Против акне/пъпки по лицето 13

• 69 864
  • 743
  •   2
Отговори
# 105
Ами не знам от кой град сте, най-добре проучете добре, може и  в интернет да потърсите мнения, има и клиники в които извършват такива процедури, най-добре потърсете в интернет

# 106
Някой трябва да й обясни, че акнето не е само козметичен проблем, това е проблем на вътрешното здраве на тялото. Ако не иска да яде зеленчуци и плодове, сервирайте сурови супи и плодови кремове, торти и бонбони. Поинтересувайте се от суровоядните програми. Храната трябва да е вкусна, не мъчение за каквото хората мислят диетите. Правете вие чипсове, печени и от зеленчуци. Сладоледи също може да се правят вкъщи по подходящи рецепти. Не става с вечно въздържание, трябва да се намерят алтернативи на вредните храни.

# 107
Ами не знам от кой град сте, най-добре проучете добре, може и  в интернет да потърсите мнения, има и клиники в които извършват такива процедури, най-добре потърсете в интернет

В София сме, ще потърся - но бих се радвала да споделите, ако имате конкретни предвид.

Относно разговорите - всичко приключва с “това е моето тяло, ще правя с него каквото си поискам”

За храната - тези неща минаваха до преди тийн възрастта за съжаление. От тогава всичко е бунт и контра.
Понякога успявам да пробутам берита, праскови, грозде пъпеш, таратор, капрезе - не е като съвсем да не яде, но излезе ли с приятели се започва джънка.

# 108
Вероятно е период. Да, тялото е нейно, но ако го разрушава системно, то ще започне да прави с нея каквото си поиска, а не тя с него. Хубаво е някой да й каже това, но от родител няма да го приеме на този етап.

# 109
  • в страната на чудесата
Аз ползвам за почистване веднъж месечно козметичката на меджик лайн Мария или Филиана Балева Студуо леда. В момента мие с някакво чаено дърво веднъж дневно, сутрин маже Т зОната със себиум глобал, а вечер в акне аут БП 5%. Резултатът е добър. Той не пипа, аз едва се сдържам Simple Smile
Яде джънк, не е като да не пипва.

# 110
Много съм доволна от маска със желатин-маха черни точки и матира кожата, да не е много мазна. Веднъж седмично обърквам лицето с таблетка аспирин, става хубав пилинг

# 111
Здравейте, включвам се в темата и аз с същия проблем акне след като ми направиха топла кола маска на лицето ми се напални цялото лице на места с доста ситни а други доста големи пъпки
Да днес минах от близката аптека и си взех комплекта който ми препоръча ха на акне оут... Да въпроса ми е дали някой е ползвал и отзиви за продукта моля и някой с помощ с други съвети ще ви сам благодарна

# 112
Здравейте, включвам се в темата и аз с същия проблем акне след като ми направиха топла кола маска на лицето ми се напални цялото лице на места с доста ситни а други доста големи пъпки
Да днес минах от близката аптека и си взех комплекта който ми препоръча ха на акне оут... Да въпроса ми е дали някой е ползвал и отзиви за продукта моля и някой с помощ с други съвети ще ви сам благодарна

Ползвам крема от същата серия -води се активен крем. При мен повлия добре на пъпките, завяхнаха за няколко дни. Зверски ми изсуши кожата. А тя е доста мазна ппр. Сега го спрях и мажа само хидратация, че ми се лющи лицето.

# 113

Използвах тоника. Имаше някакъв ефект, но беше минимален. Не останах доволна.

# 114
Кола маската май не е добра опция за епилиране на лице. И аз съм забелязвала възпаляване и избиване на пъпки след почистване с лентички. Просто е неизбежно кожата да не пламне след подобно нещо. То буквално всяка пора, откъдето е изтръгнат космения фоликул може да се възпали и да се образуват пъпки.

# 115
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място за моят въпрос, но все пак искам да ви попитам.. ползвали ли сте продукти на марката Revox? И ако сте ползвали доволни ли сте?
Имам доста червени петна от пъпки и съм се насочила към тези продукти:

# 116
Ревокс са имитация на ТО. Продуктите са почти еднакви - съставът и цените са сходни.

# 117
Акне аут лосионът ми е помагал за завяхването на пъпки и доста изсушава кожата защото е на спиртна основа. Има ниацинамид в него, който явно в комбинация със спирт ми се отрази по-добре.
За тинейджърката ако уговорите среща с дерматолог може да подейства както мотивиращо, така и потискащо. На мен повечето дерматолози са ми обяснявали как не правя нещата както трябва-почистване, козметика и т.н., но и също са ми казвали, че  може и така да си живея цял живот с акнеична кожа.

# 118
Момичета, дали бензоил пероксид може да се комбинира с Мадекасол?

# 119
Това за акнето за цял живот може и да е вярно. Или поне до менопауза, пенсионерки с акне не съм виждала, но 50-годишни - да. Ако човек иска да се отърве, трябва да намери причината за акнето и да я отстрани. Само с мазане не съм чула някой да е постигнал траен резултат. Евентуално ако нещо се промени в организма, било след раждане, след операция или по друг начин. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт