С какво ви дразнят свекървите? – 130

• 29 793
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
  • при късмета
Първо, по унаследяването няма нищо нередно и не е никак фрапиращо, напротив.
Второ, сега излиза, че все пак виждат детето, макар и трудно. Това не изглеждаше така в предишните постове.
Трето, сега не знаеш кой какво казал на детето, назад знаеше, че на детето не е казано кой е баща му.
Малко ли ти се струват противоречията?

# 331
Ма ко , Афродита се вълнуваше с Уишмастърова дали са казали на детето кой е баща му .
По унаследяването спорове няма и никога не е имало. Те не са казали дума, че трябва да е нещо друго.  И все пак човек си го гложди вероятно, че градено от теб се ползва от друг, който изличава спомена дори за отишлия си.
Тегаво е да висиш пред училище , детска градина , да се молиш да видиш внука си. Това съм го виждала с очите си.
Афродита , а ти освен да се заяждаш по темите , друго от теб няма. Свекърва имаш ли , не си я споменавала  ни с добро, ни със зло ,  спамиш си тук , както винаги.

# 332
  • Варна
Свекърите си имат и жилище, и пари . Признават , разбира се правото на личен живот на снахата. Проблемът им беше, както писах, че им се правят спънки да си виждат внука. Той дори не знаеше , че баща му не е мъжът на майка му.
  Доста широкоскроен трябва да си , за да зачеркнеш правото  на памет на детето си. Апартаментът е просто нюанс в историята.
Анонимна, разясни им за човешките взаимоотношения.Могат да заведат дело, за срещи с внука, но няма да го направят. Не биха изгонили снахата, дори имота да е тяхна собственост.

# 333
По унаследяването спорове няма и никога не е имало. Те не са казали дума, че трябва да е нещо друго.
Тогава защо първият ти пост беше страшката за апартамента?

# 334
По унаследяването спорове няма и никога не е имало. Те не са казали дума, че трябва да е нещо друго.
Тогава защо първият ти пост беше страшката за апартамента?
Писах вече , разговорът тук беше за апартаменти. И за някои друго важно, страшно нещо явно няма.

# 335
  • при късмета

Анонимна, разясни им за човешките взаимоотношения.Могат да заведат дело, за срещи с внука, но няма да го направят. Не биха изгонили снахата, дори имота да е тяхна собственост.
Не е тяхна собственост, чети. Изясни се това вече, а ти както винаги си измисляш нещо, което никой, никъде не е написал

Анонимна, аз теб питах, не съм се месила във въпросите на Афродита към Уиш. Още преди 2 страници. И като дума не е ставало за имота, защо според теб е фрапиращ случай? Собствеността на имота ли само е паметта на сина им?
Нямам свекърва. Имам зълва на нейно място, чиито номера са по-зле и от свекървенски, понастоящем сме се справили с нея. Ти ли издаваш разрешенията за писане в темата и определяш кой може да пише и кой спами? Задължително ли трябва да имаш за да си наясно с имотни въпроси? Защото и ти не пишеш за своята и изобщо има ли я, няма ли я, клюкариш за чужди свекърви

# 336
  • София
Аааа, снаха не е същото. Защото мъжът може да отсвири сестра си, но майка някак е по-трудно.
Сестрата ти е равнопоставена, докато мама....

# 337
  • София
Ма ко , Афродита се вълнуваше с Уишмастърова дали са казали на детето кой е баща му .
По унаследяването спорове няма и никога не е имало. Те не са казали дума, че трябва да е нещо друго.  И все пак човек си го гложди вероятно, че градено от теб се ползва от друг, който изличава спомена дори за отишлия си.
Тегаво е да висиш пред училище , детска градина , да се молиш да видиш внука си. Това съм го виждала с очите си.
Афродита , а ти освен да се заяждаш по темите , друго от теб няма. Свекърва имаш ли , не си я споменавала  ни с добро, ни със зло ,  спамиш си тук , както винаги.
Съвсем не се заяждам, просто ти зададох елементарни въпроси, с които би следвало да си наясно, след като пееш, че снахата е зла и се е намърдала в апартамент, който бил купен от свекърите и т.н. Реално така и не каза защо жената е прекратила отношенията межди детето и свекърите, после се оказа, че не били прекратени, а просто не могат да го виждат когато им скимне. Уж детето не знаело кой му бил баща, тогава как са му представяни те пак не е ясно. Много недомлъвки, ама иначе имота, снахата...дрън дрън.

# 338
  • Варна
Ма ко, ти си наясно с всички казуси на непознати. Знаеш повече и от анонимна. Спести си само назидателния тон. Не сме ДГ. Във всяка тема изобилства от богини и Темиди.
За моята скромна личност, само ще ги дам факти. Никой, никога не ме критикува, в реала. Дори след по-крайни провокации.
Спориш тук със свекърви, които респектират поне с възрастта си.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:46 от Viviana91

# 339
  • при късмета
Аааа, снаха не е същото. Защото мъжът може да отсвири сестра си, но майка някак е по-трудно.
Сестрата ти е равнопоставена, докато мама....
Предполагам, че вместо "снаха" си искала да напишеш "зълва".
И не си права. Зависи от мъжа. Моя е срязвал баща си за неуместна реплика за племеницата, детето на брат му, в наше присъствие. И майка му да я имаше още и да я беше направила, реакцията щеше да е същата, просто защото кардинално не беше съгласен с изказването.
Аз също нямам никакви притеснения да срежа майка ми, ако се меси където не ѝ е работа или изтърси нещо неуместно.
Ма ко, ти си наясно с всички казуси на непознати. Знаеш повече и от анонимна. Спести си само назидателния тон. Не сме ДГ.Във всяка тема изобилства от богини и Темиди.
За моята скромна личност, само ще ги дам факти. Никой, никога не ме критикува. Дори след по-крайни провокации.
Спориш тук със свекърви, които респектират поне с възрастта си.
Не знам кой с каква цел провокираш. Ако днешния разговор искаш да изкараш провокация, не е. Само се изложи с неверни изказвания за законодателството и това не е критика, а обективната истина. Независимо дали си свикнала да ти го казват или не, невярното си остава невярно.
И някой, ако теб може да те респектира с възраст, мен не може. И друго трябва

# 340
  • Варна
Това си е твое тълкуване.И аз пледирам за перфектно прилагане на законите,уви. Ти, коригираш ли грешките си?
Във всеки казус, има различни характери. При някои инати и законови рестрикции не важат.
Деца се създават от двама. Те, би трябвало да са равноправни страни. Манипулелирането, ограничаването и лъжите, вредят основно на детето.
Ако то желае осъзнато, да се среща с роднините на бащата, майката ли решава? Възможно е и избора и на нов съпруг да не е идеален.

# 341
  • при късмета
Там е работата, че при правен казус, характерите на участниците нямат никакво значение. Да, детето има право, написах го страници назад. И казах, че не мога да съдя нито майката, нито бабата и дядото, защото са в правото си. Не съм определяла кой крив, кой прав, даже казах, че изобщо не се наемам. Въпросите към анонимната ги зададох за изясняване на казуса, защото го беше написала неясно, объркано и противоречиво.
Точно като твоя в другата тема, който никой не разбра, поне 20 човека ти казаха, както и тук, че историите ти са измислени и зле скалъпени. И ти самата накрая твърдиш, че никой не те е критикувал. Сериозно?

# 342
Афродита , да съм писала, че снахата е зла. Морални присъди не съм давала. Особено за хора, които не познавам. Познавам другата страна .
  Смятам, че историята им е много тежка, най-тежкото, което може да се случи на родители. Хората са почтени и  са постъпили точно, както трябва . Купили са апартамент на сина си,на негово име, не са оспорили и недоволствали, когато заживя в него снахата с новия си мъж и деца. Искаха  просто да имат връзка с внука си,  която им се  отказваше , затрудняваше. Те и в тази ситуация не са казали, че тя е зла , не са си позволили квалификации. Повтарям се, но има хора в темата , които не четат с разбиране и едно и също  се дъвчи до откат.

# 343
  • Варна
Никой не ме критикува в реала, да. Слабото тълкуване си е твой проблем. Както и отричането на реално съществуващи хора. Лъжливите клевети, също са обект на порицание.

# 344
  • София
Афродита , да съм писала, че снахата е зла. Морални присъди не съм давала. Особено за хора, които не познавам. Познавам другата страна .
  Смятам, че историята им е много тежка, най-тежкото, което може да се случи на родители. Хората са почтени и  са постъпили точно, както трябва . Купили са апартамент на сина си,на негово име, не са оспорили и недоволствали, когато заживя в него снахата с новия си мъж и деца. Искаха  просто да имат връзка с внука си,  която им се  отказваше , затрудняваше. Те и в тази ситуация не са казали, че тя е зла , не са си позволили квалификации. Повтарям се, но има хора в темата , които не четат с разбиране и едно и също  се дъвчи до откат.
Написа достатъчно. Не били недоволствали, ама в прединте ти постове голяма драма, че снахата останала там да живее, че и с нов мъж и дете. И последно не им дава да виждат внука изобщо или само когато на тях им скимне, а на нея не й е удобно, щото има разлика, не стана ясно и как те са се виждали с детето, пък то не знело за баща си, съотвено те като какви са представяни и т.н.? Иначе съм съгласна, че е трагедия за родителите му, но предполагам за жена му у детето също.

Общи условия

Активация на акаунт