челото, където не е имала. Знам, чи при нас е по наследство от баща й. Той е имал такова тежко акне, но не мога да се примиря. Лошото е, че не иска да се ограничи в храната, тя и без това е слаба и висока и аз не мога да я карам да спира хранителни продукти и групи защото съвсем ще отслабне. 

# 222
wiwala75, направете задължително изследване на щитовидната жлеза, като включите и ехограф. Пълни кръвни изследвания също. Ще се види проблемът, със сигурност.

Не я поглагайте на диети, нека просто да се храни предимно с готвена домашна храна, а да не наблага на чипсове, снаксове, шоколади, сладкиши и т.н. Да намали газираното също.

А и други две неща, които ми изникват в съзнанието като евентуален "причинител" - сливиците й как са, премахнати ли са, имала ли е възпаление в детските й години. Забелязалили ли сте кожата й да реагира, било то откъм храна, било от от препарати, козметика и други вещества?

Ще намерите решение, но задължително направете изследванията.

# 223
Момичета, излезе ми една подкожна големичка пъпка на лицето. Не може да се изтиска. Дори козметик сигурно би казал, че не узряла.
Но с какво бих могла да я мажа?

# 224
С локалния гел на Здраве. Или с масло от чаено дърво, ако пъпката не е близо до очите.

Относно здравословното хранене и теглото - човек не отслабва заради отхвърлянето на храни, които му вредят. Отслабва, само ако има излишно тегло. Ако яде голямо количество зеленчуци и плодове примерно, няма никакъв шанс да отслабне, защото те изобилстват от въглехидрати. Може да отслабне, ако рязко ограничи количествата при добър разход. Няма как да стане само защото не яде кашкавал, примерно. На негово място влиза друга храна.

Общи условия

Активация на акаунт